Hârtie foto Canon

Găsiţi hârtia Canon potrivită pentru imprimante cu jet de cerneală, indiferent dacă realizaţi materiale imprimate la calitate de studio profesional pentru a le afişa în sala de expoziţie sau dacă vă distraţi copiii cu proiecte creative.
O vedere de sus a unei imprimante şi a unui aparat foto pe un birou, înconjurate de fotografii de diferite dimensiuni răspândite pe birou.

Găsiţi hârtia foto Canon potrivită pentru exigenţele dumneavoastră

Gama noastră de hârtii este compatibilă cu imprimantele noastre PIXMA, seria PIXMA PRO, MAXIFY şi seria imagePROGRAF PRO.* Avem hârtie foto lucioasă, semilucioasă, mată şi satinată de înaltă calitate în format A2, A3+, A3, A4 şi carte poştală.*

Producţie artistică

Concepute special pentru profesionişti şi amatori, aceste tipuri de hârtie premium oferă de fiecare dată rezultate la calitate de galerie.
Mai multe imagini în format mare agăţate pe un perete întunecat.

Imprimaţi-vă lucrările artistice

Este uşor să obţineţi hârtia potrivită pentru ambiţiile dvs. artistice, putând alege între finisajul lucios, satinat sau mat.

 • ARTĂ

  Hârtie premium rugoasă pentru lucrări artistice

  O hârtie premium rugoasă pentru lucrări artistice pentru redarea adâncimii imaginii şi adăugarea unei note tridimensionale.

 • UŞOARĂ

  Pro Luster LU-101

  Obţineţi fotografii imprimate în culori vii şi alb-negru uimitoare cu ajutorul hârtiei fotografice Pro Luster, o hârtie foto profesională uşoară, cu finisaj de laborator foto pe care îl puteţi crea acasă.

 • REZISTENTĂ LA DECOLORARE

  Pro Platinum PT-101

  Hârtie fotografică profesională cu finisaj la calitate de studio, ce oferă calitate şi rezistenţă la decolorare excepţionale. Prin reproducerea îmbunătăţită a culorilor, această hârtie lucioasă grea măreşte potenţialul creativ al fotografilor.

 • REPRODUCERI ARTISTICE

  Hârtie Pro Premium mată

  Ideală pentru fotografii color şi monocrome, precum şi pentru reproduceri artistice, această hârtie netedă cu tonuri de alb cald este perfectă pentru imprimări deosebit de expresive, fără strălucire reflectorizantă.

 • ARTĂ

  Hârtie premium fină pentru lucrări artistice

  O hârtie profesională, de înaltă calitate, pentru lucrări artistice, care oferă imagini cu o densitate superioară a negrului, tonalităţi precise în zonele întunecate şi o gamă amplă de culori.

 • Calitate de expoziţie

  Descoperiţi hârtie de artă fină de la terţi, acceptată direct de profilurile imprimantei pentru a asigura acurateţea şi fidelitatea rezultatelor.

  Profiluri ICC utilizate pe un ecran de calculator.

  Profiluri ICC

  Instalaţi profiluri ICC suplimentare pentru a extinde gama de hârtii fotografice acceptate de imprimanta dvs. profesională Canon şi oferiţi imaginilor dvs. finale un finisaj profesionist.

  Fotografii imprimate acasă

  Descoperiţi întregul potenţial al imprimantei şi bucuraţi-vă de imprimarea rapidă a fotografiilor acasă, la calitate de laborator foto.
  O imprimantă Canon imprimând o imagine colorată, alte imagini fiind răspândite pe masă în faţa acesteia.

  Imprimaţi-vă amintirile

  Alegeţi hârtie lucioasă, semilucioasă sau mată pentru vă recrea fotografiile din vacanţă sau cu familia în culori vii.

 • FINISAJ FIN

  Hârtie semilucioasă superioară SG-201

  Această hârtie cu finisaj satinat are textura unei hârtii fotografice veritabile. Având o calitate ridicată, produce fotografii remarcabile, cu luciu redus, pentru un finisaj mai fin.

 • AMINTIRI DE CALITATE

  Hârtie lucioasă pentru utilizare zilnică

  Ideală pentru imprimarea de zi cu zi la calitate de laborator foto, această hârtie este perfectă pentru imprimarea la domiciliu, cu finisaj lucios, a fotografiilor de vacanţă.

