Interchangeable Lens Cameras

Aparate foto cu obiective interschimbabile

Descoperiţi aparatele foto Canon cu obiective interschimbabile şi exploraţi noi modalităţi creative de a vă surprinde subiectul.

Descoperiţi EOS R

Sistemul EOS RTehnologia Canon revoluţionară este inima sistemului EOS R, care aduce noi obiective şi viteze mai mari de focalizare. Acesta se integrează cu întregul sistem EOS de obiective EF şi EF-S folosind un adaptor, precum şi cu bliţurile şi accesoriile Speedlite.

Descoperiţi sistemul EOS R

Aparate foto DSLRAparatele foto DSLR de la Canon oferă un interval dinamic larg pentru a păstra detaliile din zonele luminoase şi cele întunecate, imagini cu zgomot redus direct de pe aparatul foto şi adâncime redusă a câmpului pentru portrete uluitoare. Concepute pentru a asigura rezultate profesionale cu fiecare fotografie realizată.

Descoperiţi gama DSLR

Mirrorless compacteGama noastră EOS M de aparate foto mirrorless compacte însumează tot ce este mai bun la aparatele foto Canon compacte şi DSLR, pentru a oferi fotografii şi filme de o calitate superbă, care dispun de detalii, culori şi atmosferă, chiar şi în condiţii de lumină redusă.

Descoperiţi gama mirrorless EOS M

Găsiţi sistemul potrivit pentru dvs.

Timp de peste 30 de ani, legendarul sistem EOS oferă un avantaj competitiv fotografilor şi realizatorilor de film. Cu gama noastră de aparate foto şi obiective, calea către o mai mare creativitate este mai uşoară ca niciodată.

AFLAŢI MAI MULTE

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Toate obiectivele

Obiectivele Canon sunt renumite în întreaga lume pentru imaginile excepţional de clare, precise şi frumoase pe care le oferă, pline de culori şi contrast. Îmbină măiestria cu cea mai recentă tehnologie optică pentru a asigura fotografii şi filme de calitate superbă.

Exploraţi acum

All lenses

Nu ştiţi sigur ce model să alegeţi?

Utilizaţi selectorul nostru de aparate foto şi găsiţi aparatul foto perfect pentru dvs.

Găsiţi aparatul foto potrivit

Selectorul de aparate foto Canon DSLR

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.

Înscrieţi-vă acum