image.canon 1.5.0

APLICAŢII PENTRU APARATE FOTO ŞI IMPRIMANTE CANON

IMAGE.CANON

Bucuraţi-vă de un transfer fără probleme al imaginilor şi filmelor pe dispozitivele şi serviciile dumneavoastră web, precum şi de stocare gratuită în cloud, automat de pe aparatul foto Canon1.

Transfer fără probleme al fişierelor media şi stocare gratuită

Conectaţi-vă automat de pe aparatul foto Canon1 la cloud, unde toate fotografiile şi filmele dumneavoastră, inclusiv fişierele RAW şi 4K, sunt stocate în siguranţă timp de 30 de zile2 şi transferate automat pe dispozitivele şi în serviciile dumneavoastră web. În plus, bucuraţi-vă de stocare pe termen lung a bibliotecii dumneavoastră într-o dimensiune adecvată pentru reţelele sociale şi de 10 GB4 disponibili pentru cele mai importante originale.

Mai mult decât stocare

image.canon vă capturează perfect fotografiile şi filmele şi le plasează în locurile în care aveţi nevoie – pentru a vă ajuta să vă spuneţi poveştile prietenilor, familiei sau unui public mai larg.

Cele mai noi caracteristici

Adăugăm mereu noi funcţii pentru a vă păstra imaginile şi videoclipurile acolo unde aveţi nevoie, pentru integrare uşoară cu o varietate de fluxuri de lucru, inclusiv toate conturile Google Foto.

 • Compatibilitate cu Frame.io

  Transferaţi automat fotografii şi filme realizate cu aparatele foto în software de editare non-liniară, cum ar fi Adobe Premiere Pro, prin Frame.io.

 • Compatibilitate cu filme Adobe Photoshop Lightroom

  Transferaţi-vă clipurile video scurte în Lightroom împreună cu fotografiile.

 • Acceptă utilizatorii corporativi Adobe Lightroom

  Utilizaţi-vă contul de companie Lightroom pentru integrare perfectă cu image.canon.

Image.canon conectează aparatul foto Canon1 la lumea dumneavoastră.

Vedeţi cum image.canon poate transforma modul în care stocaţi, procesaţi şi distribuiţi fotografii. Nu sunt necesare cabluri, unităţi voluminoase sau cititoare de carduri. Doar dumneavoastră şi aparatul dumneavoastră foto.

Stocarea şi distribuirea cu image.canon

Încărcarea fără probleme în cloud este doar începutul relatării de poveşti vizuale.

 • Încărcare fără probleme

  De pe aparatul foto în cloud, automat.1

 • Stocare nelimitată timp de 30 de zile

  Stocaţi totul până când treceţi la stocarea pe termen lung.

 • Descărcare automată

  Descărcaţi automat imagini pentru a lucra la ele local.

 • Redirecţionare automată a imaginilor

  Redirecţionaţi către platforma Adobe, Frame.io, Flickr sau Google.

 • Procesarea imaginilor în cloud

  Acest instrument puternic va îmbunătăţi calitatea imaginilor.3

 • Stocare pe termen lung

  Stocare pe termen nelimitat de până la 10 GB.

 • An LCD screen of a Canon camera showing transfer of images to image.canon.

  Transferuri automate

  Cu aparatele foto Canon cu funcţie Wi-Fi1 lansate începând cu 2020, puteţi beneficia de transfer automat în fundal direct pe image.canon, portalul de stocare în cloud sau soluţia dumneavoastră de editare în cloud.

  În centrul internetului

  image.canon merge dincolo de stocare. Serviciul plasează imaginile, trimise automat sau manual de pe un aparat foto Canon cu funcţie Wi-Fi1, într-un hub central pentru livrare ulterioară fără probleme.

  A man is sitting at the desk with a laptop showing image.canon with pictures on the screen. Below there is a smartphone with the same images on the screen. In the background there is a Canon camera and in foreground Canon SELPHY QX10 compact printer.
  Image.canon app is shown on a smartphone. Next to it a man is tapping the option on the Canon camera LCD.

  Conexiuni rapide

  Indiferent dacă doriţi stocare în cloud conectată pentru fotografii de familie sau pentru fluxul de lucru profesional, image.canon oferă transferuri rapide către serviciile web preferate şi PC-ul dumneavoastră.

  Stocare gratuită

  Stocaţi-vă toate fişierele media, inclusiv imaginile RAW şi filmele 4K, timp de 30 de zile2 – timp suficient pentru a le descărca pe dispozitivele dumneavoastră şi pentru a le transfera în serviciile preferate. Imaginile de dimensiuni adecvate pentru reţelele sociale sunt create şi stocate în biblioteca dumneavoastră personală. Bucuraţi-vă de 10 GB de stocare pe termen lung pentru cele mai importante fişiere media.4

  Seascape image on a smartphone shown on image.canon app. Canon camera is seen in the background.
  Un bărbat ţine un smartphone într-o mână şi un aparat foto Canon în cealaltă, uitându-se la ecranul LCD al aparatului.

  Comod, simplu şi intuitiv

  Simplu şi intuitiv, confortul constituie esenţa image.canon. Sortaţi cu uşurinţă imaginile aşa cum doriţi şi beneficiaţi de distribuire fără probleme direct pe reţelele sociale sau pe e-mail.

  Compatibilitate cu aparatele foto Canon

  Descoperiţi aici lista completă a aparatelor foto Canon care pot fi conectate la image.canon.
  Aflaţi mai multe

  Servicii cu abonament

  Aflaţi mai multe despre serviciile cu abonament Canon pentru procesarea imaginilor în cloud care folosesc procesarea imaginilor în reţea neurală. Procesaţi-vă imaginile RAW la o calitate superioară datorită tehnologiei de învăţare de pe image.canon. De asemenea, procesaţi imagini RAW în cloud la fel ca în cazul procesării RAW în aparatul foto.3
  Aflaţi mai multe

  Asistenţă

  Căutaţi acest software pentru produsul dumneavoastră Canon?
  Aflaţi mai multe

  Produse conexe

  Google Drive, Google Foto, Google One şi YouTube sunt mărci comerciale ale Google LLC. Adobe, Photoshop, Lightroom, Premiere Pro, Frame.io şi siglele acestor servicii sunt fie mărci comerciale înregistrate, fie mărci comerciale ale Adobe în Statele Unite şi/sau în alte ţări. Wi-Fi® este o marcă comercială înregistrată a Wi-Fi Alliance. Alte nume de companii, produse şi servicii menţionate sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale proprietarilor respectivi.
  1. Nu toate aparatele foto Canon acceptă transferul automat în fundal. Alte aparate foto Canon cu funcţie Wi-Fi asigură transferul manual uşor direct pe image.canon. Pentru o listă completă a aparatelor foto compatibile, accesaţi https://image.canon/st/en/connectable-models.html. Aparatele foto compatibile trebuie să fie conectate la internet prin Wi-Fi.
  2. După 30 de zile, imaginile originale sunt şterse dacă nu au fost mutate în stocarea pe termen lung
  3. Această funcţie este un serviciu cu plată şi este disponibilă numai pentru anumite aparate foto Canon.
  4. Dacă acest serviciu nu este utilizat timp de 1 an, toate imaginile vor fi şterse indiferent de data de expirare.