Canon Extender EF 1.4x III

Extender EF 1.4x III

Ideal pentru fotografia de presă, sportivă şi din natură, acest teleconvertor compact creşte distanţa focală a teleobiectivelor sau a teleobiectivelor cu zoom seria L de la Canon cu un factor de 1,4x, cu acurateţe superioară la focalizarea automată şi comunicare îmbunătăţită între cameră şi obiectiv.

Beneficii

  • Extinde distanţa focală a obiectivului principal cu 1,4x
  • Calitate remarcabilă a imaginii
  • Foarte rezistent la praf şi apă
  • Comunicare îmbunătăţită între obiectiv şi cameră
  • Straturi protectoare optimizate ale obiectivului
  • Compatibil cu teleobiectivele şi teleobiectivele cu zoom seria L

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Extender EF 1.4x III

Creşterea distanţei focale pentru super-teleobiective


Teleconvertorul EF 1,4x III este special conceput pentru a funcţiona împreună cu super-teleobiectivele IS din seria L, crescând distanţa focală cu un factor de 1,4x. Graţie designului teleconvertorului, nu există pierderi de performanţă a obiectivului sau de calitate a imaginii.

Construcţie de înaltă calitate


Materiale antireflexie îmbunătăţite din interiorul obiectivului şi un strat de protecţie în jurul marginilor exterioare ale elementelor obiectivului reduc reflexiile. Construcţia este rezistentă la praf şi apă, ajutând la menţinerea calităţii imaginii.

Comunicare îmbunătăţită între obiectiv şi cameră


Un microprocesor încorporat asigură transferul precis de date între obiectiv şi cameră, oferind o performanţă îmbunătăţită a focalizării automate şi măsurării.

Compatibil cu teleobiectivele seria L şi teleobiectivele cu zoom


Teleconvertorul EF 1,4x III este compatibil cu majoritatea teleobiectivelor şi teleobiectivelor cu zoom din gama de vârf de obiective profesionale Canon seria L, crescând distanţa focală şi reducând diafragma efectivă a obiectivului cu o treaptă.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Extender EF 1.4x III, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products