Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

EF 180mm f/3.5L Macro USM

Dispunând de funcţia teleobiectiv, poate surprinde prim-planuri în mărime naturală de la distanţe mai mari fără riscul de a deranja subiectul. Ideal pentru fotografierea naturii sălbatice.

Beneficii

  • Macro comandă de înaltă performanţă cu seria L de la Canon
  • Distanţa focală a teleobiectivului
  • Reproducere a imaginii la dimensiuni reale (1:1)
  • 3 elemente UD de obiectiv
  • Limitator distanţă cu 2 poziţii
  • Motor AF USM de tip inel
  • Colier de trepied inclus

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

Teleobiectiv macro


Obiectivul EF 180 mm f/3,5 L Macro USM este un teleobiectiv cu funcţie macro care oferă mărire maximă de 1,0x. Prim-planurile în mărme naturală pot fi capturate de la distanţă mai mare şi cu un risc mai mic de a deranja subiectul (ideal pentru fotografierea insectelor şi altor animale sălbatice). Sistemul intern mobil de focalizare limitează fluctuaţiile din aberaţiile cauzate de modificările distanţei de focalizare. Acest lucru asigură claritatea obiectivului de la 1,0x la infinit.

Calitate seria L


Integrează cele mai înalte standarde Canon de inginerie de precizie şi superioritate optică. Seria L este gama de vârf de obiective profesionale Canon, combinând definiţia remarcabilă a imaginii şi performanţa desăvârşită cu construcţia rezistentă la intemperii pentru a preveni pătrunderea prafului şi umezelii.

Focalizare automată cu inel USM, cu comandă manuală


Sistemul Canon de focalizare automată cu inel USM utilizează vibraţii de frecvenţă ultrasonică pentru o funcţionare rapidă, precisă şi aproape silenţioasă. Comanda manuală a focalizării este disponibilă în orice moment, cu ajutorul unui inel mare care nu se mişcă în timpul focalizării automate, permiţând astfel fotografului să efectueze reglajul fin instantaneu.

Tratament Super Spectra


Tratamentele Super Spectra asigură echilibrul corect al culorilor şi un contrast ridicat, suprimând reflexiile şi efectele tip fantomă prin absorbţia luminii care s-ar putea reflecta de la elementele interne ale obiectivului şi senzorul de imagine.

Accesorii


Obiectivul este echipat cu un parasolar şi un toc moale.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.