APLICAŢII PENTRU APARATE FOTO ŞI IMPRIMANTE CANON

CANON
CAMERA CONNECT v3

Conectaţi aparatul foto Canon la smartphone sau tabletă pentru mai multe posibilităţi ca oricând.

Conectaţi-vă. Controlaţi. Creaţi.

Conectaţi şi controlaţi aparatul foto de pe un smartphone sau o tabletă compatibilă cu o aplicaţie care oferă funcţii şi informaţii esenţiale pentru a vă îmbunătăţi viziunea creativă.

O singură aplicaţie, mai multe avantaje

De la cele mai recente lansări de firmware la descărcarea fotografiilor, fotografiere la distanţă şi multe altele, integraţi noua aplicaţie Canon Camera Connect v3 în fluxul dumneavoastră de lucru creativ.

Ultimele actualizări

 • AFIŞAJ DE STARE A APARATULUI FOTO

  Atingeţi şi selectaţi

  Personalizaţi aplicaţia cu o imagine şi un nume familiar pentru aparatul foto şi glisaţi la stânga sau la dreapta pentru a adăuga mai multe.

 • ZONA BUTOANELOR PENTRU FUNCŢII

  Controlaţi şi descărcaţi

  Conectaţi-vă la dispozitivul inteligent şi selectaţi imaginile sau filmele pe care doriţi să le transferaţi de pe aparatul foto. Distribuiţi-le apoi pe reţelele sociale sau trimiteţi-le clienţilor prin e-mail, fără complicaţii.

 • APLICAŢII ŞI FIRMWARE

  Accesaţi aplicaţiile cu uşurinţă

  Beneficiaţi de comenzi rapide la aplicaţiile preferate şi asiguraţi-vă că aparatul foto şi obiectivele funcţionează perfect cu cele mai recente versiuni de firmware, care oferă adesea funcţii noi.

Aplicaţia care vă oferă mai mult

Vizionaţi un scurt videoclip care explică clar de ce Canon Camera Connect este aplicaţia esenţială pentru aparatul dumneavoastră foto Canon.

Principalele avantaje

 • ÎNCADRAŢI ŞI SCHIMBAŢI

  Rafinaţi şi ajustaţi

  Încadraţi fotografia şi schimbaţi comod setările aparatului foto şi valorile expunerii de pe telefon.

 • DISTRIBUIŢI DIN MERS

  Descărcaţi şi distribuiţi

  Conectaţi-vă la dispozitivul inteligent şi selectaţi imaginile sau filmele pe care doriţi să le transferaţi de pe aparatul foto. Distribuiţi-le apoi pe reţelele sociale sau trimiteţi-le clienţilor prin e-mail, fără complicaţii.

 • ACTUALIZĂRI INSTANTANEE

  Fiţi cu un pas în faţă cu actualizările de firmware

  Asiguraţi-vă că aparatul foto şi obiectivele funcţionează perfect cu cele mai recente versiuni de firmware, care oferă adesea funcţii noi. Actualizaţi firmware-ul din mers sau de la distanţă, de pe smartphone, fără a avea nevoie de un calculator.

 • TELECOMANDĂ BLUETOOTH

  Fotografiaţi şi înregistraţi de la distanţă

  Rămâneţi în cadru şi declanşaţi aparatul foto de la distanţă prin funcţia de telecomandă Bluetooth uşor de utilizat.

 • INFORMAŢII DESPRE LOCAŢIE

  Etichetaţi-vă geografic fotografiile

  Dacă aparatul foto nu are GPS încorporat, utilizaţi datele de poziţionare ale telefonului şi adăugaţi imaginilor informaţii despre locaţie pentru le putea cataloga în mod inteligent şi adăuga legende ulterior.

 • EXAMINAŢI ŞI ETICHETAŢI

  Verificaţi-vă fotografiile din mers

  Conectaţi-vă la aparatul foto fără a-l scoate din geantă şi examinaţi imaginile direct pe telefon. Etichetaţi cele mai bune imagini direct de pe telefon sau ştergeţi-le pe cele nereuşite, pentru descărcare şi editare mai rapide atunci când ajungeţi acasă.

