Canon Product Hero
Blank-Rect Image

Canon EOS 6D Mark II

Indiferent dacă doriţi să fotografiaţi proiecte mai ambiţioase sau să deveniţi fotograf profesionist, EOS 6D Mark II vă oferă ceea ce aveţi nevoie pentru a vă îndeplini obiectivele

Pre-comandaţi acum

Woman taking a photo

Bun venit la EOS 6D Mark II

Descoperiţi caracteristicile şi funcţiile care vă vor oferi un avantaj creativ

Vizionaţi clipul video

Un aparat foto full-frame mic, cu o inimă mare

Acest design DSLR standard în domeniu dispune de garnituri de protecţie împotriva prafului şi a umezelii şi oferă o senzaţie imediată de familiaritate, potrivindu-se cu echipamentele EOS existente.

Consultaţi specificaţiile complete

The small full-frame camera with a big heart
Your next creative steps in photography

Următorii paşi creativi în fotografie

Fotografii de portrete vor adora adâncimea redusă a câmpului pe care senzorul full-frame al aparatului foto EOS 6D Mark II o asigură şi abilitatea acestuia de a surprinde expresii fugitive la 6,5 cadre pe secundă. Atunci când fotografiaţi peisaje, senzorul de 26,2 megapixeli al aparatului foto surprinde imagini bogate în detalii şi interval dinamic, pentru imagini de o profunzime şi claritate nemaipomenite.

Aflaţi mai multe

Focalizare de precizie pentru claritate esenţială

Focalizarea automată avansată foloseşte 45 de puncte de tip încrucişat pentru a focaliza cu o precizie extraordinară, chiar şi în condiţii întunecate, precum lumina lunii. Fotografiaţi cu încredere atunci când lucraţi cu o adâncime redusă a câmpului şi urmăriţi subiecţi dinamici pe măsură ce se mişcă în cadru.

Citiţi mai multe

Precision focusing for critical sharpness

Fereastra dvs. asupra lumii

Vizorul cu pentaprismă mare al aparatului foto EOS 6D Mark II prezintă o vedere remarcabil de clară asupra lumii, permiţându-vă să formaţi relaţii naturale cu subiecţii şi să fotografiaţi mai instinctiv.

Your window on the world

Compuneţi din orice unghi

Este uşor să fotografiaţi din unghiuri joase sau deasupra capetelor în mulţimi, mulţumită ecranului cu unghi variabil al aparatului foto EOS 6D Mark II, care se deschide şi se roteşte în ambele direcţii. Încercaţi să îl folosiţi la nivelul taliei pentru portrete mai naturale.

Compose from any angle
Built-in GPS* tracks your every move

Sistemul GPS* integrat vă urmăreşte fiecare mişcare

Etichetaţi fiecare imagine surprinsă cu locaţia actuală, indiferent unde vă aflaţi în lume. Este grozav pentru reconstituirea paşilor atunci când căutaţi locaţii sau pentru scrierea unor legende precise la imagini, care vă descriu aventurile.

Concepută să funcţioneze fără probleme cu dispozitivele dvs. inteligente

EOS 6D Mark II foloseşte Bluetooth® pentru a vă ajuta să configuraţi uşor o conexiune Wi-Fi cu dispozitivul dvs. inteligent**. Răsfoiţi şi selectaţi imagini de pe ecranul dispozitivului, iar apoi distribuiţi-le prietenilor. Dispozitivul dvs. poate fi folosit şi ca o telecomandă, inclusiv vizualizarea în timp real.

Designed to work hand-in-hand with your smart devices

Aplicaţia Canon Photo Companion

Partenerul ideal pentru orice povestitor în imagini, aplicaţia Photo Companion, oferă acces la cunoştinţe şi conţinut personalizate şi specializate, atunci când aveţi cea mai mare nevoie de ele, pentru a putea da viaţă cu adevărat poveştilor dvs.

Descoperă mai multe

Canon Photo Companion app
Cinematic Full Hd Movies

Filme Full HD cinematice

Surprindeţi filmări Full HD de o calitate superbă, cu adâncime redusă a câmpului, un aspect specific filmărilor profesionale. Dual Pixel CMOS AF ajustează lin pentru a menţine clare obiectele în mişcare fără schimbări abrupte şi deranjante ale focalizării, iar un stabilizator digital integrat pe 5 axe elimină tremurul nedorit al camerei.

Filmele 4K cu redare accelerată pot fi create pe cameră, surprinzând mişcările unor scene care se schimbă lent până la cel mai mic detaliu.

Welcome to the world of EOS

Bun venit în lumea EOS

EOS 6D Mark II este acceptat de un sistem de aparate foto, obiective şi accesorii apreciate de fotografii din toată lumea.

Aflaţi mai multe

Diferit în mod dinamic

Comparaţie Canon

EOS 6D Mark II

Comparaţie Canon

EOS 6D

Pixeli efectivi: (aprox. MP)

26,2

20,2

Procesor de imagine

Procesor

DIGIC 5+

Sensibilitate ISO de cel mai înalt nivel

40000

32000

Puncte AF prin vizor

45

11

AF prin ecranul LCD

Dual Pixel CMOS AF

AF detectare contrast

Viteze de fotografiere continuă (cps)

6,5

4,5

Filme

Full HD 60p

Full HD 30p

IS film pe 5 axe

Da

Nu

Ecran LCD cu unghi variabil

Da

Nu

Ecran tactil

Da

Nu

Intervalometru

Da

Nu

Film cu efect de trecere accelerată a timpului

4K, Full HD

Nu

GPS

Da

Da

Conectivitate

Wi-Fi cu NFC şi Bluetooth ®

Wi-Fi

What's in the box

Conţinutul cutiei

EOS 6D Mark II

Ocular Eb

Capac aparat foto R-F-3

Curea pentru aparatul foto

Acumulator LP-E6N

Încărcător de baterii LC-E6E

Kit cu manualul de utilizare

Awards

Accesorii

Produse conexe

* Utilizarea GPS poate fi restricţionată în anumite ţări sau regiuni. Utilizarea GPS trebuie să respecte legile şi reglementările ţării şi zonei în care acesta este utilizat, inclusiv orice restricţie privind utilizarea sistemelor electronice.

** Conexiunea mereu activă dintre dispozitivele inteligente şi aparatul foto prin Bluetooth® necesită o configurare iniţială în aplicaţia Canon Camera Connect. Stabilitatea conexiunii prin Bluetooth® depinde de modelul dispozitivului inteligent şi de factorii de mediu. Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth® SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de către Canon Inc. se face sub licenţă. Celelalte mărci şi nume comerciale aparţin proprietarilor respectivi. Dispozitivele inteligente compatibile necesită Bluetooth® versiunea 4 (sau ulterioară) şi iOS 8.4 (sau ulterior) ori Android 5.0 (sau ulterior) cu cea mai recentă versiune a aplicaţiei Canon Camera Connect (disponibilă în Apple App Store sau în Magazinul Google Play)