Obiective pentru EOS R

Canon Mount Adapter EF-EOS R

Conceput pentru utilizare cu sistemul Canon EOS R, acest adaptor permite utilizarea obiectivelor EF şi EF-S cu aparatul foto EOS R.

 • Utilizaţi obiectivele cu montură EF şi EF-S existente pe aparatele foto Canon EOS R

  Adaptorul de montură Canon EF-EOS R permite utilizarea obiectivelor cu montură EF şi EF-S pe aparatele foto Canon EOS R, menţinând aceleaşi niveluri de performanţă şi funcţionalitate oferite de aparatele DSLR EOS.

 • Cu design uşor şi simplu de utilizat

  Cântărind aproximativ 110 g, acest adaptor util încape fără probleme în geanta de echipamente, fiind disponibil oricând ai nevoie. Aliniaţi marcajele pentru montură găsite atât pe obiectiv, cât şi pe adaptor, rotiţi obiectivul în sens orar până auziţi un clic şi ataşaţi-l pe aparat aşa cum procedaţi de obicei.

 • Conceput pentru utilizare profesională

  Adaptorul de montură Canon EF-EOS R este rezistent la praf şi umezeală şi dispune de o montură metalică pentru obiectiv atât în faţă, cât şi în spate. Finisajul exterior al adaptorului se asortează atât cu aparatul foto, cât şi cu obiectivul.

S-ar putea să vă intereseze şi

 • Adaptoare EOS R

  O gamă de adaptoare de montură EF-EOS R, care permit utilizarea obiectivelor EF şi EF-S pe aparatele foto Canon EOS R şi adaugă noi funcţionalităţi sistemului optic existent.

 • Selector de obiective

  Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

 • Adaptor de montură inel de control EF-EOS R

  Adaptorul de montură cu inel de control EF-EOS R dispune de un inel de control al obiectivului, care poate fi utilizat pentru a regla diafragma, timpul de expunere, sensibilitatea ISO sau compensarea expunerii, fără să îndepărtaţi aparatul foto EOS R de la ochi.

 • Adaptor de montură filtru cu montare în spatele obiectivului EF-EOS R

  Adaptorul de montură EF-EOS R pentru filtrele cu montare în spatele obiectivului vă oferă posibilitatea de a folosi filtre introduse în spatele obiectivului pentru a modifica expunerea şi a crea efecte.

 • Sistemul EOS R

  Sistemul R este conceput pentru creatorul neobosit. Este un sistem impecabil care funcţionează intuitiv în mâinile dvs. pentru a vă realiza viziunea unică.