Canon Everyday Use Glossy GP-501

Everyday Use Glossy GP-501

Hârtie foto lucioasă pentru imprimarea fotografiilor obişnuite şi a reeditărilor la calitate de laborator foto. Hârtia fotografică „pentru utilizare zilnică” oferă un mod economic de a imprima fotografiile de vacanţă la domiciliu, cu un finisaj lucios.

Beneficii

  • Finisaj lucios
  • Excelentă pentru imprimarea fotografiilor obişnuite
  • Excelentă pentru cernelurile Canon ChromaLife100+

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Everyday Use Glossy GP-501

Pentru fotografiile de vacanţă


Când doriţi să imprimaţi amintirile din vacanţă, aveţi nevoie de un rezultat care să concureze cu cel al laboratoarelor foto, iar hârtia fotografică lucioasă pentru „utilizare zilnică” este alegerea potrivită.

Fotografii cu uscare instantanee


Hârtia foto Canon originală are un strat microporos care absoarbe rapid cerneala pătrunsă mult sub suprafaţă, pentru a preveni rămânerea pe suprafaţa hârtiei a oricărui exces de cerneală. Rezultatul: fotografii cu uscare instantanee.

Luciu perfect


Hârtia lucioasă Canon blochează cerneala sub suprafaţă mai mult decât alte tipuri de hârtie. De aceea, un finisaj „lucios” este întotdeauna lucios.

Fotografii care rezistă o viaţă


Hârtia fotografică lucioasă pentru utilizare zilnică este excelentă pentru cernelurile Canon ChromaLife100+. Combinate, capul de imprimare FINE, cernelurile şi hârtia fotografică originală de la Canon protejează fotografiile de gaze şi lumină pentru a menţine amintirile preţioase în siguranţă pentru generaţiile viitoare.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Everyday Use Glossy GP-501, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

200-gsm

Greutate în grame pe metru pătrat

0.21-mm

Grosime în milimetri

Software pentru fotografii

Reînviaţi amintirile utilizând software-ul care inspiră moduri creative de imprimare.

Aflaţi mai multe