Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

EF-S 24mm f/2.8 STM

Obiectivul plat şi foarte portabil este ideal pentru fotografia de călătorie şi de stradă. Designul optic avansat asigură o calitate excepţională a imaginii, iar diafragma maximă mare de f/2,8 permite fotografierea cu camera în mână, în condiţii de luminozitate scăzută. Tehnologia STM asigură o focalizarea automată lină şi aproape complet silenţioasă la filmare.

Beneficii

  • Design plat şi ultra-subţire
  • Perspectivă naturală, similară celei oferite de ochiul uman
  • Focalizare fină şi silenţioasă pentru filmare*
  • Utilizaţi diafragme mari pentru a fotografia în condiţii de luminozitate scăzută
  • Distanţă redusă de focalizare de până la 0,16 m

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Design plat portabil


Având o lăţime de doar 22,8 mm şi o greutate de numai 125 g, EF-S 24mm f/2.8 STM este un obiectiv foarte portabil care permite camerei foto EOS să vă însoţească oriunde. Datorită dimensiunilor reduse, acesta este discret şi ideal pentru fotografia de stradă.

Perspectivă naturală


Distanţa focală de 24 mm, obţinută când obiectivul este utilizat cu un corp APS-C EOS, asigură acelaşi unghi de vizualizare ca cel oferit de un obiectiv de 38 mm pe o cameră DSLR de cadru întreg. Acest unghi este foarte apropiat de cel al ochiului uman, de aceea fotografiile vor avea un aspect foarte natural.

Focalizare lină şi silenţioasă


Focalizarea STM aproape complet silenţioasă intervine rapid când realizaţi fotografii şi asigură tranziţii line în timpul filmării, pentru materiale video fără zgomote de focalizare deranjante.*

Diafragmă mare pentru fotografiere în condiţii de lumină scăzută


Diafragma maximă rapidă, de f/2,8 permite pătrunderea a multă lumină pentru a putea fotografia în condiţii de întuneric fără bliţ. Modelul este ideal pentru crearea de efecte cu adâncime redusă a câmpului, permiţându-vă să izolaţi subiectul pe un fundal nefocalizat şi uniform.

Design optic avansat


Bucuraţi-vă de o claritate performantă pe întregul cadru şi de rezistenţă ridicată împotriva reflexiilor şi a artefactelor de culoare. Apropiaţi-vă până la 16 cm de subiecţii de mici dimensiuni pentru a realiza un prim-plan.
* La utilizarea cu corpuri EOS compatibile.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF-S 24mm f/2.8 STM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products