Interchangeable Lens Cameras

Aparate foto cu obiective interschimbabile

Descoperiţi aparatele foto Canon cu obiective interschimbabile şi exploraţi noi modalităţi creative de a vă surprinde subiectul.

Flexibilitate mare atunci când aveţi nevoie de ea

Aparatele foto cu obiective interschimbabile, precum EOS DSLR şi modelele mirrorless, acceptă o varietate largă de obiective diferite – de la obiective ultra-grandangulare rapide şi luminoase care oferă o mulţime de detalii la teleobiective cu distanţe focale mari, care aduc lumea mai aproape – şi oferă o platformă mai mare pentru creativitate.

Cele mai recente produse ale noastre

Gama de aparate foto cu obiective interschimbabile şi filtre

Căutaţi ceva anume? Rafinaţi-vă căutarea
Filtrare după

canon-camera

Creaţi conţinut de înaltă calitate pentru publicul dvs. şi adăugaţi propriul fler creativ – indiferent dacă este vorba de fotografii, filme sau transmisii în timp real

Aflaţi mai multe

canon-camera

Faceţi următorii paşi în fotografie şi filmare cu un aparat foto mirrorless din sistemul EOS R construit pe baza unui senzor de dimensiune APS-C.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Bazându-se pe viteză, este aparatul foto mirrorless pe care îl aşteptau fotografii profesionişti de sport, ştiri şi natură sălbatică.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Reevaluaţi ceea ce ştiaţi despre aparatele foto mirrorless. Performanţa ireproşabilă a aparatului EOS R5 vă va revoluţiona arta fotografică şi cinematografică.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Indiferent ce şi cum fotografiaţi, EOS R6 vă permite să vă folosiţi creativitatea în moduri la care nu v-aţi fi gândit că sunt posibile.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Exploraţi natura sălbatică cu un aparat foto care oferă o viteză şi o calitate a imaginii senzaţionale într-un corp APS-C portabil, proiectat pentru viitor.

Aflaţi mai multe

O combinaţie între calitatea DSRL şi comoditatea telefoanelor inteligente într-un corp portabil şi inteligent. Fotografia excelentă nu a mai fost niciodată mai uşoară sau mai distractivă.

Aflaţi mai multe

EOS M6 Mark II Front

Un aparat foto mirrorless puternic, portabil, cu rezoluţie de 32,5 megapixeli şi fotografiere continuă la viteze de până la 14 cps.

Aflaţi mai multe

EOS R

Aparat foto mirrorless full frame care oferă noi oportunităţi creative fotografilor şi realizatorilor de film.

Aflaţi mai multe

Canon EOS Ra FRT

Un aparat foto mirrorless full frame puternic pentru profesioniştii pasionaţi care îşi doresc un instrument de astrofotografie compact şi uşor.

Aflaţi mai multe

Canon EOS RP

Un aparat foto mirrorless full-frame mic, uşor şi intuitiv, conceput pentru fotografie de călătorie şi de fiecare zi.

Aflaţi mai multe

Canon EOS 2000D

Bucuraţi-vă de fotografii superbe de 24,1 megapixeli şi filmări Full HD. Extindeţi-vă creativitatea cu acest DSLR simplu şi distractiv.

Aflaţi mai multe

EOS 250D

Cel mai uşor aparat foto DSLR din lume cu ecran mobil*, dotat cu Canon DIGIC 8, filme 4K şi Asistenţă creativă.

Aflaţi mai multe

EOS 4000D

Bucuraţi-vă de fotografii creative la calitate DSLR şi filmări Full HD cu ajutorul acestui EOS simplu şi intuitiv, de 18 megapixeli.

Aflaţi mai multe

Canon EOS 750D

Aparat foto înrudit cu modelul EOS 5DS cu rezoluţie de 50,6 megapixeli. Cu anularea filtrului low-pass pentru detalii de o claritate excelentă.

Aflaţi mai multe

Canon EOS 6D Mark II

Indiferent dacă doriţi să fotografiaţi proiecte mai ambiţioase sau să deveniţi fotograf profesionist, EOS 6D Mark II vă oferă ceea ce aveţi nevoie pentru a vă îndeplini obiectivele.

Aflaţi mai multe

EOS 77D

Beneficiaţi de mai mult control asupra fotografiilor cu un aparat foto DSLR care vă permite să fiţi creativ

Aflaţi mai multe

Canon EOS 850D FRT pack shot

Faceţi următorul pas în controlul creativ, capturând fotografii detaliate şi filme 4K uimitoare cu un aparat foto DSLR uşor şi conectat, care inspiră şi recompensează.

Aflaţi mai multe

Canon EOS 90D

Un aparat foto DSLR cu funcţii complete care vă duce mai aproape, vă permite să fotografiaţi mai rapid şi să surprindeţi imagini superbe de 32,5 megapixeli.

Aflaţi mai multe

EOS-1D X Mark II

Modelul nostru DSLR profesional de top. Senzor de 20,2 megapixeli full-frame. Sistem de focalizare automată în 61 de puncte. Până la 14 cps. ISO de până la 409.600.

Aflaţi mai multe

Rămâneţi conectat

Pachetul pentru videoconferinţe USB şi software-ul EOS Webcam Utility vă permit să vă transformaţi aparatul foto Canon într-o cameră web. Soluţiile USB funcţionează cu gama noastră de aparate foto EOS şi PowerShot selectate. Nu ştiţi ce aparat foto să alegeţi? Nu vă faceţi griji, am creat un ghid de achiziţii pentru a putea găsi aparatul Canon potrivit pentru dvs.

AFLAŢI MAI MULTE

Aflaţi mai multe despre software-ul EOS Webcam Utility

Livestreaming Kits

Inspiră-te

Inspiră-te este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Citiţi toate articolele

Care este cel mai bun sistem EOS pentru mine?

Fiecare aparat foto cu obiective interschimbabile din gama EOS oferă diverse caracteristici şi avantaje concepute pentru a vă ajuta să obţineţi mai mult de la fotografiere sau realizarea de filme.

Citiţi mai multe

S-ar putea să vă intereseze şi...

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.

Înscrieţi-vă acum