Creative Park
alt text goes here

Aplicaţia Creative Park

Obţineţi decoraţiuni elegante lucrate manual, felicitări personalizate, creaţii din hârtie şi multe altele – toate gratuit.

Descărcaţi pe iOS
Descărcaţi pe Android

Confecţionaţi. Creaţi. Prezentaţi.

De la decoraţiuni pentru petreceri la interioare de zi cu zi, de la idei simple pentru creaţii la modele 3D în stil origami – aduceţi amuzamentul creaţiilor din hârtie în viaţa de zi cu zi cu familia şi prietenii.

Exploraţi

Fie că doriţi surse de inspiraţie pentru decoraţiunile de petrecere sau vreţi doar să vă distraţi cu modele de hârtie pliabile într-o după-amiază, avem ceea ce căutaţi în aplicaţia Creative Park.

Explore
Try something new

Încercaţi ceva nou

Plictiseala este de domeniul trecutului cu funcţia de navigare uşoară, noile modele artistice creative din hârtie şi ideile noi pentru proiecte artizanale. Fiţi cu ochii pe noutăţi în fiecare sezon şi pe evenimentele speciale!

Personalizaţi

Adăugaţi o notă personală creaţiilor dvs. cu funcţia de editare. Personalizaţi şabloanele pentru creaţii din hârtie şi adăugaţi fotografii şi text pentru a le face speciale. Salvaţi-vă preferinţele şi creaţi-le din nou departe de casă.

Make it your own
Create with ease

Creaţi cu uşurinţă

Treceţi direct de la editare la imprimare fără a părăsi aplicaţia. Aveţi nevoie doar de o imprimantă Canon cu jet de cerneală compatibilă şi de aplicaţia Creative Park. Trebuie doar să finalizaţi procesul simplu de înregistrare* şi veţi putea să vă creaţi propriile proiecte oricând şi oriunde doriţi.

Creare Canon ID

Compatibilitate cu aplicaţia Creative Park

Pentru informaţii despre modelele de imprimante Canon cu jet de cerneală acceptate, consultaţi această pagină web: https://ij.start.canon/cpapp-model

Această aplicaţie este disponibilă atât pentru dispozitive iOS, cât şi pentru dispozitive Android, compatibile cu sistemele de operare iOS 12.0 sau ulterioare/Android OS 5.0 sau ulterioare.

Limbi
Disponibilă în: engleză, cehă, daneză, olandeză, finlandeză, franceză, germană, italiană, norvegiană, poloneză, portugheză, rusă, spaniolă, suedeză şi turcă.

*Creative Park este un serviciu de conţinut gratuit disponibil exclusiv pentru deţinătorii de imprimante Canon. Creaţi sau conectaţi-vă cu contul Canon ID, înregistraţi imprimanta Canon şi descărcaţi aplicaţia Creative Park pentru a utiliza funcţiile de editare şi imprimare.

Creare Canon ID

Canon ID este contul dvs. personal utilizat pentru a accesa serviciile şi aplicaţiile Canon şi pentru a înregistra toate produsele Canon. Accesaţi Print Rewards, magazinul Canon şi bucuraţi-vă de conţinutul disponibil exclusiv cu Canon ID.

Creare Canon ID

Articole conexe

Sfaturi de imprimare inteligente, proiecte artistice şi artizanale distractive şi modalităţi ingenioase de a profita la maximum de fotografiile dvs. preferate.

Citiţi toate articolele

S-ar putea să vă intereseze şi