Accesibilitatea la Canon

Angajamentul Canon faţă de accesibilitate

Personalizaţi-vă experienţa

Îmbunătăţirea accesibilităţii la site-ul nostru

Contactaţi-ne


Declaraţia de accesibilitate pentru site-ul web Canon Europe din octombrie 2023


Angajamentul Canon faţă de accesibilitate

Canon Europe s-a angajat să creeze website-uri, aplicaţii şi servicii digitale cât mai accesibile posibile. Scopul nostru este de a combina experienţa perfectă pentru utilizatori cu niveluri înalte de accesibilitate şi inclusivitate, astfel încât toată lumea să poată folosi serviciile noastre digitale, indiferent de competenţe sau dizabilităţi. Aceasta face parte din dedicaţia noastră să vedem cum toţi oamenii, indiferent de cultură, obiceiuri, limbă sau rasă, trăiesc şi muncesc împreună pentru binele comun, aceasta este filosofia kyosei a companiei noastre, o credinţă profundă care reprezintă nucleul activităţii noastre. În dezvoltarea continuă a site-urilor, dezvoltarea de aplicaţii şi crearea de conţinut, ne ghidăm după cele mai bune practici privind accesibilitatea, precum WCAG 2.1 şi ISO 30071-1.

Adaptaţi-vă experienţa la propriile nevoie

Deşi acest site a fost creat pentru a fi utilizabil „ca atare”, probabil unele persoane vor beneficia de cea mai accesibilă experienţă dacă îşi personalizează calculatorul pentru a-l adapta la nevoile personale, de exemplu: redarea audio a conţinutului site-ului, schimbarea schemei de culori sau mărirea fontului textului.

Dacă aceste lucruri sună utile, vă recomandăm să vizitaţi:

WAI’s Better Web Browsing: Tips for Customizing your Computer (Recomandări pentru personalizarea calculatorului) pentru a citi sau urmări clipuri video despre cum vă pot ajuta aceste personalizări (obţinute prin utilizarea caracteristicilor de accesibilitate existente pe calculator, telefon sau tabletă sau instalând tehnologii de asistenţă).

Îmbunătăţirea accesibilităţii la site-ul nostru

Printr-un audit de specialitate al accesibilităţii şi testarea site-ului de către utilizatori cu dizabilităţi, am aflat că există îmbunătăţiri de accesibilitate care pot fi benefice pentru site-ul nostru şi avem un plan pentru implementarea lor. Momentan lucrăm la rezolvarea următoarelor probleme:

  • Examinăm textul alternativ de pe site şi corectăm orice discrepanţe.
  • Lucrăm la furnizarea de descrieri audio pentru videoclipuri suplimentare.
  • De asemenea, revizuim structura unor elemente de pe site-ul nostru pentru a ne asigura că sunt intuitive şi logice atunci când sunt citite de cititoarele de ecran.
  • Examinăm culoarea unor linkuri de pe site pentru a face mai uşor de văzut când textul este un link.
  • Examinăm culorile textului şi fundalului utilizate pentru unele texte şi pictograme de pe site pentru a ne asigura că sunt uşor de parcurs şi că tot textul poate fi mărit în browsere
  • Lucrăm la îmbunătăţirea accesibilităţii meniurilor şi a bannerului privind cookie-urile de pe site-ul nostru.
  • Lucrăm la îmbunătăţirea modului în care unele elemente ale site-ului nostru funcţionează pentru utilizatorii care folosesc numai tastatura.
  • Revizuim codificarea paginilor noastre pentru a ne asigura că toate cuvintele de pe acestea sunt pronunţate bine de cititoarele de ecran.

Dacă oricare dintre aceste limitări curente vă împiedică să beneficiaţi de informaţiile sau serviciile de care aveţi nevoie pe site-ul nostru, contactaţi-ne la accessibility@canon-europe.com şi vă vom ajuta cu plăcere.

Anunţaţi-ne dacă întâmpinaţi dificultăţi la utilizarea acestui site

Căutăm mereu metode de a îmbunătăţi accesibilitatea site-ului, aşadar, dacă vreo funcţie a site-ului este dificil de utilizat pentru dvs., anunţaţi-ne la accessibility@canon-europe.com. Pentru a ne ajuta să vă înţelegem problema rapid, ar fi util să ne oferiţi în cererea dvs. informaţiile indicate în „Contactarea organizaţiilor cu privire la site-urile web inaccesibile”.

Orice feedback constructiv privind accesibilitatea sau utilizarea site-ului nostru este binevenit şi va fi analizat cu atenţie.

Această declaraţie de accesibilitate a fost actualizată ultima dată în octombrie 2023 şi respectă indicaţiile privind declaraţiile de accesibilitate din Standardul internaţional ISO 30071-1.