pixma g3520 office ambient

Imprimante Canon PIXMA seria G

Imprimaţi fără efort cu această serie cu rezervoare de cerneală reîncărcabile, care oferă imprimare cu costuri reduse, de mare randament şi mai fiabilă ca oricând.

Beneficiile MegaTank

Randament ridicat

Canon asigură calitate prin cernelurile originale negre cu pigment, respectiv color pe bază de coloranţi, dezvoltate pentru imprimantele din seria PIXMA G pentru randamente de excepţie şi un cost redus pe pagină.

Rezervoare de cerneală integrate

Rezervoarele de cerneală integrate orientate frontal vă permit să monitorizaţi uşor nivelurile de cerneală. Recipiente comode fără presare, cu duze unice de tip cheie, asigură că fiecare recipient de cerneală poate să umple doar rezervorul său echivalent.

Imprimare fără margini

Cernelurile noastre color pe bază de coloranţi de înaltă calitate asigură fotografii uniforme şi naturale, care vă permit să imprimaţi fotografii în format 4 x 6” fără margini în doar 37 de secunde.

pixma-g3520-office-lifestyle

Conectaţi cu uşurinţă

Imprimaţi, scanaţi, copiaţi şi conectaţi-vă la cloud cu ajutorul aplicaţiei Canon PRINT şi PIXMA Cloud Link şi imprimaţi direct de pe dispozitive inteligente prin AirPrint (iOS) şi Mopria (Android).

Viteza contează

Imprimaţi la viteză mare cu cerneala neagră pe bază de pigment ce asigură text clar şi cernelurile color pe bază de coloranţi care oferă fotografii în culori vii.

Întreţinere uşoară

Reduceţi la minimum timpul de inactivitate cu un cartuş de întreţinere care poate fi înlocuit de utilizator1, ce asigură o funcţionare fiabilă zi după zi.

pixma-g3520-student-lifestyle

Gama de imprimante MegaTank

Studii de caz

Forever Rose

Studiu de caz Forever Rose

Aflaţi cum a contribuit MegaTank la îndeplinirea tuturor obligaţiilor zilnice de imprimare la acest magazin internaţional.

Mini Professors

Studiu de caz Mini Professors

Aflaţi cum MegaTank a contribuit la îndeplinirea cerinţelor acestei francize care se extinde rapid.

Premer Insurance

Studiu de caz Premier Insurance

Descoperiţi modul în care MegaTank a ajutat această afacere de familie să treacă la un alt nivel.

Imprimare inteligentă şi productivă, la costuri reduse

Descoperiţi cum imprimantele MegaTank oferă randamente incredibile, imprimare de înaltă calitate şi conectivitate fără efort.

Video

Acasă

Imprimare în volume mari de acasă, fără griji. Imprimantele Canon MegaTank sunt ideale pentru utilizarea de către familie şi uşor de configurat şi de reîncărcat, având capacitatea de a imprima atât documente, cât şi fotografii.

PIXMA G6050 at home situ

La birou

Perfect pentru un birou mic sau pentru acasă. Imprimantele MegaTank vă permit să fiţi mai productivi cu randamente extrem de ridicate, fără efortul de a schimba frecvent cernelurile.

PIXMA G6050 in the office situ

Educaţie

Imprimare fiabilă, în volum mare, ce ajută studenţii să respecte termenele limită şi menţine costurile de funcţionare scăzute.

pixma_g4510-cs-ambient

Magazine

Partenerul ideal de afaceri pentru distribuitori, care vă permite să imprimaţi orice vă este necesar pentru a vă susţine activitatea afacerii.

PIXMA G5050

Produsele Canon scot în evidenţă ce e mai bun din fiecare

Utilizând cernelurile şi hârtia Canon împreună cu imprimanta Canon veţi obţine rezultate excepţionale, de calitate profesională, de fiecare dată.

Citiţi rapoartele complete Keypoint Intelligence de testare a calităţii şi fiabilităţii pentru imprimantele Canon seria G (disponibile doar în limba engleză)
PIXMA TS9050 close up product shot

Căutaţi alt tip de imprimantă?

Exploraţi gama noastră de imprimante şi accesorii de imprimare.

Aflaţi mai multe

1 User-replaceable maintenance cartridge is only applicable to G3560, G3520, G2560, G2520 and G1520

1 Cartuşul de întreţinere care poate fi înlocuit de utilizator se aplică numai pentru G3460, G3420, G2460, G2420 şi G1420