EOS R Adapters

Adaptoare EOS R

Conectaţi-vă sistemul EOS R la gama amplă de obiective EF şi EF-S

Integraţi şi extindeţi

Adaptoarele pentru sistemul EOS R asigură compatibilitate deplină cu întreaga gamă de obiective EF şi EF-S de la Canon, oferind proprietarilor de aparate foto din sistemul Canon EOS R care deţin şi alte aparate EOS integrare completă cu obiectivele lor existente1.

Canon Adapters for EOS R
EOS R Compatibility with EF-S Lenses

Folosiţi-vă obiectivele EF-S cu sistemul EOS R

Obiectivele EF-S sunt concepute pentru aparatele foto DSLR EOS cu senzor APS-C, dar pot fi folosite și pe aparatele foto cu sistem EOS R, printr-un adaptor. Aparatul foto va produce automat imagini decupate, care corespund cercului mai mic al imaginii lentilelor EF-S.

Obiective compatibile cu EOS R

Descoperiţi obiectivele pe care le puteţi utiliza cu adaptoarele EOS R.

EOS R Compatible Lenses - EF Prime, EF-S, EF Zoom

Construite să dureze

Adaptoarele EOS R sunt concepute pentru utilizare de către profesionişti, cu monturi metalice pe partea din faţă şi cea din spate. Acestea sunt protejate totodată împotriva prafului şi umezelii, astfel că puteţi continua să fotografiaţi chiar şi în cele mai dificile condiţii.

Canon EOS R Adapters - Professional build and quality

Conceput pentru performanţă

Vă puteţi aştepta ca obiectivele să se comporte ca pe un aparat foto DSLR EOS, oferind aceeaşi performanţă excelentă şi acelaşi nivel ridicat de calitate.

Canon EOS R Adapters - Great Performance, High Quality.

Excelenţa proiectării

Inginerii Canon au dezvoltat adaptoarele pentru sistemul EOS R pentru a menţine compatibilitatea, calitatea şi performanţa atunci când conectaţi EOS R la obiectivele EF şi EF-S existente.

Canon EOS R Adapters - Compatible with EF and EF-S Lenses

Adaptor de montură EF-EOS R

Adaptorul de montură standard EF-EOS R permite folosirea fără probleme a obiectivelor EF şi EF-S pe aparatele foto EOS R. Fotografii care au deja o colecţie de obiective EF-S sau EF pot investi cu încredere în sistemul EOS R, ştiind că obiectivele pe care le deţin vor funcţiona conform aşteptărilor.

Vedeţi detaliile

Canon EOS R Mount Adapter EF-EOS R Adapter - EF-S and EF Compatible

Adaptor de montură inel de control EF-EOS R

Adaptorul de montură inel de control EF-EOS R oferă aceeaşi conversie a monturii obiectivului ca adaptorul de montură EF-EOS R, asigurând şi un inel de control al obiectivului. Inelul este personalizabil şi uşor de găsit fără a lua aparatul foto de la ochi, oferind controlul manual tactil al diferitelor setări.

Canon EOS R Control Ring Mount Adapter EF-EOS R Adapter Customisable and Manual Controls

Funcţionalitate personalizabilă

Inelul de control al obiectivului poate fi programat din meniul aparatului foto pentru a regla diferite setări, precum deschiderea diafragmei, timpul de expunere, sensibilitatea ISO şi compensarea expunerii.

Canon EOS R Lens Control Ring

Manevrare tactilă, intuitivă

Este uşor să găsiţi inelul de control al obiectivului fără a lua aparatul foto de la ochi. Clicurile uşoare oferă un răspuns tactil în treimi sau jumătăţi de stop (şi pot fi eliminate printr-un serviciu Canon special pentru realizatorii de film care doresc o funcţionare mai lină).

Canon EOS R Adapter Tacticle Feedback

Adaptor de montură filtru cu montare în spatele obiectivului EF-EOS R

Adaptorul de montură filtru cu montare în spatele obiectivului EF-EOS R preia funcţionalitatea adaptorului de montură EF-EOS R și adaugă posibilitatea de a folosi filtre inserate în spatele obiectivului, eliminând necesitatea de a monta filtre pe partea din faţă a unui obiectiv, un aspect deosebit de util pentru obiectivele grandangulare cu element frontal mare al obiectivului. Este disponibil fie cu un filtru cu densitate neutră variabilă (V-ND)2, fie cu un filtru de polarizare circulară (C-PL), iar un filtru transparent (CL) este, de asemenea, disponibil pentru fotografierea fără efecte de filtru.

Canon EOS R Drop-In Mount Adapter

Adaptor V-ND: filtru cu densitate neutră variabilă

Filtrele cu densitate neutră ajută la controlul cantităţii de lumină care pătrunde în aparatul foto, un aspect util pentru realizatorii de film care doresc să filmeze cu combinaţii de deschidere mare a diafragmei/timpi mai mari de expunere în lumină puternică. Permit totodată fotografilor de peisaje să utilizeze timpi mai mari de expunere pentru a estompa mișcarea de pe cer și de pe apă2.

Canon EOS R Adapteer Variable-ND Filter Drop-In

Adaptor C-PL: filtru de polarizare circular

Filtrele de polarizare elimină reflexiile şi ceaţa şi reduc cantitatea de lumină reflectată de suprafeţele din sticlă. Filtrele intensifică totodată saturaţia culorilor şi adaugă impact scenelor cu multe culori.

Canon EOS R Adapteer Circular Polarising Filter Drop-In

Accesorii pentru adaptoare

Descoperiţi sistemul EOS R

Bazându-se pe mai mult de trei decenii de inovaţie EOS continuă, sistemul EOS R se axează pe o montură de obiectiv revoluţionară, care oferă mai multe oportunităţi creative şi modalităţi şi mai intuitive de a surprinde fiecare moment.

DESCOPERIŢI MAI MULTE

Discover Canon EOS R

În mâinile profesioniştilor

EOS R a fost apreciat foarte repede de numeroşi fotografi şi realizatori de filme profesionişti. Descoperiţi cum l-au testat aceştia pentru a realiza imagini şi filme pe care nu credeau că le pot obţine vreodată.

Citiţi toate articolele

S-ar putea să vă intereseze şi...

1 Pentru detalii, consultaţi specificaţiile
2 Când linia continuă albă de pe selectorul de reglare nu mai este vizibilă (ND250 sau superior), poate apărea un ton albăstrui sau o neregularitate de densitate