Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Obiectivul EF f/4-5,6L IS USM de 70-300 mm face parte din prestigioasa serie L de la Canon, oferind performanţă excelentă cu un interval de zoom flexibil şi calitate excepţională a imaginii într-un design robust şi compact.

Beneficii

  • Teleobiectiv cu zoom de înaltă performanţă
  • Face parte din apreciata serie L de la Canon
  • Stabilizator de imagine echivalent patru-stop
  • Două elemente UD
  • Foarte rezistent la praf şi apă
  • Diafragmă circulară cu 8 lamele
  • Focalizare automată silenţioasă şi rapidă
  • Compatibil cu un colier pentru trepied

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Teleobiectiv cu zoom de înaltă performanţă


Cu un interval al distanţei focale de 70-300 mm, EF 70-300 mm f4-5,6L IS USM este un teleobiectiv cu zoom compact şi flexibil care oferă imagine excepţională a calităţii. Ideal pentru fotografierea naturii sălbatice şi a sporturilor, precum şi pentru fotojurnalism şi portrete.

Calitate seria L


Seria L este gama de vârf de obiective profesionale Canon, reprezentând superlativul opticii EF concepute pentru precizie. Obiectivele seriei L combină performanţa superioară cu manipularea superlativă şi sunt foarte rezistente la praf şi umiditate.

Stabilizator de imagine echivalent patru-stop


Un stabilizator optic de imagine echivalent 4-stop – conceput special pentru distanţa focală specifică a obiectivului - are sarcina de eliminare a neclarităţii imaginii care poate surveni la fotografierea din mână sau la timpi de expunere lungi. Detecţia automată a panoramării asigură performanţă eficientă la fotografierea subiecţilor în mişcare şi, datorită faptului că sistemul IS se află la nivelul obiectivului, rezultatele sunt vizibile prin vizor, la încadrare.

Două elemente UD


Aberaţia cromatică este practic eliminată prin includerea a două lentile UD, asigurând calitatea şi claritatea optimă a imaginii.

Neclaritate de fundal creatoare


O diafragmă circulară cu 8 lamele pe obiectivul EF f4-5,6L IS USM de 70-300 mm creează o neclaritate de fundal minunată, scoţând subiectul dvs. în evidenţă într-un mod dramatic.

Focalizare automată rapidă, silenţioasă


Un inel USM (Motor ultrasonic) utilizează vibraţiile de frecvenţă ultra-sonică pentru focalizarea automată rapidă aproape fără zgomot. Unitatea principală ultrarapidă şi algoritmul AF optimizat contribuie de asemenea la viteza AF. Cuplul de prindere bun opreşte grupul de lentile de focalizare fără depăşirea limitei maxime. Comanda manuală permanentă a focalizării este disponibilă fără a trebui să ieşiţi din modul AF.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products

Teleobiective

Dispunând de distanţe focale crescute, permiţându-vă să vă apropiaţi mai mult de subiect fără a interfera cu scena.