Canon Pro Luster LU-101

Pro Luster LU-101

Obţineţi fotografii imprimate în culori vii şi alb-negru uimitoare cu ajutorul hârtiei fotografice Pro Luster, o hârtie fotografică profesională cu textură lucioasă pentru un aspect de laborator foto tradiţional pe care îl puteţi crea acasă.

Beneficii

  • Suprafaţă netedă lucioasă
  • Reproducere excepţională a culorilor
  • Materiale imprimate alb-negru cu tonalitate uniformă
  • Rezistenţă excelentă la decolorare
  • Excelentă pentru imprimantele PIXMA Pro

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Pro Luster LU-101

Pentru profesionişti


Această hârtie fotografică netedă şi satinată pentru imprimantele cu jet de cerneală aminteşte de hârtia tradiţională acoperită cu răşină utilizată în camerele obscure. A fost concepută pentru fotografii profesionişti care doresc să scoată în evidenţă cele mai mari atuuri ale muncii lor fără a trimite imaginile la un laborator foto.

Imprimate uimitoare


Hârtia fotografică Pro Luster este concepută să asigure un aspect omogen şi culori vii cu detalii clare, precum şi imprimate alb-negru uimitoare cu nuanţe intense de negru şi tonalitate fină.

Fotografii pentru o viaţă


Fiind optimizată pentru utilizarea cu imprimantele foto Canon PIXMA Pro, hârtia fotografică Pro Luster asigură imagini cu un nivel excepţional de calitate şi longevitate. Hârtia utilizată cu cernelurile originale Canon LUCIA sau ChromaLife100+ protejează fotografiile de degradarea provocată de gaze şi lumină, pentru a menţine amintirile preţioase, astfel încât să puteţi prezenta sau vinde imaginile cu încredere.

Omogenitate


Duratele scurte de uscare, rezistenţa la apă şi o suprafaţă mai lucioasă decât cea a hârtiei semilucioase, sunt atribuite tratamentului cu particule fine. Tonul şi culoarea omogenă a imaginii, indiferent de condiţiile de iluminare în care este prezentată fotografia, fac această hârtie ideală pentru studiouri şi expoziţii.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Pro Luster LU-101, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

260-gsm

Greutate în grame pe metru pătrat

0.26-mm

Grosime în milimetri

Software pentru fotografii

Reînviaţi amintirile utilizând software-ul care inspiră moduri creative de imprimare.

Aflaţi mai multe