Urmărirea celui mai bun moment fotografic

Construit pentru cei ce iubesc viteza. Fiţi primul care capturează extraordinarul, surprindeţi momentele pe care alţi fotografi le ratează. Fie că este vorba de fotografii sau filme, lăsaţi-vă partea creativă să se exprime mai mult ca niciodată.

story-02-left

Urmăriţi şi focalizaţi pe subiecţii aflaţi în mişcare rapidă.

story-02-right

Exprimaţi-vă creativitatea

0%

  Ţineţi pasul cu cea mai rapidă acţiune

  Capturaţi orice moment doriţi, indiferent de viteza acţiunii

  Fotografiaţi imagini în rafală, cu până la 10 cadre pe secundă, focalizare automată completă şi expunere automată. Sensibilitatea la comenzi vă permite să capturaţi într-o fracţiune de secundă momentul urmărit, iar bufferul generos vă permite să continuaţi fotografierea fără vreo reducere a performanţelor.

  0%
   EOS 7D Mark II

   Surprindeţi momentele esenţiale

   EOS 7D Mark II utilizează procesoare duble de imagine „DIGIC 6” pentru a oferi performanţă şi sensibilitate la comenzi. Timpul minim de întârziere atunci când fotografiaţi vă permite să capturaţi momentele pasagere cu o sincronizare de mare precizie.

   Focalizare automată panoramică în 65 de puncte

   Pentru focalizare clară în timpul fotografierii, EOS 7D Mark II are 65 de puncte de focalizare pentru urmărirea subiecţilor în mişcare rapidă. Fiecare punct de focalizare este de tip încrucişat*, ceea ce permite fixarea rapidă şi precisă pe detalii, atât pe orizontală, cât şi pe verticală. Pentru a facilita fotografierea în condiţii de iluminare extrem de redusă, 7D Mark II poate focaliza chiar şi la lumina lunii, când nivelul de iluminare este de numai -3EV.

   * Numărul disponibil de puncte de focalizare automată, de puncte de tip încrucişat şi de puncte de focalizare automată de tip încrucişat dual variază în funcţie de obiectiv

   EOS 7D Mark II
   EOS 7D Mark II

   Puncte de focalizare automată

   Utilizaţi împreună toate cele 65 de puncte de focalizare automată sau grupaţi-le în zone mobile, care acoperă subiecţii aflaţi la marginile cadrului. Alternativ, selectaţi un singur punct de focalizare automată pentru a vă concentra doar pe o anumită zonă a scenei.

   Focalizare iTR avansată

   Sistemul de focalizare automată iTR AF al modelului EOS 7D Mark II utilizează informaţiile despre culori şi feţe pentru a recunoaşte şi a urmări subiecţii atunci când aceştia se deplasează în cadru. Sensibilitatea focalizării automate poate fi personalizată cu ajutorul unui instrument simplu, care reglează urmărirea focalizării în funcţie de mediul de fotografiere şi de subiect, astfel încât alte obiecte care se interpun temporar între subiect şi cameră nu afectează focalizarea.

   EOS 7D Mark II
   0%

    Materiale imprimate la calitate de expoziţie

    De la natură la sporturi nautice, trecând prin fotografia de stradă, senzorul de 20,2 megapixeli, cu design nou, oferă rezultate ce pot fi expuse oriunde. Chiar şi în condiţii de iluminare redusă, EOS 7D Mark II oferă fotografii şi înregistrări video pline de detalii.

    EOS 7D Mark II
    EOS 7D Mark II

    Senzor de măsurare de 150.000 de pixeli, cu detectare IR

    Pentru măsurarea consecventă şi precisă a expunerii, modelul EOS 7D Mark II utilizează un senzor de 150.000 de pixeli pentru a separa cadrul în 252 de zone. Fiecare dintre acestea este analizată, iar setările corecte de expunere sunt fie selectate automat, fie recomandate fotografului. În plus faţă de spectrul vizibil, sunt măsurate şi radiaţiile infraroşii, pentru mai multă precizie în condiţii dificile de iluminare.

    Performanţă excelentă în condiţii de iluminare slabă

    Atunci când nivelul luminii scade, continuaţi să capturaţi imagini fără a vă compromite creativitatea. EOS 7D Mark II oferă o calitate superbă a imaginii la sensibilităţi ISO de până la ISO 16.000 (ce pot fi extinse până la echivalentul ISO 51.200) – perfecte pentru fotografia stradală discretă, pentru îngheţarea acţiunii în condiţii dificile şi chiar pentru fotografie macro fără trepied.

