image.canon
alt text goes here

image.canon

Bucuraţi-vă de un transfer fără probleme al imaginilor şi filmelor pe dispozitivele şi serviciile dvs. web, precum şi de stocare gratuită în cloud, automat de pe aparatul dvs. foto Canon*.

Aflaţi mai multe şi descărcaţi

Transfer fără probleme al fişierelor media şi stocare gratuită

Conectaţi-vă automat de pe aparatul foto Canon* la cloud, unde toate fotografiile şi filmele dvs., inclusiv fişierele raw CR3 şi 4K, sunt stocate în siguranţă timp de 30 de zile** şi transferate automat către dispozitivele şi serviciile dvs. web. În plus, bucuraţi-vă de stocarea pe termen lung a bibliotecii dvs. în dimensiune adecvată pentru reţelele sociale şi de 10 GB disponibili pentru cele mai importante originale.

Image.canon connects your Canon camera* to your world.

Image.canon conectează aparatul foto Canon* la lumea dvs.

Vedeți cum image.canon poate transforma modul în care stocați, procesați și partajați fotografii. Nu sunt necesare cabluri, unități voluminoase sau cititoare de carduri. Doar dvs. şi aparatul dvs. foto.

Vizionaţi clipul video

În centrul internetului

image.canon merge dincolo de stocare. Acesta plasează imaginile, trimise automat sau manual de la un aparat foto Canon cu funcţie Wi-Fi*, într-un hub central pentru livrare ulterioară fără probleme.

At the heart of the internet

Transferuri automate

Cu aparatele foto Canon cu funcţie Wi-Fi* lansate începând cu 2020, puteţi beneficia de transfer automat în fundal direct pe image.canon, atunci când sunteţi conectat la internet.

Automatic transfers

Stocare gratuită

Stocaţi-vă toate fişierele media, inclusiv imaginile raw CR3 şi filmele 4K, timp de 30 de zile** – timp suficient pentru a le descărca pe dispozitivele dvs. şi pentru a le transfera în serviciile preferate. Imaginile de dimensiuni adecvate pentru reţelele sociale sunt create şi stocate în biblioteca dvs. personală. Bucuraţi-vă de 10 GB de stocare pe termen lung pentru cele mai importante fişiere media.

Free storage

Conexiuni rapide

Indiferent dacă doriţi stocare în cloud conectată pentru fotografii de familie sau pentru fluxul de lucru profesional, image.canon oferă transferuri rapide către serviciile web preferate şi PC-ul dvs.

Fast connections

Comod, simplu şi intuitiv

Simplu şi intuitiv, confortul constituie esenţa image.canon. Sortaţi cu uşurinţă imaginile aşa cum doriţi şi beneficiaţi de distribuire fără probleme direct pe reţelele sociale sau pe e-mail.

Convenient, simple and intuitive

Evoluţie continuă

Prin parteneriatul cu Google Photos şi Adobe Creative Cloud și prin planuri incitante pentru upgrade-uri regulate pentru a vă susține creativitatea, image.canon vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a ține pasul într-o lume compatibilă 5G și AI.

Continuously evolving

Produse conexe

* Nu toate aparatele foto Canon acceptă transferul automat în fundal. Alte aparate foto Canon cu funcţie Wi-Fi asigură transferul manual uşor direct pe image.canon. Pentru o listă completă a aparatelor foto compatibile, accesaţi http://image.canon. Aparatele foto compatibile trebuie să fie conectate la internet prin Wi-Fi.
** După 30 de zile, imaginile originale sunt şterse dacă nu au fost mutate în stocarea pe termen lung.