Hero image
alt text goes here

AFIŞAJE
PROFESIONALE

Monitoare Canon 4K profesionale de referinţă cu gamă cromatică extinsă şi interval dinamic ridicat pentru transmisii şi producţii de film.

Calitate excepţională

Experienţa Canon unică în imagistică şi tehnologiile de imagine avansate asigură o reproducere constant precisă a culorilor şi imagini 4K de înaltă rezoluţie.

DP-V3120

Canon DP-V3120

Afişaj profesional HDR 4K de 31 inchi cu luminozitate de top în domeniu, de 2000 cd/m2, care oferă flexibilitate mai mare pentru fluxul de producţie HDR.

DP-V3120

Gama completă

Exceptional 4K capability

Capacitate 4K excepţională

Afişajele oferă o luminanţă ridicată, tonuri intense de negru, reproducere precisă a culorilor şi compatibilitate extinsă cu intervalul dinamic ridicat (HDR), caracteristici perfecte pentru transmisiile 4K UHD şi producţia de film.

Compatibilitate cu HDR şi gama cromatică extinsă

Compatibilitatea cu intervalul dinamic ridicat EOTF (PQ şi Hybrid Log-Gamma), plus gama cromatică extinsă precum ITU-R BT.2020 şi DCI-P3, sunt ideale pentru o gamă largă de fluxuri de producţie 4K.

HDR and wide colour gamut support

Reproducere fidelă a culorilor

Motorul Canon inovator de procesare a imaginii cu o adâncime mare în biţi şi sistemul de control al iluminării din spate cu tehnologie de panou IPS asigură reproducerea precisă a culorilor cu luminozitate uniformă pe întregul ecran şi unghiuri largi de vizualizare.

Faithful colour reproduction

Operare simplă şi conectivitate extinsă

Panoul de control încorporat cu selector rotativ şi butoane funcţionale care pot fi personalizate asigură o utilizare uşoară, iar conectivitatea extinsă permite integrarea perfectă în configuraţiile existente de producţie.

Simple operation and wide connectivity

Produse conexe

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Descoperiţi Canon Pro Video şi reconsideraţi ceea ce puteţi face cu videoclipurile

Fie că filmaţi documentare independente puternice, drame captivante sau filme de lung metraj premiate, există un produs Canon Pro Video care vă poate propulsa creativitatea spre noi culmi.