 • Canon Camera

  CONTROL DE LA DISTANŢĂ AL APARATULUI FOTO

  Fotografiaţi şi înregistraţi de la distanţă

  Pentru animale sălbatice sperioase, peisaje cu expunere prelungită, un selfie îndrăzneţ sau chiar pentru vlogging, funcţia de control de la distanţă adaugă noi opţiuni creative pentru fotografiile şi filmele dumneavoastră. Urmăriţi vizualizarea live pe dispozitiv şi vizualizaţi de la distanţă, putând în acelaşi timp să ajustaţi multe dintre setările aparatului foto. Sau, în medii de studio, puteţi controla bliţurile de la distanţă cu ajutorul transmiţătorului Speedlite ST-E10. Iar pentru expuneri şi mai lungi folosind modul Bulb, evitaţi vibraţiile acţionând obturatorul din aplicaţie.

  DESCĂRCARE

  Descărcaţi, evaluaţi şi distribuiţi

  Conectaţi-vă dispozitivul inteligent şi selectaţi imagini sau transferaţi-vă automat toate imaginile pe acesta. Puteţi selecta să deschideţi imaginile în alte aplicaţii Canon, cum ar fi Digital Photo Professional Express pentru editare sau aplicaţia Canon Print pentru imprimare. Puteţi transfera totodată uşor înregistrări video de pe aparatul foto, fără cabluri şi fără efort, pentru a vă simplifica fluxul de lucru, filmele fiind redimensionate pentru distribuire mai uşoară din mers. Iar odată asociat cu smartphone-ul, puteţi verifica imaginile din aparat pe ecranul smartphone-ului, chiar dacă aparatul foto este oprit. Imaginile pot fi transferate pe smartphone la dimensiunea originală sau redimensionate, astfel încât să le puteţi distribui imediat pe reţelele sociale.

  Canon Camera
  Canon Camera

  ETICHETARE GEOGRAFICĂ

  Informaţii precise despre locaţie

  Conectând smartphone-ul la aplicaţia Canon Camera Connect puteţi folosi funcţia GPS a telefonului, astfel încât, chiar dacă nu o aveţi pe aparatul foto Canon, să vă puteţi totuşi cartografia şi înregistra călătoria, oriunde v-aţi afla. Puteţi totodată seta cu uşurinţă ora aparatului foto atunci când călătoriţi pe alte fusuri orare!

  ACTUALIZĂRI DE FIRMWARE

  Păstraţi-vă aparatul foto actualizat

  Asiguraţi-vă că aveţi cel mai recent firmware pentru aparatul foto şi obiectivele dumneavoastră, primind notificări cu privire la noile actualizări direct în aplicaţie. Descărcaţi şi instalaţi noul firmware al aparatului foto de pe telefon, fără a avea nevoie de un computer sau de scoaterea cardurilor. Vă puteţi astfel asigura că aparatul foto este actualizat cu cel mai recent firmware, oriunde v-aţi afla, cu garanţia că dispuneţi de cele mai recente funcţii.

  Canon Camera

  Descărcaţi Canon Camera Connect v3

  Puteţi descărca gratuit aplicaţia Camera Connect pe dispozitiv. Accesaţi App Store sau Google Play şi căutaţi „Canon Camera Connect”.

  Pentru compatibilitate completă, consultaţi pagina aplicaţiei respective.

  Informaţii privind compatibilitatea

  Prin aplicaţia Canon Camera Connect, utilizatorii vor putea actualiza firmware-ul aparatelor lor foto Canon. Această funcţie va fi disponibilă numai pentru actualizările de firmware pentru EOS-1D X Mark III EOS R5, EOS R6, EOS R3, PowerShot Zoom şi produsele lansate începând cu anul 2022.

  Asistenţă

  Căutaţi acest software pentru produsul dumneavoastră Canon?
  Căutare

  Articole conexe