Aparate foto cu obiective interschimbabile

Descoperiţi aparatele foto Canon cu obiective interschimbabile şi exploraţi noi modalităţi creative de a vă surprinde subiectul.
Canon Camera

Flexibilitate mare atunci când aveţi nevoie de ea

Aparatele foto cu obiective interschimbabile, precum EOS DSLR şi modelele mirrorless, acceptă o varietate largă de obiective diferite – de la obiective ultra-grandangulare rapide şi luminoase care oferă o mulţime de detalii la teleobiective cu distanţe focale mari, care aduc lumea mai aproape – şi oferă o platformă mai mare pentru creativitate.
Cele mai recente produse ale noastre

Vă putem ajuta să găsiţi aparatul foto Canon perfect

Instrumentul nostru de căutare a aparatelor foto şi video vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi modelul perfect pentru dumneavoastră.

Gama de aparate foto cu obiective interschimbabile şi filtre

22 Produse

  22 Produse

  Filtre aplicate

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R10

   Faceţi următorii paşi în fotografie şi filmare cu un aparat foto mirrorless din sistemul EOS R construit pe baza unui senzor de dimensiune APS-C.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R7

   Exploraţi natura sălbatică cu un aparat foto care oferă o viteză şi o calitate a imaginii senzaţionale într-un corp APS-C portabil, proiectat pentru viitor.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R8

   Avansaţi la fotografii şi filme full frame şi realizaţi-vă ambiţiile creative.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R100

   Creaţi amintiri perfecte la calitate excepţională cu acest aparat foto EOS R intuitiv, care este întotdeauna pregătit.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R50

   Creaţi cel mai bun conţinut care atrage atenţia cu acest aparat foto mirrorless EOS R, de la fotografii clare la filme 4K şi streamuri live. Toul cu un singur dispozitiv dedicat.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R

   Aparat foto mirrorless full frame care oferă noi oportunităţi creative fotografilor şi realizatorilor de film.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R1

   În dezvoltare: EOS R1 Cu noua tehnologie a procesorului de imagine DIGIC Accelerator şi detectare şi urmărire avansată a subiecţilor

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R3

   Bazându-se pe viteză, este aparatul foto mirrorless pe care îl aşteptau fotografii profesionişti de sport, ştiri şi natură sălbatică.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R5

   Reevaluaţi ceea ce ştiaţi despre aparatele foto mirrorless. Performanţa ireproşabilă a aparatului EOS R5 vă va revoluţiona arta fotografică şi cinematografică.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R6

   Indiferent ce şi cum fotografiaţi, EOS R6 vă permite să vă folosiţi creativitatea în moduri la care nu v-aţi fi gândit că sunt posibile.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R6 Mark II

   Fotografii sau videoclipuri, acţiune sau portret – combinând performanţa cu calitatea imaginii, EOS R6 Mark II vă permite să vă dezvoltaţi creativitatea

  • Aparate foto mirrorless

   EOS RP

   Un aparat foto mirrorless full-frame mic, uşor şi intuitiv, conceput pentru fotografie de călătorie şi de fiecare zi.

  12 / 22 rezultate

  Inspiră-te

  Inspiră-te este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

  Care este cel mai bun sistem EOS pentru mine?

  Fiecare aparat foto cu obiective interschimbabile din gama EOS oferă diverse caracteristici şi avantaje concepute pentru a vă ajuta să obţineţi mai mult de la fotografiere sau realizarea de filme.

  Canon Camera

  S-ar putea să vă intereseze şi...

  Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

  Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.