    EOS 7D Mark II

    Detectarea pâlpâirii

    Pâlpâirea luminii, cum ar fi cea produsă de becurile fluorescente, poate cauza o lipsă de uniformitate a luminii şi culorilor din imagini. EOS 7D Mark II poate detecta astfel de situaţii, temporizând fiecare fotografie pentru a coincide cu intensitatea maximă a sursei de lumină, obţinând astfel rezultate uniforme.

    0%

     O cameră foto doar pentru dvs.

     Cum veţi utiliza camera foto EOS 7D Mark II? Configuraţi comenzile de captură, sistemul de focalizare şi o serie de alte comenzi personalizate, exact aşa cum vă doriţi. Chiar şi vizorul 100 % al camerei poate fi personalizat cu ajutorul afişajului său electronic în timp real.

     Comenzi personalizabile

     EOS 7D Mark II

     Cum doriţi să fotografiaţi

     Multe dintre comenzile modelului EOS 7D Mark II pot fi personalizate, ceea ce vă permite să configuraţi camera foto în funcţie de imaginile dorite. Vă puteţi salva personalizarea ca presetare, pentru a o putea reapela instantaneu în viitor.

     Vizorul inteligent II

     EOS 7D Mark II

     Vizorul inteligent II

     Bucuraţi-vă de o vizualizare firească cu vizorul modelului EOS 7D Mark II, care oferă acoperire de aproximativ 100 % şi mărire de 1,0x. Pe ecranul LCD transparent sunt suprapuse informaţiile privind focalizarea şi captura, precum şi o nivelă electronică cu două axe, pentru un orizont drept.

     6 presetări de focalizare automată

     Focalizare automată aşa cum o doriţi

     Sistemul de focalizare automată al camerei foto EOS 7D Mark II poate fi reglat în funcţie de subiect şi de modul de fotografiere. Şi, atunci când lucraţi rapid, puteţi alege una dintre cele şase combinaţii presetate de focalizare automată pentru a modifica comportamentul camerei.

     EOS 7D Mark II

     Design EOS flexibil

     De la fotografia stradală la cea de studio, EOS 7D Mark II oferă performanţe în orice situaţie de fotografiere. Viteza şi precizia sa îl fac ideal pentru sport şi acţiune, în timp ce capacitatea de captură la lumină redusă şi GPS-ul integrat fac din acest model o alegere excelentă pentru fotografiile de călătorie. Singura întrebare este: cum vă veţi folosi propriul EOS Mako?

     EOS 7D Mark II

     Etanşare împotriva intemperiilor

     Atunci când condiţiile de înrăutăţesc, puteţi continua capturile cu încredere. Butoanele de comandă, etanşe la intemperii, protejează modelul EOS 7D Mark II împotriva apei şi a prafului, iar carcasa din aliaj de magneziu oferă durabilitate.

     GPS integrat

     EOS 7D Mark II poate aplica fotografiilor şi înregistrărilor video etichete geografice cu poziţia dvs. exactă, oriunde v-aţi afla. Înregistraţi longitudinea, latitudinea, altitudinea şi direcţia în puncte cardinale, precum şi ora universală coordonată.

     EOS 7D Mark II

     Modul Interval dinamic ridicat (HDR)

     Atunci când utilizaţi camera în condiţii de contrast ridicat, capturile cu HDR permit păstrarea detaliilor în zonele întunecate şi cele foarte luminoase. EOS 7D Mark II capturează trei imagini în succesiune rapidă, la expuneri diferite, şi le combină pentru a obţine rezultate cu aspect natural, direct de pe cameră.

     EOS 7D Mark II EOS 7D Mark II

     HDR

     multi-exposure

     Expuneri multiple

     Creaţi pe cameră imagini compuse, utilizând modul cu expuneri multiple pentru a suprapune imaginile una peste cealaltă.

     dual-memory

     Slot dublu pentru carduri de memorie

     EOS 7D Mark II are un slot dublu pentru carduri de memorie, permiţând copierea automată de siguranţă a fişierelor pe măsură ce fotografiaţi şi mărind capacitatea de stocare.

