peisaj

• Imprimaţi wireless de oriunde

• Scanaţi cu uşurinţă

• Preluaţi controlul asupra copierii

• Imprimare şi scanare simplă în cloud

• Conectare fără efort prin NFC


Nu toate funcţiile sunt disponibile pe toate produsele; consultaţi tabelul de compatibilitate de mai jos


Imprimaţi wireless de oriunde

Free_download

Descărcare gratuită

Imprimarea de pe smartphone-uri şi tablete nu a fost niciodată mai uşoară, graţie aplicaţiei gratuite Canon PRINT inkjet/SELPHY pentru iPhone, iPod, iPad sau smartphone-urile şi tabletele Android, disponibilă pentru descărcare în App Store şi Google Play.

Imprimare Wi-Fi uşoară

Imprimarea fotografiilor şi documentelor stocate pe smartphone-uri şi tablete este lipsită de efort graţie conexiunii prin reţeaua Wi-Fi locală, prin modul de punct de acces integrat sau prin Wi-Fi Direct pe imprimantele şi dispozitivele compatibile. Conectaţi-vă, selectaţi fişierele dorite şi imprimaţi-le.

Easy_wifi_printing
SettingsSetările şi întreţinerea

Verificaţi starea imprimantei şi informaţiile privind cerneala şi accesaţi manual manualul online al imprimantei; în plus, puteţi efectua întreţinerea imprimantei de pe smartphone sau tabletă.

Înregistraţi mai multe imprimante

Partajaţi fără efort până la 10 imprimante MAXIFY, PIXMA sau SELPHY între mai mulţi utilizatori şi efectuaţi lucrări de imprimare wireless. Aplicaţia va găsi automat imprimantele wireless compatibile în reţeaua Wi-Fi, astfel încât nu va mai fi necesar să le căutaţi de fiecare dată. Imprimantele pot fi ordonate, şterse sau redenumite, iar imprimantele noi sunt adăugate în partea de sus a listei.

Register
Doc_conversion

Conversie simplă a documentelor

Convertiţi cu uşurinţă documentele stocate pe dispozitivul dvs. în fişiere PDF pregătite pentru imprimare. În plus faţă de imprimarea documentelor de pe dispozitive sau din cloud, utilizatorii iOS8 pot selecta şi imprima, de asemenea, fişierele PDF stocate în alte aplicaţii.

Scanaţi cu uşurinţă

Scanare către dispozitive mobile

Scanaţi pe dispozitivul dvs. mobil

Scanaţi-vă documentele şi fotografiile pentru a le salva în diferitele formate disponibile pe dispozitivul dvs. de tip smartphone sau tabletă

Scanare către e-mail

Scanare către e-mail

Trimiteţi documentele scanate prin e-mail, la orice adresă selectată, folosind funcţia de scanare către e-mail*


*Scanarea în cloud şi e-mail este disponibilă numai pentru utilizatorii de cerneală Canon originală

Imprimare şi scanare simplă în cloud

Obţineţi mai mult de la imprimanta dvs. Cu imprimantele compatibile cu serviciile cloud, aplicaţia Canon inkjet/SELPHY vă oferă acces la cloud în timpul deplasărilor, astfel încât să vă puteţi accesa imprimanta prin internet pentru a imprima şi scana direct, folosind serviciile de cloud de largă utilizare.*

*Scanarea în cloud şi e-mail este disponibilă numai pentru utilizatorii de cerneală Canon originală

Conexiune lipsită de efort

Conectarea la imprimantă prin funcţia NFC integrată este rapidă şi uşoară graţie aplicaţiei Canon PRINT Inkjet/SELPHY: este suficient să atingeţi imprimanta cu dispozitivul dvs. Android cu NFC şi sunteţi gata de lucru.

Atingeţi pentru a imprima şi scana

Imprimaţi rapid şi uşor fotografii şi documente de pe dispozitivul dvs. Android compatibil cu tehnologia NFC; este suficient să deschideţi aplicaţia, să alegeţi fişierul dorit pentru imprimare şi să atingeţi imprimanta cu dispozitivul.

Tehnologia NFC realizează instantaneu conexiunea între dispozitivul dvs. şi imprimantă, înregistrând imprimanta şi transferând datele fără a necesita drivere sau parole.

Touch_to_print