Photographer Richard Walch looks out over a coastline, taking a photo with his Canon camera.

Poveşti

Fotografii de impact şi rapide ale naturii sălbatice cu Canon EOS 90D

Cu momentele incredibile din natura sălbatică care se petrec într-o secundă, fotograful Markus Varesvuo a adorat rapiditatea modelului Canon EOS 90D. Vedeţi rezultatele remarcabile ale şedinţei sale foto.

Citiţi mai multe

canon-get-inspired-wildlife-canon-eos-90d-1-555x555-7ed5cbbd-b8ce-11e9-957d-f8bc126f6b0a

Poveştile noastre

Interviuri cu fotografi de top, poveşti care vă vor inspira de la oameni pasionaţi şi o privire informativă asupra diferitelor genuri creative – le veţi găsi pe toate aici, în poveşti.

Căutaţi ceva anume? Rafinaţi-vă căutarea
Filtrare după

children stand on stool in kitchen

Am povestit cu Caroline Holt despre călătoria ei în lumea fotografiei de familie. Eram dornici să ştim cum reuşeşte să surprindă frumuseţea în viaţa de zi cu zi şi de ce este esenţial să interacţioneze cu o familie pentru a-i imortaliza poveştile.

Citiţi mai mult

busy road in Cuba

Pentru cei mai mulţi dintre noi, ideea de a călători şapte ani de zile fotografiind prin lumea întreagă pare a fi doar un vis. Am povestit cu Jeroen despre călătoria sa, drumurile sale prin lume şi expoziţia sa în ceea ce era mai demult o fabrică a morţii.

Citiţi mai mult

couple ride through town on scooter

Surprinderea unor portrete interesante este extrem de dificilă, aşa că este important să ieşiţi din zona de confort. Vorbim cu fotograful urban Emmanuel Cole despre munca sa de a explora cele mai excentrice şi interesante personaje şi peisaje londoneze.

Citiţi mai mult

snowboarder performs jump on slope of mountain

Într-un interviu exclusiv, Lorenz Holder a vorbit cu redactorul CPN Steve Fairclough pentru a discuta despre munca sa, abordarea sa la crearea imaginilor şi de ce îi face plăcere să lucreze cu obiective Canon EOS DSLR şi EF.

Citiţi mai mult

cars driving in rain

Sarah Caron este un fotojurnalist francez care operează în Paris. Ne-am întâlnit cu ea în Cuba, unde şi-a alocat timp dintr-o şedinţă foto de modă aglomerată pentru a încerca EOS M5 şi a ne spume câte ceva despre cariera sa şi abordarea folosită pentru surprinderea unor imagini excepţionale.

Citiţi mai mult

shadows cast on wall

Fotojurnalistul autodidact Christopher Anderson s-a născut în Canada, a crescut în partea de vest a Texasului şi a trăit la New York pentru cea mai mare parte a vieţii sale adulte. Am stat de vorbă cu el în timp ce îşi explora noile împrejurimi pentru a afla despre conceptul său de casă.

Citiţi mai mult

scuba diver swimming with shark

Franco Banfi, explorator Canon şi fotograf de natură sălbatică premiat, explică dragostea sa pentru fotografia subacvatică şi cum este să încerci să obţii fotografia perfectă atunci când eşti înconjurat de rechini albaştri.

Citiţi mai mult

RNLI worker

Clive Booth este cunoscut pentru stilul său distinctiv: focalizare selectivă în lumina naturală disponibilă, care conferă lucrărilor sale o calitate eterică, atmosferică. L-am întrebat despre modul în care lumina i-a influenţat fotografiile.

Citiţi mai mult

Vă interesează un anumit gen?

Consultaţi sfaturile şi tehnicile noastre

Vă simţiţi inspirat să le încercaţi? Lăsaţi ghidurile noastre de specialitate să vă ofere încrederea de a încerca o tehnică creativă nouă chiar astăzi

VEDEŢI SFATURILE ŞI TEHNICILE

Un bărbat stă sub un pod din centrul oraşului, lângă un drum, pentru a face o fotografie cu un aparat Canon.

Abonaţi-vă la buletinul nostru informativ

Obţineţi cele mai recente ştiri şi informaţii despre produse

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM