Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

Combinând un interval de mărire extins care include superangularul şi telefoto, plus un stabilizator de imagine echivalent 4-stop, EF-S 15-85 mm f/3,5-5,6 IS USM oferă o performanţă şi o flexibilitate extraordinare.

Beneficii

  • Zoom standard EF-S de mare performanţă, multifuncţional, de 5,6x, echivalent 24-136 mm
  • Stabilizator de imagine echivalent patru-stop
  • Panoramare automată şi detectarea trepiedului
  • Distanţă redusă de focalizare de 0,35m
  • Lentile UD şi asferice
  • Tratamente Super Spectra
  • Diafragmă cu 7 lamele
  • Parasolar opţional

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

Zoom grandangular flexibil de înaltă performanţă


Cu o distanţă focală efectivă de aproximativ 24-136 mm (echivalent 35 mm), EF-S 15-85 mm f/3,5-5,6 IS USM este un obiectiv care oferă o flexibilitate excepţională, concomitent cu o calitate remarcabilă a imaginii. Cu superangularul său mai mare decât al altor obiective comparabile, acesta captează o parte mai mare din scenă şi adaugă un sentiment mai profund de spaţiu şi de perspectivă fotografiei dvs.

Stabilizator de imagine


Obiectivul EF-S 15-85 mm f/3,5-5,6 IS USM este prevăzut cu Stabilizatorul de imagine Canon (IS) echivalent 4-stop. Ideală pentru fotografierea în mână, funcţia IS permite utilizarea unor timpi de expunere mai lungi, cu până la 4-stop mai lungi decât în mod normal, fără a genera neclarităţi ale imaginii. Stabilizatorul de imagine este de ajutor când se fotografiază în condiţii de luminozitate scăzută sau din vehicule în mişcare.

Arată la fel de bine pe cât este de performant


EF-S 15-85 mm f/3,5-5,6 IS USM prezintă la exterior finisare texturată, pentru a oferi un aspect şi o senzaţie de înaltă calitate, care se asortează cu aparatul dvs. EOS.

Focalizarea automată ultrarapidă şi ultrasilenţioasă


Inelul USM (Motor ultrasonic) utilizează vibraţii de frecvenţă ultrasonică pentru o focalizare automată rapidă, aproape fără zgomot. USM-ul de tip inelar permite o comandă manuală permanentă a focalizării, fără să trebuiască să deconectaţi modul AF, în vederea unui nivel mai mare al capacităţii de utilizare.

Tratamente Super Spectra


Elementele obiectivului sunt tratate cu straturi protectoare Super Spectra pentru obiective de la Canon, care elimină reflexiile şi previn efectele de umbră, care apar în special în cazul aparatelor foto digitale din cauza reflectării senzorului de imagine. Straturile protectoare Super Spectra de la Canon contribuie, de asemenea, la obţinerea unui echilibru exact al culorilor şi la mărirea contrastului pentru imagini vii, de înaltă fidelitate.

Neclaritate de fundal creatoare


O diafragmă circulară cu 7 lamele îi ajută pe fotografi să realizeze o neclaritate de fundal frumoasă; ideală pentru separarea subiectului de fundal.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.