mirrorless range
alt text goes here

Aparate foto mirrorless EOS M

Poveştile sunt pretutindeni, aşa că fiţi gata să le surprindeţi cu aparatele noastre mirrorless compacte, pe care le puteţi lua oriunde.

Calitate înaltă,
dimensiuni reduse

Poveşti minunate se desfăşoară în jurul nostru în fiecare moment.
Aveţi nevoie de un aparat foto care permite acţiunii şi poveştilor bune să se deruleze natural.

Canon EOS M50

EOS M50

Un design clasic şi elegant, care vă va inspira să creaţi poveşti memorabile, graţie senzorului de dimensiuni DSLR, filmelor 4K şi conectivităţii simple.

Exploraţi acum

London river panorama at night.
Luat cu EOS M50
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Ce este un aparat foto mirrorless?

Spre deosebire de DSLR, care utilizează o oglindă pentru a reflecta lumina în vizor, aparatele foto mirrorless – cunoscute uneori sub denumirea de aparate foto cu sistem compact – nu conţin o oglindă sau un vizor optic, ceea ce le face în general mai mici decât aparatele foto DSLR.

În loc să priviţi prin obiectiv pentru a compune imaginea, prin vizorul optic, aparatele foto mirrorless utilizează fie un vizor electronic, fie ecranul LCD pentru a vă permite să previzualizaţi cadrul. În ciuda diferenţelor de design, şi aparatele foto mirrorless, precum DSLR-urile, vă permit să folosiţi creativ obiectivele.

eos m10 lifestyle alina

Calitate incredibilă

Aparatele foto mirrorless însumează tot ce este mai bun la aparatele foto Canon compacte şi DSLR, pentru a oferi fotografii şi filme de o calitate superbă, care dispun de detalii, culori şi atmosferă - chiar şi în condiţii de lumină redusă.

stunning quality

Obiective EF-M

Obiective mobile şi uşoare, concepute exclusiv pentru aparatele foto EOS M. Aceste obiective variază de la obiective ultra-grandangulare şi teleobiective până la obiective plate minuscule, care vă permit să vă exploraţi creativitatea.

Aflaţi mai multe

Close up of man with dreadlocks shot on the Canon EOS M50
Luat cu EOS M50
  • f/3.5
  • 1/400
  • 100
eos m5 cinc lifestyle system

Pot utiliza şi alte obiective?

Cu aparatele foto mirrorless puteţi schimba cu uşurinţă obiectivele şi puteţi surprinde o imagine diferită. La fel ca în cazul gamei exclusive de obiective EF-M versatile şi compacte, puteţi utiliza adaptorul de montură Canon EF-EOS M pentru a accesa o gamă uriaşă de peste 80 de obiective EF-S şi EF pentru aparatele foto DSLR, inclusiv obiective specializate, precum macro şi „ochi de peşte”.

Citiţi mai multe

Ce sistem EOS este potrivit pentru mine?

Găsiţi aparatul foto perfect care se potriveşte stilului dvs. de fotografiere şi de filmare. De la specialişti în captura la lumină scăzută la supereroi de acţiune, Canon are soluţia perfectă.

Descoperiţi mai multe

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Aveţi nevoie de ajutor în găsirea unui aparat foto?

Utilizaţi selectorul nostru de aparate foto şi găsiţi aparatul perfect pentru dvs.

Găseşte aparatul meu foto

EOS 7d Mark II

S-ar putea să vă intereseze şi...