The Full Frame Advantage
alt text goes here

Avantajul full frame

Cu senzorul CMOS full-frame de 26,2 megapixeli şi procesorul de imagine DIGIC 7, aparatul foto EOS 6D Mark II este conceput în întregime pentru a asigura rezultate profesionale

Interval dinamic

Noul senzor CMOS al aparatului foto EOS 6D Mark II asigură un interval dinamic larg, păstrând detaliile în zonele luminoase şi în zonele cu umbre întunecate, pentru un aspect autentic. Latitudinea generoasă de expunere vă oferă mai multă libertate în post-producţia fişierelor.

Zgomot redus în condiţii întunecate

Imaginile surprinse în condiţii întunecate dispun de zgomot redus şi de claritate ridicată. Beneficiaţi de sensibilitate maximă ISO 40.000 (se extinde la ISO 102.400). Senzorul CMOS al aparatului foto EOS 6D Mark II captează cât mai multă lumină posibil, iar procesorul DIGIC 7 minimizează artefactele precum zgomotul digital.

Următorul nivel în procesarea imaginii

Funcţia încorporată de corectare a aberaţiilor obiectivului îmbunătăţeşte performanţele optice, compensând factori precum difracţia, distorsiunea şi aberaţiile cromatice. Rezultatul este o imagine de o calitate superioară direct de pe aparatul foto.

Next level image processing
Powerful portraits

Portrete impresionate

Aparatul foto full-frame EOS 6D Mark II produce o adâncime a câmpului mai redusă decât aparatele foto cu senzori mai mici, fiind astfel un aparat grozav pentru portretele profesionale. Izolaţi subiecte clare pe un fundal estompat şi încercaţi să fotografiaţi cu obiective unice cu deschidere largă a diafragmei, precum EF 85 mm f/1.2L II USM, pentru efecte cu focalizare superficială.