Pixma G3400 lifestyle home enviroment

Imprimante cu rezervoare de cerneală reîncărcabile

Beneficiaţi de imprimare uşoară cu seria PIXMA G. Imprimări de înaltă calitate, la costuri reduse.

PIXMA G4410

Cu această imprimantă multifuncţională din seria PIXMA G cu rezervoare de cerneală reîncărcabile, imprimarea economică şi de volum mare este simplă graţie funcţiilor de fax şi ADF. Beneficiaţi de funcţii Wi-Fi şi cloud într-un corp elegant.

PIXMA G4410

PIXMA G4410

Bucuraţi-vă de imprimare extrem de productivă şi la costuri reduse cu această imprimantă compactă cu conectivitate Wi-Fi şi la cloud, cu 4 funcţii.

PIXMA G4410

IMPRIMAŢI CU PÂNĂ LA 380 MAI MULTE PAGINI

Folosind cernelurile reîncărcabile incluse în cutie, Canon PIXMA G Series imprimă mai mult decât rivalul său cel mai apropiat ca performanţe.

Descoperiţi mai multe

Pixma G3400 Tehcnical image in use

Construită să fie versatilă. Proiectată să arate bine. Imprimare economică – în orice mediu

Cu designul său elegant şi caracteristicile versatile, seria G de la Canon oferă imprimare economică şi accesibilă în orice mediu.

Acasă

Imprimare în volume mari de acasă, fără griji. Imprimantele cu rezervoare de cerneală reîncărcabile de la Canon sunt ideale pentru utilizarea de către familie, uşor de configurat şi de reîncărcat, având capacitatea de a imprima atât documente, cât şi fotografii.

PIXMA G3400 at home situ

La birou

Perfect pentru un birou mic sau pentru acasă. Seria PIXMA G vă permite să fiţi mai productiv graţie randamentului extrem de ridicat, fără efortul de a schimba frecvent cernelurile.

PIXMA G3400 in the office situ
PIXMA G3400 educational useage

Educaţie

Imprimare fiabilă, în volum mare, ce ajută studenţii să respecte termenele limită şi menţine costurile de funcţionare scăzute.

PIXMA G3400 retail environment

Magazine

Partenerul ideal de afaceri pentru distribuitori, care vă permite să imprimaţi orice vă este necesar pentru a vă susţine activitatea afacerii.

PIXMA G3400 video page yields

Vedeţi toate caracteristicile

Informaţii tehnice

*Randamentul este valoarea estimată bazată pe metoda de testare individuală Canon utilizând graficul ISO/IEC 24712 şi simularea imprimării continue cu recipientele de cerneală de schimb după configurarea iniţială. Randamentele nu vor fi combinate.

PIXMA TS9050 close up product shot

Căutaţi alt tip de imprimantă?

Exploraţi gama noastră de imprimante şi accesorii de imprimare.

Aflaţi mai multe

  • Canon
  • Imprimante
  • Imprimante cu rezervoare de cerneală reîncărcabile – seria PIXMA G