 • PROIECTE CREATIVE & CREAŢII DIN HÂRTIE

  Hârtie fotografică mată MP-101

  Hârtia foto mată produce fotografii, grafică şi text de înaltă calitate, cu finisaj mat. Este potrivită, de asemenea, pentru utilizări creative, precum felicitări, afişe şi creaţii din hârtie.

 • FOTOGRAFII ŞI REIMPRIMĂRI DIGITALE

  Hârtie lucioasă Plus II PP-201

  Hârtia fotografică perfectă pentru rezultate de calitate superioară cu un finisaj lucios. Asigură finisajul perfect pentru fotografiile digitale şi pentru toate reeditările dvs.

 • Proiecte de creaţie

  Hârtia creativă Canon vă duce creativitatea în noi direcţii.
  O imprimantă Canon care imprimă imaginea unei familii. Alte imagini şi imprimări sunt răspândite pe masă, cu un ecran de telefon care arată imaginea imprimată şi mâini care lucrează la un banner cu litere colorate ce formează cuvântul „happy” (fericit).

  Imprimaţi pentru amuzament

  Alegeţi din magneţi foto, coli cu transfer termic şi hârtie pentru prezentări de afaceri, până la hârtie mată ideală pentru felicitări, calendare şi creaţii artizanale 3D uimitoare.

 • DEPOZITAREA FOTOGRAFIILOR

  Photo Cube

  Cutie de suveniruri perfectă pentru păstrarea fotografiilor preferate în format pătrat.

 • HÂRTIE MAGNETICĂ

  Hârtie fotografică magnetică

  Accesorizaţi-vă imprimanta cu jet de cerneală pentru biroul de acasă cu hârtie foto magnetică Canon MG-101 şi creaţi-vă propriile afişaje foto creative şi interactive.

 • PROIECTE CREATIVE & CREAŢII DIN HÂRTIE

  Hârtie fotografică mată MP-101

  Hârtia foto mată produce fotografii, grafică şi text de înaltă calitate, cu finisaj mat. Este potrivită, de asemenea, pentru utilizări creative, precum felicitări, afişe şi creaţii din hârtie.

 • PROIECTE CREATIVE & CREAŢII DIN HÂRTIE

  Hârtie mată faţă-verso Canon MP-101D

  Transpuneţi-vă ideile în realitate cu acest suport de imprimare versatil. Ideală pentru pasionaţi şi iubitorii de artizanat, este alegerea perfectă pentru felicitările confecţionate manual, fotografiile de pus în albume sau proiectele artizanale din Creative Park.

 • PREZENTĂRI DE ÎNALTĂ CALITATE

  Hârtie de înaltă rezoluţie

  Această hârtie cretată este concepută pentru a produce culori strălucitoare şi imagini vii, clare. Este ideală pentru imprimarea de documente, foi de calcul şi prezentări de înaltă calitate, ce conţin fotografii şi grafică.

 • Ambalaje de hârtie pentru cartuşe de cerneală de diferite dimensiuni şi culori, aşezate pe un raft.

  Cartuşe cu cerneală PIXMA

  Creaţi fotografii imprimate impresionante şi durabile cu imprimanta PIXMA şi cernelurile Canon originale.

  Articole conexe

 • IMPRIMAŢI

  Imprimare: ce hârtie folosesc profesioniştii?

  Dacă vă pregătiţi pentru o expoziţie sau creaţi o carte în ediţie limitată, calitatea imprimării contează. Fotograful de peisaje Antonio Gaudencio ne explică alegerile lui.

 • SFATURI PENTRU IMPRIMARE

  Întrebări frecvente despre imprimante, cerneală şi hârtie

  Expertul Canon Suhaib Hussain răspunde la întrebări frecvente despre tehnologiile imprimantelor, cerneală şi hârtie.

 • IMPRIMARE CREATIVĂ

  Imprimaţi liste, planuri şi obiective

  Fiţi creativ cu o imprimantă Canon PIXMA şi rămâneţi organizat şi conectat la momentul prezent pe tot parcursul anului.

 • ARTICLE

  How to pick the right paper for your fine art prints

  Want exhibition-level fine art prints but not sure which paper to choose? A Canon Ambassador and two experts share their advice.