Canon Matte Photo Paper MP-101

Matte Photo Paper MP-101

Hârtia fotografică mată produce fotografii, grafică şi text de înaltă calitate, cu finisaj mat. Este potrivită şi pentru utilizări mai creative, precum felicitări, afişe şi creaţii artizanale de hârtie.

Beneficii

  • Finisaj mat fără luciu
  • Imagini extrem de luminoase, clare şi vii
  • Excelentă pentru cernelurile Canon Lucia & ChromaLife100+

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Matte Photo Paper MP-101

Suport material creativ


Cu luminozitatea sa ridicată, hârtia fotografică mată este excelentă pentru imprimarea de fotografii şi grafică cu un finisaj fin şi în culori vii. Este bună şi pentru utilizări mai creative - când impresia artistică este importantă, aceasta este hârtia potrivită.

Fotografii cu uscare instantanee


Hârtia foto Canon originală are un strat microporos care absoarbe rapid cerneala pătrunsă mult sub suprafaţă, pentru a preveni rămânerea pe suprafaţa hârtiei a oricărui exces de cerneală. Rezultatul: fotografii cu uscare instantanee.

Fotografii care rezistă o viaţă


Hârtia fotografică mată este excelentă pentru cernelurile Canon Lucia & ChromaLife100+. Combinate, capul de imprimare FINE, cernelurile şi hârtia fotografică originală de la Canon protejează fotografiile de gaze şi lumină pentru a menţine amintirile preţioase în siguranţă pentru generaţiile viitoare.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Matte Photo Paper MP-101, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

170-gsm

Greutate în grame pe metru pătrat

0.22-mm

Grosime în milimetri