Mirrorless Cameras

Aparate foto mirrorless

Calitate ridicată, dimensiuni reduse

Pregătite pentru clipele de neratat

Compacte, uşoare şi mici, aparatele noastre mirrorless cu obiective interschimbabile combină cele mai bune caracteristici ale aparatelor Canon compacte şi DSLR pentru a oferi fotografii şi filme de calitate superbă. Acestea variază de la modele APS-C cu obiective mai mici la modele full frame puternice, care au creativitatea la bază.

Cele mai recente produse ale noastre

Aparate foto mirrorless EOS R

Vedeţi gama cu sistem EOS R

Gama de aparate foto mirrorless şi filtre

Căutaţi ceva anume? Rafinaţi-vă căutarea
Filtrare după

canon-camera

Creaţi conţinut de înaltă calitate pentru publicul dvs. şi adăugaţi propriul fler creativ – indiferent dacă este vorba de fotografii, filme sau transmisii în timp real

Aflaţi mai multe

canon-camera

Aparat foto mirrorless full frame care oferă noi oportunităţi creative fotografilor şi realizatorilor de film.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Un aparat foto mirrorless full-frame mic, uşor şi intuitiv, conceput pentru fotografie de călătorie şi de fiecare zi.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Faceţi următorii paşi în fotografie şi filmare cu un aparat foto mirrorless din sistemul EOS R construit pe baza unui senzor de dimensiune APS-C.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Creaţi amintiri perfecte la calitate excepţională cu acest aparat foto EOS R intuitiv, care este întotdeauna pregătit.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Bazându-se pe viteză, este aparatul foto mirrorless pe care îl aşteptau fotografii profesionişti de sport, ştiri şi natură sălbatică.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Reevaluaţi ceea ce ştiaţi despre aparatele foto mirrorless. Performanţa ireproşabilă a aparatului EOS R5 vă va revoluţiona arta fotografică şi cinematografică.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Creaţi cel mai bun conţinut care atrage atenţia cu acest aparat foto mirrorless EOS R, de la fotografii clare la filme 4K şi streamuri live. Toul cu un singur dispozitiv dedicat.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Indiferent ce şi cum fotografiaţi, EOS R6 vă permite să vă folosiţi creativitatea în moduri la care nu v-aţi fi gândit că sunt posibile.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Fotografii sau videoclipuri, acţiune sau portret – combinând performanţa cu calitatea imaginii, EOS R6 Mark II vă permite să vă dezvoltaţi creativitatea

Aflaţi mai multe

canon-camera

Exploraţi natura sălbatică cu un aparat foto care oferă o viteză şi o calitate a imaginii senzaţionale într-un corp APS-C portabil, proiectat pentru viitor.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Avansaţi la fotografii şi filme full frame şi realizaţi-vă ambiţiile creative.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Un aparat foto mirrorless full frame puternic pentru profesioniştii pasionaţi care îşi doresc un instrument de astrofotografie compact şi uşor.

Aflaţi mai multe

Software-ul Canon EOS Webcam Utility

Utilizaţi aparatul foto Canon drept cameră web de înaltă calitate prin instalarea software-ului nostru EOS Webcam Utility.

AFLAŢI MAI MULTE

Inspiră-te

Inspiră-te este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Citiţi toate articolele

Secretele lui Piotr Malecki despre fotografia stradală, cu Canon EOS M6 Mark II

Descoperiţi emoţia pe care o puteţi surprinde în oraşul dvs. natal cu fotografia urbană plină de inspiraţie a lui Piotr Malecki.

Citiţi mai multe

Canon EOS M6 Mark II

S-ar putea să vă intereseze şi...

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.

Înscrieţi-vă acum