Canon Pro Premium Matte PM-101

Pro Premium Matte PM-101

Textură fină cu ton alb cald pentru imprimate fără strălucire reflectorizantă. Ideală pentru fotografii monocrom şi color, precum şi pentru reproduceri artistice unde culorile calde şi tonurile de gri sunt minunat exprimate.

Beneficii

  • Excelentă pentru reproducerea culorilor calde
  • Gradaţii de ton perfecte în imprimarea monocromă
  • Suprafaţă netedă, mată, fără reflexii
  • Excelentă pentru imprimantele PIXMA Pro

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Pro Premium Matte PM-101

Aspect şi textură premium


Concepută pentru creativitate profesională, hârtia mată Pro Premium are o textură fină în tonuri albe calde pentru acele imprimate foarte speciale, fără strălucire reflectorizantă. Această hârtie grea oferă o senzaţie de rigiditate de înaltă calitate cu planeitate excelentă.

Imprimate profesionale


Concepută pentru rezultate optime cu gama profesională de imprimante foto Canon PIXMA, hârtia mată Pro Premium produce de fiecare dată imprimate spectaculoase, atât cu cernelurile LUCIA pe bază de pigmenţi cât şi cu cernelurile ChromaLife100+ pe bază de coloranţi.

Reproducere superbă a culorilor


Această hârtie versatilă este ideală pentru imprimarea fotografiilor alb-negru şi color, precum şi pentru reproducerile artistice unde culorile calde şi tonurile de gri sunt redate minunat. Imaginile imprimate pe această hârtie fină minunată au un finisaj mai elegant în comparaţie cu fotografiile lucioase standard.

Fotografii pentru o viaţă


Hârtia fotografică mată Pro Premium oferă calitate şi longevitate de excepţie imaginilor. Hârtia utilizată cu cernelurile originale Canon protejează fotografiile de degradarea provocată de gaze şi lumină, astfel încât vă puteţi prezenta sau vinde imaginile cu încredere.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Pro Premium Matte PM-101, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

210-gsm

Greutate în grame pe metru pătrat

0.31-mm

Grosime în milimetri

Software pentru fotografii

Reînviaţi amintirile utilizând software-ul care inspiră moduri creative de imprimare.

Aflaţi mai multe