Obiective pentru EOS R

Canon Mount Adapter EF-EOS R

Conceput pentru utilizare cu sistemul Canon EOS R, acest adaptor permite utilizarea obiectivelor EF şi EF-S cu aparatul foto EOS R.

S-ar putea să vă intereseze şi

 • EOS R

  Adaptoare EOS R

  O gamă de adaptoare de montură EF-EOS R, care permit utilizarea obiectivelor EF şi EF-S pe aparatele foto Canon EOS R şi adaugă noi funcţionalităţi sistemului optic existent.

 • Mâini care ţin un aparat foto Canon EOS R şi un obiectiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

  Selector de obiective

  Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

 • EOS R

  Adaptor de montură inel de control EF-EOS R

  Adaptorul de montură cu inel de control EF-EOS R dispune de un inel de control al obiectivului, care poate fi utilizat pentru a regla diafragma, timpul de expunere, sensibilitatea ISO sau compensarea expunerii, fără să îndepărtaţi aparatul foto EOS R de la ochi.

 • EOS RP

  Adaptor de montură filtru cu montare în spatele obiectivului EF-EOS R

  Adaptorul de montură EF-EOS R pentru filtrele cu montare în spatele obiectivului vă oferă posibilitatea de a folosi filtre introduse în spatele obiectivului pentru a modifica expunerea şi a crea efecte.

 • EOS R3

  Sistemul EOS R

  Sistemul R este conceput pentru creatorul neobosit. Este un sistem impecabil care funcţionează intuitiv în mâinile dvs. pentru a vă realiza viziunea unică.