Canon EF 50mm f/1.4 USM

EF 50mm f/1.4 USM

Beneficiind de o deschidere maximă rapidă şi un sistem de focalizare rapid, obiectivul standard compact de înaltă performanţă EF 50 mm f/1,4 USM garantează performanţe excepţionale în orice domeniu al fotografiei.

Beneficii

  • Deschidere rapidă a diafragmei f/1,4
  • Unghi de vizualizare standard de 46°
  • Motor de focalizare USM cu comandă de focalizare manuală permanentă
  • Cea mai mică distanţă de focalizare: 45 cm
  • Element asferic de obiectiv
  • Mărime filtru: 58 mm

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 50mm f/1.4 USM

Design standard versatil, compact


Sistemul optic Gaussian, combinat cu două elemente de obiectiv cu înalt indice de refracţie permit fotografilor din orice domeniu să captureze imagini precise şi curate, chiar şi la deschiderea maximă de f/1,4. Obiectivul este ideal pentru a fotografia peisaje şi scene de călătorie sau portrete şi imagini de reportaj.

Focalizare ultrasonică


Un motor ultrasonic declanşează focalizarea automată extrem de rapid şi aproape complet silenţios. Cuplul de menţinere excelent asigură atingerea precisă a punctului de focalizare, fără depăşirea limitei maxime. Mai mult, comanda manuală este disponibilă permanent, făcând posibilă reglarea focalizării fără a părăsi modul de focalizare automată.

Estompare de fundal uniformă


Diafragma cu deschidere practic circulară conferă zonelor nefocalizate un aspect mai plăcut, mai uniform. Obiectele clare din prim-plan se disting pe un fundal cu un efect de estompare uniform.

Tratament Super Spectra


Tratamentele Super Spectra asigură echilibrul corect al culorilor şi măresc contrastul. Ele reduc totodată reflexiile şi efectele tip fantomă – o problemă obişnuită cauzată de reflectarea luminii de senzorul camerei.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 50mm f/1.4 USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products