mirrorless range
alt text goes here

APARATE FOTO
MIRRORLESS

Poveştile sunt pretutindeni, fiţi gata să le surprindeţi cu aparatele noastre compacte Mirrorless, pe care le puteţi lua cu dvs. oriunde.

Calitate înaltă,
dimensiuni reduse

Poveşti minunate se desfăşoară în jurul nostru în fiecare moment.
Aveţi nevoie de un aparat foto care permite acţiunii şi poveştilor bune să se deruleze natural.

Canon EOS M50

EOS M50

Un design clasic şi elegant, care vă va inspira să creaţi poveşti memorabile, graţie senzorului de dimensiuni DSLR, filmelor 4K şi conectivităţii simple.

Exploraţi acum

London river panorama at night.
Luat cu EOS M50
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Ce este un aparat foto mirrorless?

Spre deosebire de DSLR, care utilizează o oglindă pentru a reflecta lumina în vizor, aparatele foto mirrorless – cunoscute uneori sub denumirea de aparate foto cu sistem compact – nu conţin o oglindă sau un vizor optic, ceea ce le face în general mai mici decât aparatele foto DSLR.

În loc să priviţi prin obiectiv pentru a realiza încadrarea imaginii prin vizor, aparatele foto mirrorless vă permit să previzualizaţi imaginea capturată pe un ecran de pe spatele aparatului foto. În ciuda diferenţelor de design, aparatele foto mirrorless - precum DSLR - vă permit în continuare să vă manifestaţi creativitatea cu obiectivele.

eos m10 lifestyle alina

Calitate incredibilă

Aparatele foto mirrorless însumează tot ce este mai bun la aparatele foto Canon compacte şi DSLR, pentru a oferi fotografii şi filme de o calitate superbă, care dispun de detalii, culori şi atmosferă - chiar şi în condiţii de lumină redusă.

stunning quality

Aparate foto mirrorless vs. DSLR

În timp ce aparatele foto mirrorless au multe dintre avantajele aparatelor foto DSLR, precum posibilitatea de schimbare a obiectivelor, aparatele foto mirrorless dispun de avantajul suplimentar de a fi mult mai mici.

Totuşi, aparatele foto DSLR beneficiază de mulţi ani de dezvoltare, rafinând experienţa şi confortul utilizării unui vizor tradiţional. Cu sistemele de focalizare automată avansate, aceste aparate foto au capacitatea de a surprinde chiar şi cel mai dificil subiect.

Alegeţi aparatul foto potrivit

eos m10 lifestyle holly
eos m5 cinc lifestyle system

Pot utiliza obiective diferite?

Cu aparatele foto mirrorless puteţi schimba cu uşurinţă obiectivele şi puteţi surprinde o imagine diferită. La fel ca în cazul gamei exclusive de obiective EF-M versatile şi compacte, puteţi utiliza adaptorul de montare Canon EF-EOS M pentru a accesa opţiuni vaste, de peste 80 de obiective EF-S şi EF pentru aparatele foto DSLR, inclusiv obiective specializate, precum macro şi „ochi de peşte”.

Citiţi mai multe

Ce este un obiectiv EF-M?

Obiectivele EF-M sunt obiective mobile, uşoare, concepute exclusiv pentru aparatele foto EOS M. Obiectivele variază de la obiective ultra-grandangulare şi teleobiective, până la obiective plate minuscule, care vă permit să vă exploraţi creativitatea.

Citiţi mai multe

eos m3 ambient system

Descoperiţi DSLR

Calitate superbă a imaginii şi performanţă avansată. Aparatele foto DSLR vă permit să vă exploraţi potenţialul creativ.

Vizualizaţi gama completă

Descoperiţi DSLR