Pixma G3400 lifestyle home enviroment

Imprimante MegaTank

Beneficiaţi de imprimare uşoară cu seria PIXMA G cu rezervoare de cerneală reîncărcabile. Imprimări de înaltă calitate, la costuri reduse.

Beneficiile MegaTank

Randament ridicat

Canon asigură calitate prin cernelurile originale negre cu pigment, respectiv color pe bază de coloranţi, dezvoltate pentru imprimantele din seria PIXMA G pentru a obţine randamente de excepţie şi a oferi astfel un cost redus pe pagină.

Rezervoare de cerneală integrate

Rezervoarele de cerneală orientate frontal vă permit să monitorizaţi nivelurile de cerneală. Cerneala este reîncărcată uşor şi rapid cu ajutorul sistemului de reîncărcare optimizat şi a manevrării uşoare a recipientelor.

Imprimare fără margini

Cernelurile noastre color pe bază de coloranţi de înaltă calitate garantează fotografii uniforme şi naturale, care vă permit să imprimaţi fotografii în format 4 x 6” fără margini în doar 37 de secunde.

g6050-cs-highvolume-ambient

Confort inteligent

Imprimaţi cu dispozitivul inteligent folosind aplicaţia Canon PRINT pentru iOS şi Android şi conectaţi-vă la cloud utilizând PIXMA Cloud Link, convenabil pentru antreprenorii care lucrează la domiciliu sau în birouri mici.

Imprimare fără probleme

Imprimaţi uşor utilizând AirPrint (iOS), Mopria (Android) sau Windows 10 Mobile şi beneficiaţi de conexiuni securizate de mare viteză în reţeaua locală prin conexiunea Ethernet.*
*cu excepţia anumitor modele; vă rugăm să consultaţi specificaţiile produsului pentru detalii.

Rezultate profesionale

Randamente mari fără a compromite calitatea Păstraţi-vă profesionalismul cu documente cu text clar datorită cernelii negre pe bază de pigment, care asigură că fiecare document este la fel de clar ca ultimul.

g6050-sis-mobiledoc-lifestyle

Gama de imprimante MegaTank

Studii de caz

Forever Rose

Studiu de caz Forever Rose

Aflaţi cum a contribuit MegaTank la îndeplinirea tuturor obligaţiilor zilnice de imprimare la acest magazin internaţional.

Mini Professors

Studiu de caz Mini Professors

Aflaţi cum MegaTank a contribuit la îndeplinirea cerinţelor acestei francize care se extinde rapid.

Premer Insurance

Studiu de caz Premier Insurance

Descoperiţi modul în care MegaTank a ajutat această afacere de familie să treacă la un alt nivel.

Imprimare inteligentă şi productivă, la costuri reduse

Descoperiţi cum imprimantele MegaTank oferă randamente incredibile, imprimare de înaltă calitate şi conectivitate fără efort.

Video - PIXMA G4510

Acasă

Imprimare în volume mari de acasă, fără griji. Imprimantele Canon MegaTank sunt ideale pentru utilizarea de către familie şi uşor de configurat şi de reîncărcat, având capacitatea de a imprima atât documente, cât şi fotografii.

PIXMA G6050 at home situ

La birou

Perfect pentru un birou mic sau pentru acasă. Imprimantele MegaTank vă permit să fiţi mai productivi cu randamente extrem de ridicate, fără efortul de a schimba frecvent cernelurile.

PIXMA G6050 in the office situ

Educaţie

Imprimare fiabilă, în volum mare, ce ajută studenţii să respecte termenele limită şi menţine costurile de funcţionare scăzute.

pixma_g4510-cs-ambient

Magazine

Partenerul ideal de afaceri pentru distribuitori, care vă permite să imprimaţi orice vă este necesar pentru a vă susţine activitatea afacerii.

PIXMA G5050

Produsele Canon scot în evidenţă ce e mai bun din fiecare

Utilizând cernelurile şi hârtia Canon împreună cu imprimanta Canon veţi obţine rezultate excepţionale, de calitate profesională, de fiecare dată.

Citiţi rapoartele complete Keypoint Intelligence de testare a calităţii şi fiabilităţii pentru imprimantele Canon seria G (disponibile doar în limba engleză)
PIXMA TS9050 close up product shot

Căutaţi alt tip de imprimantă?

Exploraţi gama noastră de imprimante şi accesorii de imprimare.

Aflaţi mai multe