Aparate foto mirrorless

Compacte, uşoare şi mici, aparatele noastre mirrorless cu obiective interschimbabile combină cele mai bune caracteristici ale aparatelor Canon compacte şi DSLR pentru a oferi fotografii şi filme de calitate superbă. Acestea variază de la modele APS-C cu obiective mai mici la modele full frame puternice, care au creativitatea la bază.

Vă putem ajuta să găsiţi aparatul foto Canon perfect

Instrumentul nostru de căutare a aparatelor foto şi video vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi modelul perfect pentru dumneavoastră.

Aparate foto mirrorless EOS R

Echipat cu tehnologia noastră inteligentă de focalizare automată şi o gamă incredibilă de obiective RF, sistemul EOS R premiat oferă o abordare intuitivă a fotografiei şi filmării, funcţionând impecabil la unison cu dumneavoastră pentru a vă ajuta să vă concentraţi pe subiectul şi tehnica dumneavoastră.

13 Produse

  13 Produse

  Filtre aplicate

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R10

   Faceţi următorii paşi în fotografie şi filmare cu un aparat foto mirrorless din sistemul EOS R construit pe baza unui senzor de dimensiune APS-C.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R7

   Exploraţi natura sălbatică cu un aparat foto care oferă o viteză şi o calitate a imaginii senzaţionale într-un corp APS-C portabil, proiectat pentru viitor.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R8

   Avansaţi la fotografii şi filme full frame şi realizaţi-vă ambiţiile creative.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R100

   Creaţi amintiri perfecte la calitate excepţională cu acest aparat foto EOS R intuitiv, care este întotdeauna pregătit.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R50

   Creaţi cel mai bun conţinut care atrage atenţia cu acest aparat foto mirrorless EOS R, de la fotografii clare la filme 4K şi streamuri live. Toul cu un singur dispozitiv dedicat.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R

   Aparat foto mirrorless full frame care oferă noi oportunităţi creative fotografilor şi realizatorilor de film.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R1

   În dezvoltare: EOS R1 Cu noua tehnologie a procesorului de imagine DIGIC Accelerator şi detectare şi urmărire avansată a subiecţilor

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R3

   Bazându-se pe viteză, este aparatul foto mirrorless pe care îl aşteptau fotografii profesionişti de sport, ştiri şi natură sălbatică.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R5

   Reevaluaţi ceea ce ştiaţi despre aparatele foto mirrorless. Performanţa ireproşabilă a aparatului EOS R5 vă va revoluţiona arta fotografică şi cinematografică.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R6

   Indiferent ce şi cum fotografiaţi, EOS R6 vă permite să vă folosiţi creativitatea în moduri la care nu v-aţi fi gândit că sunt posibile.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R6 Mark II

   Fotografii sau videoclipuri, acţiune sau portret – combinând performanţa cu calitatea imaginii, EOS R6 Mark II vă permite să vă dezvoltaţi creativitatea

  • Aparate foto mirrorless

   EOS RP

   Un aparat foto mirrorless full-frame mic, uşor şi intuitiv, conceput pentru fotografie de călătorie şi de fiecare zi.

  12 / 13 rezultate

  Obiective RF şi RF-S

  Obiectivele RF şi RF-S oferă calitate, viteză şi funcţionare superioare datorită tehnologiei optice şi designului de excepţie. Proiectate pentru viitor cu capacităţi video îmbunătăţite, plus caracteristici ingenioase, precum inelul de control şi dimensiunile mai compacte.

  RF_lens
  Profitaţi de puterea sistemului EOS R pentru afacerea dumneavoastră

  Profitaţi de puterea sistemului EOS R pentru afacerea dumneavoastră

  Aflaţi cum sistemul nostru de aparate foto mirrorless vă poate ajuta să vă creşteţi potenţialul afacerii cu integrări fără probleme în mai multe domenii.

  Intraţi în Canon Club

  Urmaţi-vă pasiunea şi nu pierdeţi şansa de a primi asistenţă, inspiraţie, avantaje şi multele altele în plus.

  Canon Club