Canon Pro Platinum PT-101

Pro Platinum PT-101

Hârtie fotografică cu finisaj la calitate de studio profesional ce oferă calitate şi rezistenţă la decolorare excepţionale. Prin reproducerea îmbunătăţită a culorilor, această hârtie lucioasă grea măreşte potenţialul creativ al fotografilor.

Beneficii

  • Finisaj extralucios de cea mai bună calitate
  • Rezistenţă excelentă la decolorare
  • Suprafaţă cu luminozitate ridicată
  • Reproducere excepţională a culorilor
  • Excelentă pentru cernelurile Canon Lucia & ChromaLife100+

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Pro Platinum PT-101

Pentru profesionişti


Fotografii profesionişti au nevoie de hârtie cu o suprafaţă extrem de lucioasă, care să scoată în evidenţă cele mai mari atuuri ale muncii lor, iar Canon deţine hârtia potrivită pentru orice galerie – hârtia fotografică Pro Platinum. Cu densitatea optică ridicată, datorată construcţiei pe şase straturi, se pot obţine rezultate optime, la calitate de studio.

Fotografii cu uscare instantanee


Hârtia foto Canon originală are un strat microporos care absoarbe rapid cerneala pătrunsă mult sub suprafaţă, pentru a preveni rămânerea pe suprafaţa hârtiei a oricărui exces de cerneală. Rezultatul: fotografii cu uscare instantanee.

Luciu perfect


Hârtia lucioasă Canon blochează cerneala sub suprafaţă mai mult decât alte tipuri de hârtie. De aceea, un finisaj „lucios” este întotdeauna lucios.

Fotografii care rezistă o viaţă


Hârtia fotografică Pro Platinum este excelentă pentru cernelurile Canon Lucia & ChromaLife100+. Combinate, capul de imprimare FINE, cernelurile şi hârtia fotografică originală de la Canon protejează fotografiile de gaze şi lumină pentru a menţine amintirile preţioase în siguranţă pentru generaţiile viitoare.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Pro Platinum PT-101, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

300-gsm

Greutate în grame pe metru pătrat

0.30-mm

Grosime în milimetri

Software pentru fotografii

Reînviaţi amintirile utilizând software-ul care inspiră moduri creative de imprimare.

Aflaţi mai multe