Hârtie fotografică pentru PIXMA

Găsiţi hârtia fotografică Canon pentru imprimante potrivită necesităţilor dvs., indiferent dacă realizaţi materiale imprimate la calitate de studio profesional, pentru a le afişa în sala de prezentare, sau dacă vă distraţi copiii cu proiecte creative. Vă putem oferi hârtie de înaltă calitate lucioasă, semi-lucioasă, mată şi cu finisaje lucioase în format A2, A3+, A3, A4 şi de carte poştală.

Calitate de galerie

Fotografii realizate acasă

Proiecte de creaţie

Elaborate special pentru profesionişti şi amatori, aceste tipuri de hârtie premium oferă de fiecare dată rezultate la calitate de galerie. Având la dispoziţie hârtie cu finisaj lucios, satinat şi mat, puteţi găsi hârtia potrivită pentru ideile dvs. creative.

Descoperiţi întregul potenţial al imprimantei PIXMA şi bucuraţi-vă de imprimarea rapidă a fotografiilor la domiciliu, la calitate de laborator fotografic. Alegeţi cea mai potrivită hârtie, lucioasă, semilucioasă sau mată, pentru fotografiile dvs. de familie sau de vacanţă viu colorate.

De la autocolante foto lucioase, coli de transfer termic şi hârtie pentru prezentări de afaceri la hârtia mată ideală pentru felicitări, calendare şi creaţii artizanale 3D uimitoare – suporturile creative oferite de Canon orientează creativitatea dvs. spre noi direcţii.

Bucuraţi-vă din plin de fotografiile dvs.

Descoperiţi întregul potenţial al produsului dvs. PIXMA cu My Image Garden. Acest software uşor de utilizat simplifică imprimarea fotografiilor şi inspiră idei creative. Puteţi crea şi imprima personal colaje de fotografii, cărţi de vizită şi calendare sau puteţi lăsa fotografiile să se combine automat în formate creative, gata de imprimare.

Utilizat pe imprimante compatibile, My Image Garden permite accesul la conţinutul exclusiv on-line al aplicaţiei CREATIVE PARK PREMIUM pentru şi mai multă inspiraţie.

Identificator de consumabile

Găsiţi cartuşul sau rezervorul de cerneală corespunzător şi hârtia adecvată pentru imprimanta dvs. PIXMA cu ajutorul identificatorului de consumabile. Creaţi fotografii durabile de înaltă calitate sau documente cu aspect profesional utilizând consumabile Canon originale.