Canon EF 16-35mm f/4L IS USM

EF 16-35mm f/4L IS USM

Surprindeţi peisaje şi imagini arhitecturale impresionante cu ajutorul acestui obiectiv f/4 compact şi uşor, de înaltă performanţă, cu deschidere constantă a diafragmei, zoom ultra-grandangular şi stabilizator de imagine. Ideal pentru profesionişti şi pasionaţi.

EF 16-35mm f/4L IS USM Detail Image

Beneficii

  • Surprindeţi mai mult în fiecare cadru cu acest obiectiv cu zoom ultra-angular
  • Obiectivele seriei L combină performanţa superioară cu elementele optice de precizie
  • Bucuraţi-vă de timpii constanţi de expunere cu deschiderea constantă a diafragmei de f/4
  • Surprindeţi imagini stabile chiar şi în condiţii de iluminare redusă cu stabilizatorul de imagine cu 4 trepte
  • Nu veţi rata niciodată un cadru datorită focalizării automate rapide şi silenţioase

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 16-35mm f/4L IS USM

Obiectiv cu zoom ultra-grandangular de 16-35 mm


Acest obiectiv de înaltă performanţă cu deschidere constantă a diafragmei şi zoom ultra-grandangular combină excelent performanţa optică cu flexibilitatea, ceea ce-l face ideal pentru peisaje, fotografii arhitecturale, fotojurnalism, călătorii şi pentru utilizare generală, pentru a oferi imagini clare, precise şi elegante cu foarte puţine distorsiuni.

Calitate seria L


Seria L este gama de vârf de obiective profesionale Canon, reprezentând superlativul opticii EF concepute pentru precizie. Obiectivele seriei L combină performanţa superioară cu manipularea la superlativ, fiind totodată rezistente la praf şi umezeală.

Deschidere a diafragmei constantă f/4


Diafragma de f/4 este ideală pentru o gamă variată de condiţii de iluminare datorită deschiderii maxime care rămâne constantă în întreg intervalul focal, astfel încât nu apar variaţii privind timpul de expunere sau valoarea ISO la folosirea zoomului.

Imagini clare cu stabilizatorul de imagine în 4 trepte


Obiectivul EF de 16-35 mm f/4L IS USM asigură cadre stabile în toate situaţiile, în special când fotografiaţi cu camera în mână în condiţii de iluminare redusă sau când folosiţi setarea macro. Obiectivul încorporează tehnologia stabilizatorului de imagine cu patru trepte de la Canon şi detectează automat fotografierea normală sau mişcarea de panoramare, activând modul IS care este optim pentru oricare situaţie.

Focalizare ultrasonică


Un motor ultrasonic de tip inel declanşează focalizarea automată extrem de rapid şi aproape complet silenţios. Cuplul de menţinere excelent asigură atingerea precisă a punctului de focalizare, fără depăşirea limitei maxime. Comanda manuală disponibilă permanent vă permite să reglaţi fin focalizarea fără a părăsi modul de focalizare automată.

Estompare de fundal uniformă


O diafragmă circulară cu 9 lamele conferă zonelor nefocalizate un aspect mai plăcut şi mai uniform, astfel încât subiecţii din primplan să se distingă clar pe fundalul cu efect uniform şi deosebit de estompare.

Calitate excepţională a imaginii


Modelul EF 16-35 mm f/4L IS USM încorporează trei elemente asferice pentru a asigura definiţia şi claritatea de la un colţ la celălalt pe întreg intervalul de focalizare. Două elemente UD (cu dispersie ultra-redusă) elimină practic aberaţiile cromatice. Straturile Super Spectra asigură echilibrul corect al culorilor şi măresc contrastul. Acestea reduc totodată reflexiile şi efectele de tip fantomă, o problemă obişnuită cauzată de lumina reflectată de senzorul camerei. Straturile de fluor previn aderarea prafului şi a picăturilor de apă la elementele frontale şi posterioare ale obiectivului pentru asigurarea unei calităţi optime a imaginilor.

Distanţa minimă de focalizare 0,28 m


Cu o distanţă de focalizare de numai 0,28 m în tot intervalul de zoom, vă puteţi apropia de subiecţi fără a renunţa la un câmp vizual larg.

Element frontal nerotativ


Filtrele de 77 mm se ataşează uşor datorită elementului frontal nerotativ.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 16-35mm f/4L IS USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.