Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

Cu o deschidere constantă a diafragmei de f/2,8 pe întregul interval de mărire şi un stabilizator de imagine în 3 trepte, EF-S 17-55 mm f/2,8 IS USM oferă o excelentă performanţă şi flexibilitate a încadrării in condiţii de iluminare redusă.

Beneficii

  • Mărire superangulară pentru toate aparatele care suportă EF-S.
  • Deschidere de f/2,8 pe întreg intervalul de mărire
  • Stabilizator de imagine cu 3 trepte
  • Focalizare automată rapidă, silenţioasă
  • Tratament Super Spectra
  • Deschiderea circulară a diafragmei asigură o neclaritate de fundal plăcută
  • Transmite informaţii despre distanţă la E-TTL II
  • Parasolar opţional

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

Mărire de performanţă ridicată, cu unghi larg


Cu o distanţă focală efectivă de aproximativ 27-88 mm (echivalent 35 mm), EF-S 17-55 mm f/2,8 IS USM este un obiectiv puternic care oferă o calitate remarcabilă a imaginii. Unghiul larg al măririi permite captarea unei părţi mai mari din fiecare scenă şi adăugarea în fotografia dumneavoastră a unei noi impresii de spaţiu şi perspectivă.

Deschidere fixă


Deschiderea largă a diafragmei de f/2,8 oferă rezultate excelente în condiţii de iluminare scăzută. Deschiderea diafragmei rămâne constantă pe întreg intervalul de focalizare, permiţându-vă să măriţi de la aproximativ 27-88 mm (echivalent 35 mm) fără a mări timpul de expunere.

Neclaritate de fundal plăcută


Diafragma circulară oferă o neclaritate de fundal plăcută când fotografiaţi cu deschidere maximă; ideală pentru crearea unei impresii de perspectivă şi pentru izolarea subiectului faţă de fundal.

Stabilizator de imagine


Obiectivul EF-S 17-55 mm f/4-5,6 IS USM este prevăzut cu Stabilizatorul de imagine cu 3 trepte Canon (IS). Ideal pentru fotografierea din mână, Stabilizatorul de imagine Canon permite utilizarea unor timpi de expunere de până la 3 trepte mai mari, fără o creştere perceptibilă a neclarităţii imaginii. IS este ideal pentru condiţii de luminozitate scăzută, pentru scene în deplasare rapidă şi pentru fotografierea din vehicule în mişcare.

Focalizare automată rapidă, silenţioasă


Un inel USM (Motor ultrasonic) utilizează vibraţii de frecvenţă ultrasonică pentru o focalizare automată rapidă aproape fără zgomot. Cuplul de prindere bun opreşte grupul de lentile de focalizare fără depăşirea limitei maxime. Comanda manuală permanentă a focalizării este disponibilă fără a trebui să dezactivaţi focalizarea automată.

Straturi protectoare Super Spectra


Straturile optimizate Super Spectra pentru lentile şi forma lentilelor suprimă umbrele şi efectele de fantomă - care apar în special în cazul camerelor digitale, datorită reflectării senzorului de imagine. Straturile ajută de asemenea la obţinerea unui echilibru exact al culorilor şi la mărirea contrastului pentru imagini vii, de înaltă fidelitate.

Transmite informaţii despre distanţă la E-TTL II


Obiectivul transmite informaţii despre distanţă înapoi la bliţul E-TTL II al camerei pentru a asigura măsurarea optimă a bliţului în orice situaţie de fotografiere.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.