     EOS 7D Mark II

     Acum cu Wi-Fi pentru controlul camerei şi distribuirea imaginilor de la distanţă

     Introduceţi adaptorul Wi-Fi W-E1 în fanta pentru cardul SD a camerei, pentru a fotografia şi controla camera prin wireless, inclusiv pentru vizualizare în timp real de la distanţă de pe ecranul smartphone-ului, tabletei sau calculatorului. Transferaţi fişiere imagine către dispozitive inteligente când sunteţi pe teren, pentru încărcare uşoară pe site-urile de socializare şi în serviciile de partajare.

     Funcţii avansate pentru filme

     Duceţi-vă proiectele de film la nivelul următor, cu funcţii standard în domeniu. Profitaţi de captura Full HD cu încetinitorul, la 60 cps, şi preluaţi controlul asupra sunetului graţie mufelor pentru microfon şi căşti.

     EOS 7D Mark II

     Focalizare de înaltă performanţă pentru filme şi Live View

     Pentru urmărirea cu focalizare automată lină şi rapidă atunci când filmaţi sau când utilizaţi funcţia de vizualizare în timp real, EOS 7D Mark II include tehnologia Dual Pixel CMOS AF. Fiecare pixel dispune de două diode foto care pot fi citite independent în timpul focalizării automate sau împreună pentru captura imaginii. Viteza şi sensibilitatea urmăririi focalizării în timpul capturii filmelor pot fi reglate pentru a permite tranziţii lente ale focalizării.

     EOS 7D Mark II

     Rămâneţi conectat

     Conexiunea HDMI pură poate fi utilizată pentru a transmite filmele Full-HD către dispozitive externe de înregistrare, permiţând modelului EOS 7D Mark II să se integreze perfect în fluxul de lucru profesional de editare video. Mufele pentru căşti şi microfon vă permit să înregistraţi o coloană sonoră digitală de înaltă calitate, iar comenzile silenţioase asigură modificarea setărilor camerei fără zgomote deranjante.

     Aplicaţia Canon Photo Companion

     Aplicaţia Canon Photo Companion

     Partenerul ideal pentru orice povestitor în imagini, aplicaţia Photo Companion, oferă acces la cunoştinţe şi conţinut personalizate şi specializate, atunci când aveţi cea mai mare nevoie de ele – pentru a putea da viaţă cu adevărat poveştilor dvs.

     Descoperiţi mai multe

     Descărcaţi aplicaţia Canon Photo Companion de pe iTunes
     Descărcaţi aplicaţia Canon Photo Companion pentru Android

     Premii acordate produselor

     Specificaţii

     Aflaţi mai multe despre EOS 7D Mark II, despre funcţiile acestei camere foto şi despre ceea ce poate realiza.

     Până la 10 cadre pe secundă

     Capturaţi rafale continue de imagini, la maximum 10 cadre pe secundă.

     Digic 6 Dual

     Capturaţi imagini la viteze mari ale cadrelor şi bucuraţi-vă de superba reproducere a culorilor.

     Senzor RGB de 150.000 de pixeli+măsurare IR

     Fiecare scenă este disecată şi analizată pentru o măsurare uniformă şi precisă a expunerii.

     Max. 65 de puncte AF în cruce

     Focalizaţi pe subiecţi oriunde s-ar afla cu cele 65 de puncte de focalizare automată în cruce, răspândite pe întreg cadrul.

     Film Full HD EOS

     Capturaţi filme la rezoluţie de până la 1080p şi viteză a cadrelor de 60 cps. Mufe pentru microfon şi căşti pentru control complet asupra sunetului.

     Slot dublu pentru carduri CF + SD

     Slotul dublu pentru carduri de memorie permite realizarea automată a copiilor de siguranţă în timpul capturii sau extinderea capacităţii de stocare.

     CMOS de 20,2 megapixeli

     Realizaţi fotografii de calitate excelentă, cu o fineţe extremă a detaliilor.

     Dual Pixel AF CMOS

     Bucuraţi-vă de focalizarea continuă uniformă atunci când filmaţi sau fotografiaţi în modul Live View.

     GPS

     Etichetaţi geografic fiecare fotografie şi film cu locaţia dvs. curentă – ideal pentru fotografiile de călătorie.

     Ce se află în cutie?

     Descărcaţi drivere, software, firmware şi manuale.

     Asistenţă pentru produse

     Recomandat pentru dvs.