A man photographing a black male model in a studio with a laptop in front showing the picture in EOS Utility software.

SOFTWARE

CANON EOS UTILITY

Controlaţi-vă de la distanţă aparatul foto EOS şi transferaţi-vă cu uşurinţă fişierele cu ajutorul software-ului gratuit pentru aparate foto Canon pentru PC-uri şi calculatoare Mac.

Software gratuit de transfer de fişiere şi captură la distanţă pentru aparatele foto EOS

Transferaţi imagini şi filme pe PC-ul sau calculatorul Mac sau controlaţi de la distanţă aparatul foto pentru înregistrare controlată. Utilizaţi un cablu USB sau o conexiune Wi-Fi* pentru transfer wireless de imagini şi control de la distanţă.

Gestionaţi-vă şedinţa foto

Utilizaţi aparatul foto ca de obicei şi, în timp ce sunteţi conectat la EOS Utility, imaginile surprinse vor fi transferate automat pe calculator, pe cardul de memorie al aparatului foto sau pe ambele. Lăsaţi clientul să îşi aleagă imaginile preferate chiar în timpul şedinţei foto.

A man photographing a black male model in a studio, a woman in red headscarf pointing at the laptop standing in the foreground showing the picture in EOS Utility software.
Laptop standing on a table in the garden showing a picture of a bird feeder and a bird in EOS Utility software. A camera on a tripod in the background facing into the garden.

Controlaţi de la distanţă aparatul foto

Asiguraţi o încadrare perfectă cu previzualizarea în timp real, utilizând grilele de încadrare şi instrumentele de compoziţie. Controlaţi aparatul foto de pe un calculator cu fotografiere prin conectare sau wireless*, ideală pentru fotografii de studio cu natură moartă sau evenimente sportive. EOS Utility vă permite, de asemenea, să activaţi funcţia de temporizator de interval pentru videoclipuri cu redare accelerată.

Organizaţi-vă fişierele transferate

Imaginile transferate pot fi redenumite automat şi stocate în foldere în funcţie de data şi ora înregistrării şi de alte setări pentru a vă ajuta să le organizaţi. De asemenea, puteţi adăuga sau modifica metadatele şi drepturile de autor pentru imaginile dumneavoastră.

A man creating a folder structure in EOS Utility software on a laptop. A camera is shown next to it on the table.
Laptop showing multiple pictures of the same black male model in EOS Utility software with DPP connected. A camera is next to the laptop on a table.

Adăugaţi stiluri de imagine personalizate şi conectaţi-vă la DPP

Înregistraţi stilurile de imagine descărcate pe aparatul foto EOS şi creaţi-vă propriile simulări de film şi profiluri de culoare. De asemenea, EOS Utility se integrează cu uşurinţă cu Digital Photo Professional pentru un flux de lucru fără întreruperi.

Actualizaţi setările şi firmware-ul aparatului foto

Configuraţi cu uşurinţă aparatul foto cu EOS Utility. Actualizaţi setările aparatului foto, inclusiv setările de reţea şi ftp, sincronizaţi data şi ora cu calculatorul şi instalaţi actualizări de firmware pe aparatul foto şi obiective.

A black man shown with camera in his hands in front of the laptop, updating firmware on the camera.
A laptop on a table with camera next to it. Camera screen is showing a picture of a black male model. Laptop screen is showing EOS Utility software with a selection of images of the same man.

Transferaţi imagini şi filme din aparatul foto

Utilizaţi EOS Utility pentru a transfera imagini şi videoclipuri de pe un aparat foto pe PC sau calculatorul Mac. Selectaţi anumite imagini, toate imaginile sau numai pe cele pe care nu le-aţi transferat încă. Trimiteţi de la distanţă imagini altor persoane pentru feedback imediat.

* Pentru detalii, consultaţi manualul aparatului foto.

Disponibil pentru Mac şi Windows

Descărcaţi software-ul Canon EOS Utility

Articole conexe

S-ar putea să vă intereseze şi…