Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

Obiectivul compact şi de înaltă performanţă, cu zoom de 100-400 mm, este ideal pentru cei care fotografiază evenimente sportive, scene de acţiune şi natură sălbatică. Stabilizatorul de imagine cu 4 trepte şi sistemul optic de înaltă calitate asigură o claritate superbă.

Beneficii

  • Super-teleobiectiv versatil, portabil şi cu zoom
  • Calitate excepţională a imaginii pe întreaga suprafaţă a cadrului
  • Preveniţi mişcarea camerei foto cu ajutorul stabilizatorului de imagine cu 4 trepte
  • Personalizaţi rezistenţa comenzii zoomului în funcţie de caz
  • Focalizare rapidă şi aproape complet silenţioasă
  • Fotografiaţi cu încredere chiar şi în cele mai aspre condiţii meteorologice

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

Super-teleobiectiv versatil şi performant


EF 100-400 mm F/4,5-5,6L IS II USM este ideal pentru fotografii care călătoresc cu puţine bagaje şi care doresc să ia cu ei un singur teleobiectiv. Intervalul de zoom, cuprins între 100 şi 400 mm, oferă opţiuni excelente pentru fotografierea evenimentelor sportive şi a naturii sălbatice, aducându-vă aproape de subiecţii depărtaţi şi permiţându-vă să reacţionaţi rapid în situaţiile cu schimbări dinamice. Dacă îl folosiţi pentru camere cu senzori APS-C, obiectul EF 100-400 mm F/4,5-5,6L IS II USM oferă unghi de vizualizare echivalente cu cele oferite de o cameră foto de cadru întreg de 160-640 mm.

Realizaţi fotografii clare în orice condiţii de iluminat


Obiectivul EF 100-400 mm F/4,5-5,6L IS II USM asigură imagini clare cu un contrast mare datorită elementelor din fluorină şi cu dispersie ultra-redusă (Super UD) care combat aberaţiile şi distorsiunile. Stabilizatorul de imagine cu trei moduri protejează împotriva neclarităţilor provocate de mişcarea aparatului şi permite fotografierea cu camera în mână la timpi de expunere de 4 ori mai mari decât în mod normal.

Nu vă temeţi de reflexii


Fotografiaţi contra luminii având încredere că tehnologia multistrat ASC de la Canon (Air Sphere Coating) vă va proteja imaginile de reflexii, efectele de fantomă şi contrastul redus. ASC utilizează o peliculă multistrat pentru a reduce reflexiile, incluzând un strat cu sfere de aer cu nano-dimensiuni, depus pe suprafaţa obiectivului pentru a încetini lumina mai gradual atunci când aceasta pătrunde în obiectiv, prevenind reflexiile interne care afectează calitatea imaginii.

Manevrare ergonomică


Fiecare fotograf foloseşte propria tehnică. Utilizaţi inelul de reglare tactilă a zoomului pentru a seta nivelul de rezistenţă opus la folosirea zoomului obiectivului: o atingere uşoară este ideală atunci când lucraţi rapid într-o situaţie foarte dinamică. Pe de altă parte, puteţi mări rezistenţa sau chiar bloca mecanismul de zoom atunci când nu doriţi ca distanţa focală să se modifice accidental.

Focalizare rapidă atunci când aveţi nevoie de ea


Bucuraţi-vă de focalizarea automată USM rapidă care funcţionează cu acurateţe şi cu aproape niciun zgomot. Comanda permanentă pentru focalizare manuală permite ajustarea precisă fără a depărta camera de la ochi. Obiectivul EF 100-400 mm F/4,5-5,6L IS II USM focalizează până la 0,98 m, permiţându-vă să reacţionaţi în cazul subiecţilor care se apropie neaşteptat de mult.

Protecţie împotriva intemperiilor din natură


Continuaţi să fotografiaţi chiar şi în cele mai aspre condiţii meteorologice. Ca toate obiectivele din seria L, modelul EF 100-400 mm F/4,5-5,6L IS II USM este etanş la praf şi umiditate, astfel să puteţi continua să fotografiaţi chiar şi în cele mai nefavorabile condiţii meteo. Un strat de fluor aflat pe elementele frontale ale obiectivului respinge murdăria, ceea ce permite curăţarea uşoară a obiectivului.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products

Teleobiective

Dispunând de distanţe focale crescute, permiţându-vă să vă apropiaţi mai mult de subiect fără a interfera cu scena.