Print app
alt text goes here

Canon

Aplicaţia Print

Preluaţi controlul de pe dispozitivul inteligent şi bucuraţi-vă de libertate la imprimare, copiere şi scanare

Descărcaţi de pe App Store
Descărcaţi de pe Google Play

Impecabil şi inteligent

Bucuraţi-vă de o conectivitate uşoară între dispozitivul mobil şi imprimantă cu ajutorul aplicaţiei Canon PRINT. Imprimaţi, copiaţi şi scanaţi fără efort de pe dispozitivele inteligente, verificaţi starea imprimantei şi conectaţi-o la cloud* pentru un control mai flexibil.

*Nu toate funcţiile sunt disponibile pe toate produsele.

Modern şi mobil

Cu descărcare gratuită, aplicaţia Canon PRINT este perfectă pentru imprimare. Asociaţi smartphone-ul sau tableta cu imprimanta prin Wi-Fi, printr-un punct de acces încorporat sau prin Wi-Fi Direct şi pregătiţi-vă să imprimaţi. Gestionaţi şi operaţiile de întreţinere – verificaţi starea imprimantei şi nivelurile de cerneală şi efectuaţi activităţile de întreţinere de la distanţă, de pe dispozitivul inteligent.

Capture and create

Scanare simplă

Optimizaţi scanarea cu aplicaţia. Scanaţi-vă documentele şi fotografiile, salvaţi-le în diferitele formate disponibile şi trimiteţi-le direct pe smartphone sau tabletă. Puteţi trimite scanările şi direct către e-mail sau puteţi utiliza PIXMA Cloud Link pentru a le încărca în cloud*.

*Scanarea în cloud şi scanarea către e-mail sunt disponibile numai pentru utilizatorii care folosesc cerneală Canon originală

Simple scanning

Conectivitate la cloud

Faceţi mai multe cu imprimanta dvs. şi conectaţi-vă la cloud oriunde aţi fi. Profitaţi de PIXMA Cloud Link şi trimiteţi scanări sau imprimaţi de pe platforme cloud cunoscute, precum Dropbox, Google Drive şi OneDrive. De asemenea, vă puteţi imprima fotografiile preferate direct din conturile de pe reţelele de socializare, precum Facebook şi Instagram.

*Scanarea în cloud şi scanarea către e-mail sunt disponibile numai pentru utilizatorii care folosesc cerneală Canon originală

Cloud connections

Utilizaţi-vă smartphone-ul ca scaner

Utilizaţi funcţia de captură şi copiere cu smartphone-ul din aplicaţia Canon PRINT pentru a efectua rapid şi uşor copii utilizând aparatul foto al smartphone-ului. Puteţi imprima, salva sau trimite prin e-mail direct de pe telefonul dvs.

Use your smartphone as a scanner

Compatibilitate cu aplicaţia Canon PRINT

Aplicaţia Canon PRINT poate fi utilizată cu majoritatea imprimantelor cu Wi-Fi, inclusiv cu cele mai recente modele PIXMA, MAXIFY şi SELPHY. Această aplicaţie este disponibilă atât pentru dispozitive iOS, cât şi pentru dispozitive Android, compatibile cu sistemele de operare iOS 11.0 ~ 12.0 sau Android OS 4.4 ~ 9.0.

Limbi acceptate – engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, olandeză, portugheză, poloneză, rusă, daneză, finlandeză, norvegiană, suedeză, cehă, turcă

Putere la îndemână

Transformaţi-vă dispozitivul inteligent într-un instrument de imprimare sofisticat cu aceste aplicaţii Canon