Full Frame DSLR Camera

DSRL şi mirrorless full frame

Îmbinaţi calitatea uimitoare a imaginii cu performanţă de excepţie.

Surprindeţi toate culorile şi detaliile cu aparatele foto full frame

Aparatele foto full frame de la Canon oferă un interval dinamic larg pentru a păstra detaliile din zonele luminoase şi cele întunecate, imagini cu zgomot redus direct e pe aparatul foto şi adâncime redusă a câmpului pentru portrete uluitoare. Concepute pentru a asigura rezultate profesionale cu fiecare fotografie realizată.

Capture every colour and detail with Full-Frame cameras

Vă putem ajuta să găsiţi aparatul foto Canon perfect

Instrumentul nostru de căutare a aparatelor foto şi video vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi modelul perfect pentru dumneavoastră.

Ajutaţi-mă să aleg

Daţi frâu creativităţii cu aparatele foto mirrorless full frame

Aparatele foto mirrorless full frame de la Canon depăşesc limitele cu următoarea generaţie de tehnologii optice şi de focalizare rapidă. Acestea oferă beneficiile unui senzor full frame cu calitate ridicată a imaginii, chiar şi în condiţii de lumină redusă.

Aparate foto DSLR full frame de la Canon

Descoperiţi gama noastră de aparate foto DSLR full frame şi exploraţi caracteristicile şi beneficiile unice ale acestora.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

Calitate fără compromisuri a imaginii şi performanţe de nivel cu adevărat profesional.

Aflaţi mai multe

DSLR full frame

De ce să alegeţi un aparat foto full frame de la Canon?

Surprindeţi viitorul

Sistemul EOS R se axează pe o montură de obiectiv revoluţionară, care oferă mai multe posibilităţi creative şi modalităţi şi mai dinamice de a surprinde fiecare moment. Acesta redefineşte graniţele realizării de fotografii şi filme.

Aflaţi mai multe

EOS R system shot in front of an orange wall

Surprindeţi toate detaliile

Senzorii CMOS full frame de la Canon vă permit să surprindeţi imagini cu aspect bogat datorită intervalului dinamic larg, care reduce pierderea detaliilor în zonele întunecate sau foarte luminoase. Iar în etapa de postproducţie puteţi face mai multe cu fişierele dvs., datorită unei latitudini de expunere generoase.

Capture all the details

Fotografiaţi la lumină redusă cu zgomot minim

Imaginile cu zgomot redus, de înaltă claritate sunt obţinute fără efort atunci când utilizaţi un aparat foto full frame de la Canon, datorită senzorilor de mari dimensiuni care captează cât mai multă lumină posibil şi procesoarelor DIGIC care reduc artefactele ce pot compromite fotografiile.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Realizaţi portrete uluitoare

Gama de cadru întreg de la Canon oferă o adâncime a câmpului semnificativ mai redusă decât aparatele foto cu senzori mai mici, ceea ce înseamnă că atunci când le utilizaţi pentru a fotografia portrete, puteţi izola un subiect foarte clar pe un fundal estompat, pentru fotografii extrem de stilizate, cu aspect profesional.

Produce stunning portraits

Toate obiectivele

Obiectivele Canon sunt renumite în întreaga lume pentru imaginile excepţional de clare, precise şi frumoase pe care le oferă, pline de culori şi contrast. Îmbină măiestria cu cea mai recentă tehnologie optică pentru a asigura fotografii şi filme de calitate superbă.

Descoperiţi mai multe

Colecţia de obiective Canon

Găsiţi sistemul potrivit pentru dvs.

Timp de peste 30 de ani, legendarul sistem EOS oferă un avantaj competitiv fotografilor şi realizatorilor de film. Cu gama noastră de aparate foto şi obiective, calea către o mai mare creativitate este mai uşoară ca niciodată.

Aflaţi mai multe

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R şi EOS M50

În mâinile profesioniştilor

EOS R a fost apreciat foarte repede de numeroşi fotografi şi realizatori de filme profesionişti. Descoperiţi cum l-au testat aceştia pentru a realiza imagini şi filme pe care nu credeau că le pot obţine vreodată.

Citiţi toate articolele

S-ar putea să vă intereseze şi

Canon Professional Services

Members get access to CPS Priority Support, both locally and at major events; a priority Fast Track repair service; and — depending on your level of membership — free back-up equipment loans plus return shipping and discounts on maintenance. They can also enjoy exclusive members’ offers.

Join

Learn more

Canon Professional Services