Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM este un teleobiectiv robust, conceput pentru utilizare profesională. Are un design solid şi durabil, un stabilizator de imagine echivalent patru-stop şi elemente de obiectiv specializate.

Beneficii

  • Teleobiectiv cu zoom seria L, de înaltă performanţă
  • Deschidere maximă constantă de f/2,8
  • Stabilizator de imagine în patru trepte
  • Elemente din fluorină şi UD
  • Durabilitate sporită
  • Focalizare minimă de 1,2 m
  • Rezistent la apă şi la praf
  • Motor AF USM de tip inel

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

Calitate seria L


Seria L este gama de vârf de obiective profesionale Canon, reprezentând superlativul opticii EF concepute pentru precizie. Obiectivele seriei L combină performanţa superioară cu manipularea la superlativ, fiind totodată rezistente la praf şi umezeală.

Diafragmă maximă rapidă şi constantă


Realizaţi fotografii cu aparatul foto în mână în condiţii de iluminare redusă mulţumită unei diafragme maxime rapide de f/2,8, care rămâne constantă pe întregul interval de zoom. O astfel de diafragm[ oferă posibilitatea fotografului şi de a avea control asupra adâncimii câmpului.

Stabilizator de imagine


Mulţumită stabilizatorului de imagine (IS) Canon echivalent patru-stop, EF 70-200 mm f/2,8 IS II USM este ideal pentru fotografiere în condiţii de lumină redusă când nu este posibilă utilizarea unui trepied. Sistemul IS permite folosirea unor timpi de expunere mai lungi, cu până la 4-stop mai lungi decât în mod normal, fără a genera neclarităţi ale imaginii.

Elemente de obiectiv din fluorină şi cu dispersie ultra-redusă (UD)


Obiectivul dispune de elemente fabricate din fluorină, care reduc aberaţiile cromatice. Sunt utilizate cinci elemente cu UD (dispersie ultra-redusă) pentru a asigura contrast şi reproducere naturală a culorilor la nivel înalt, pe întregul interval de zoom.

Estompare de fundal uniformă


Diafragma cu deschidere practic circulară conferă zonelor nefocalizate un aspect mai plăcut, mai uniform. Obiectele clare din prim-plan se disting pe un fundal cu efect de estompare uniform.

Focalizare ultrasonică


Un motor ultrasonic de tip inel declanşează focalizarea automată extrem de rapid şi aproape complet silenţios. Cuplul de menţinere excelent asigură atingerea precisă a punctului de focalizare, fără depăşirea limitei maxime. Mai mult, comanda manuală este disponibilă permanent, făcând posibilă reglarea focalizării fără a părăsi modul de focalizare automată.

Accesorii


Obiectivul este furnizat în varianta standard cu parasolarul ET-87 pentru a preveni afectarea fotografiilor de către reflexii, precum şi cu un soclu de trepied şi un toc.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products