Canon Camera

APLICAŢII PENTRU APARATE FOTO ŞI IMPRIMANTE CANON

CANON
APLICAŢIA CAMERA CONNECT

Conectaţi-vă aparatul foto la smartphone prin Wi-Fi sau Bluetooth – şi valorificaţi-i adevăratul potenţial.

CANON
APLICAŢIA CAMERA CONNECT

Obţineţi mai mult de la aparatul foto cu aplicaţia Canon Camera Connect

Conectaţi-vă şi controlaţi aparatul foto în moduri creative şi dinamice de pe un smartphone sau o tabletă compatibilă şi rămâneţi la curent şi descărcaţi1 cele mai recente versiuni de firmware – totul dintr-o singură aplicaţie Canon esenţială.

Avantaje

Conectaţi aparatul foto Canon la smartphone sau tableta pentru mai multe posibilităţi ca oricând.

 • CONTROL DE LA DISTANŢĂ AL APARATULUI FOTO

  Rafinaţi şi ajustaţi

  Încadraţi fotografia şi schimbaţi comod setările aparatului foto şi valorile expunerii de pe telefon.

 • DESCĂRCARE

  Descărcaţi şi distribuiţi din mers

  Conectaţi-vă la dispozitivul inteligent şi selectaţi imaginile sau filmele pe care doriţi să le transferaţi de pe aparatul foto. Distribuiţi-le apoi pe reţelele sociale sau trimiteţi-le clienţilor prin e-mail, fără cabluri şi fără complicaţii.

 • FIRMWARE

  Fiţi cu un pas în faţă cu actualizările de firmware1

  Asiguraţi-vă că aparatul foto şi obiectivele funcţionează perfect cu cele mai recente versiuni de firmware, care oferă adesea funcţii noi. Actualizaţi firmware-ul din mers sau de la distanţă, de pe smartphone, fără a avea nevoie de un PC.

 • TELECOMANDĂ BLUETOOTH

  Fotografiaţi şi înregistraţi de la distanţă

  Rămâneţi în cadru şi declanşaţi aparatul foto de la distanţă prin funcţia de telecomandă Bluetooth uşor de utilizat.

 • INFORMAŢII DESPRE LOCAŢIE

  Etichetaţi-vă geografic fotografiile

  Dacă aparatul foto nu are GPS încorporat, utilizaţi datele de poziţionare ale telefonului şi adăugaţi imaginilor informaţii despre locaţie pentru le putea cataloga în mod inteligent şi adăuga legende ulterior.

 • EXAMINAŢI ŞI ETICHETAŢI

  Verificaţi-vă fotografiile din mers

  Conectaţi-vă la aparatul foto fără a-l scoate din geantă şi examinaţi imaginile direct pe telefon. Etichetaţi cele mai bune imagini direct de pe telefon sau ştergeţi-le pe cele nereuşite, pentru descărcare şi editare mai rapide atunci când ajungeţi acasă.

Priviţi atent, beneficiile sunt reale

Canon Camera

CONTROL DE LA DISTANŢĂ AL APARATULUI FOTO

Fotografiaţi şi înregistraţi de la distanţă

Pentru animale sălbatice sperioase, peisaje cu expunere prelungită, un selfie îndrăzneţ sau chiar pentru vlogging, funcţia de control de la distanţă adaugă noi opţiuni creative pentru fotografiile şi filmele dumneavoastră. Urmăriţi vizualizarea live pe dispozitiv şi vizualizaţi de la distanţă, putând în acelaşi timp să ajustaţi multe dintre setările aparatului foto. Sau, în medii de studio, puteţi controla bliţurile de la distanţă cu ajutorul transmiţătorului Speedlite ST-E10. Iar pentru expuneri şi mai lungi folosind modul Bulb, evitaţi vibraţiile acţionând obturatorul din aplicaţie.

DESCĂRCARE

Descărcaţi, evaluaţi şi distribuiţi

Conectaţi-vă dispozitivul inteligent şi selectaţi imagini sau transferaţi-vă automat toate imaginile pe acesta. Puteţi selecta să deschideţi imaginile în alte aplicaţii Canon, cum ar fi Digital Photo Professional Express pentru editare sau aplicaţia Canon Print pentru imprimare. Puteţi transfera totodată uşor înregistrări video de pe aparatul foto, fără cabluri şi fără efort, pentru a vă simplifica fluxul de lucru, filmele fiind redimensionate pentru distribuire mai uşoară din mers. Iar odată asociat cu smartphone-ul, puteţi verifica imaginile din aparat pe ecranul smartphone-ului, chiar dacă aparatul foto este oprit. Imaginile pot fi transferate pe smartphone la dimensiunea originală sau redimensionate, astfel încât să le puteţi distribui imediat pe reţelele sociale.

Canon Camera
Canon Camera

ETICHETARE GEOGRAFICĂ

Informaţii precise despre locaţie

Conectând smartphone-ul la aplicaţia Canon Camera Connect puteţi folosi funcţia GPS a telefonului, astfel încât, chiar dacă nu o aveţi pe aparatul foto Canon, să vă puteţi totuşi cartografia şi înregistra călătoria, oriunde v-aţi afla. Puteţi totodată seta cu uşurinţă ora aparatului foto atunci când călătoriţi pe alte fusuri orare!

ACTUALIZĂRI DE FIRMWARE

Păstraţi-vă aparatul foto actualizat

Asiguraţi-vă că aveţi cel mai recent firmware pentru aparatul foto şi obiectivele dumneavoastră, primind notificări cu privire la noile actualizări direct în aplicaţie. Descărcaţi şi instalaţi noul firmware al aparatului foto de pe telefon, fără a avea nevoie de un computer sau de scoaterea cardurilor. Vă puteţi astfel asigura că aparatul foto este actualizat cu cel mai recent firmware, oriunde v-aţi afla, cu garanţia că dispuneţi de cele mai recente funcţii.1

Canon Camera

Descărcaţi aplicaţia Canon Camera Connect

Puteţi descărca gratuit aplicaţia Camera Connect pe dispozitiv. Accesaţi App Store sau Google Play şi căutaţi „Canon Camera Connect”. Pentru compatibilitate completă, consultaţi pagina aplicaţiei respective.

Informaţii privind compatibilitatea

1 Prin aplicaţia Canon Camera Connect, utilizatorii vor putea actualiza firmware-ul aparatelor lor foto Canon. Această funcţie va fi disponibilă numai pentru actualizările de firmware pentru EOS R3, PowerShot Zoom şi produsele ce vor fi lansate începând cu anul 2022.

Articole conexe