Obiective pentru DSLR

Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

Un obiectiv ultra-grandangular STM cu zoom şi stabilizator de imagine, ideal pentru peisaje, călătorii şi filme.

Un obiectiv EF-S cu zoom ultra-grandangular vă permite să includeţi mai multe în cadru

Datorită designului compact şi uşor, care este ideal pentru călătorii, acest obiectiv cu zoom ultra-grandangular poate cuprinde mai multe obiecte în cadru, conferind un plus de impact peisajelor rurale, urbane şi peisajelor cu cerul. Vă permite chiar să surprindeţi cu uşurinţă arhitectura şi interioarele elegante, fără a vă îndepărta.


EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM este un obiectiv excelent pentru

 • În fiecare zi

  Surprindeţi viaţa aşa cum se desfăşoară în faţa dvs., de la străzile oraşului până la evenimentele emoţionante.

 • Peisaj

  Fotografiaţi peisaje ameţitoare oriunde le găsiţi, de la răsărit şi până la apus. De la peisaje rurale cu dealuri şi marine şi până la puncte de atracţie din oraşe şi peisaje urbane.

 • Arhitectură

  Găsiţi frumuseţea în structură şi aduceţi la viaţă monumentele impunătoare şi peisaje urbane ameţitoare.

 • Călătorii

  Fotografia de călătorie nu este rezervată doar celor care călătoresc în toată lumea, porniţi şi dvs. în explorare. Plimbările, zilele leneşe şi mini-vacanţe spontane, toate sunt amintiri care trebuie preţuite.

Obţineţi mai mult de la camera dvs.

Obiectivul EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM vă permite să obţineţi mai mult de la fotografia dvs. Aflaţi cum alte obiective din această gamă vă permit să vă extindeţi creativitatea.

Comparaţie între capătul grand-angular al obiectivului standard din kit şi între capătul ultra-grand angular de 10 mm al obiectivului EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

Stabil şi silenţios

Creaţi filme de înaltă calitate în timpul vacanţelor cu tehnologia aproape complet silenţioasă STM. Motorul secvenţial asigură o focalizare continuă stabilă şi silenţioasă, ceea ce înseamnă că înregistrarea dvs. audio captează numai sunetul înconjurător, fără zgomotul de motor care focalizează.

Canon Camera
Canon Camera

Atunci când înregistraţi filmele sau fotografiile de zi cu zi în condiţii de lumină slabă, tehnologia stabilizatorului de imagine (IS) a obiectivului EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM este exact ceea ce vă trebuie pentru a compensa pentru orice tremur uşor al camerei, ajutându-vă să surprindeţi momentul din prima încercare.

Tehnologie anti-reflexie

Concentraţi-vă pe aspectul peisajelor fără să vă îngrijoraţi de interferenţa luminii soarelui, graţie stratului Super Spectra. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă îngrijoraţi în privinţa petelor de lumină neplăcute sau a zonelor cu contrast redus, permiţându-vă să fotografiaţi mai liber şi să vă concentraţi mai mult pe bucuria oferită de privelişte.

Canon Camera

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Accesorii conexe

 • Accesorii pentru obiective

  Tub de extensie EF 12 II

  Când este utilizat cu obiectivele selectate, acest tub de extensie de 12 mm permite o distanţă de focalizare mult mai redusă.

 • Accesorii pentru obiective

  Lens Hood EW-73C

  Previne pătrunderea luminii dispersate în obiectiv, nepermiţând influenţa negativă a reflexiilor nedorite asupra fotografiilor dvs.

 • Accesorii pentru obiective

  Lens Cap E-67II

  Protejează obiectivul Canon atunci când nu este utilizat.
 • Accesorii pentru obiective

  Capac antipraf pentru obiectiv E

  Protejează obiectivul Canon atunci când nu este utilizat.
 • Accesorii pentru obiective

  Filtru de polarizare circulară PL-C B de 67 mm

  Filtru de polarizare pentru obiective cu filet de filtru cu diametrul de 67 mm.
 • Accesorii pentru obiective

  Filtru de protecţie a obiectivului de 67 mm

  Protejează elementul frontal al obiectivului de murdărie şi deteriorări. Se montează pe obiective cu filet pentru filtru de 67 mm.
 • Accesorii pentru obiective

  Toc moale pentru obiectiv LP1116

  Protective soft case for selected EF lenses.
 • Accesorii pentru obiective

  Macrolite Adapter 67

  Permite utilizarea bliţurilor Canon Macro Twin Lite sau Macro Ring Lite cu obiective având un diametru al filetului filtrului de 67 mm.
 • Obiective similare recomandate

  Experţii noştri în obiective au selectat patru obiective alternative cu unghi larg, comparative cu EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM.

  Obţineţi mai mult de la camera dvs.

  Obiectivul EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM vă permite să obţineţi mai mult de la fotografia dvs. Aflaţi cum alte obiective din această gamă vă permit să vă extindeţi creativitatea.

  • Apropiaţi-vă

   Beneficiaţi de obiectivul care vă aduce mai aproape de acţiune şi care vă permite să alegeţi detalii individuale într-o scenă aglomerată. Un obiectiv care vă permite să păstraţi distanţa şi să rămâneţi discret. 

   Aflaţi mai multe despre EF-S 55-250mm f4-5.6 IS STM

  • Să începem!

   Beneficiaţi de obiectivul cu zoom standard care vă permite să aduceţi mai aproape obiectele aflate la distanţă. Un obiectiv adecvat oricărui scop şi excelent pentru surprinderea diferiţilor subiecţi.

   Aflaţi mai multe despre EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

  • Focalizaţi

   Beneficiaţi de obiectivul care estompează fundalurile în timp ce menţine claritatea subiectului. Un obiectiv care vă permite să surprindeţi atmosfera unei scene în fotografii, chiar şi atunci când lumina începe să scadă în intensitate.

   Aflaţi mai multe despre
   EF 50mm f/1.8 STM

  • Focalizaţi

   Beneficiaţi de un obiectiv extrem de portabil şi de înaltă calitate, perfect pentru surprinderea vieţii de pe stradă şi a experienţelor din călătorii.


   Aflaţi mai multe despre EF-S 24mm f/2.8 STM

  Obiective grandangulare

  Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.
  Aflaţi mai multe