SOLUŢII DE IMAGISTICĂ

Fotografii şi videoclipuri corporative

Fotografiile şi videoclipurile de înaltă calitate pentru organizaţia dumneavoastră sunt instrumente de comunicare importante, vitale pentru creşterea notorietăţii mărcii şi pentru transmiterea mesajului corect către clienţii dumneavoastră. Canon dispune de o gamă largă de aparate foto şi video, obiective pentru transmisii, soluţii de streaming şi pentru fluxuri de lucru care oferă modalităţi rentabile şi rapide de a stăpâni marketingul vizual.
Fotografie şi video pentru corporaţii

Prezentaţi-vă frumos compania

De la reţele sociale la rapoarte anuale şi comunicări corporative, crearea internă de imagini şi videoclipuri de înaltă calitate vă ajută să reduceţi costurile şi vă permite să păstraţi controlul şi să menţineţi standarde înalte unitare. Este absolut vital să faceţi acest lucru pentru a prezenta o imagine corporativă corectă şi pentru a vă răspândi mesajul în mod corect. Gama noastră de DSLR-uri profesionale, aparate foto mirrorless uşoare şi sisteme video produce conţinut uimitor şi oferă conectivitate standard în industrie, cu obiective care oferă o calitate incredibilă a imaginii. Citiţi mai departe şi descoperiţi cum Canon are soluţia potrivită pentru afacerea dumneavoastră – imaginea dumneavoastră corporativă este pe mâini sigure.

 • Conţinut de calitate superioară, uşor de creat

  Creaţi şi distribuiţi cu uşurinţă imagini şi videoclipuri pentru site-ul dumneavoastră web, departamentul intern de PR sau reţelele sociale, obţinând conţinut care se evidenţiază prin culori precise, are o claritate superbă şi arată minunat pe ecran datorită senzorilor noştri de înaltă rezoluţie.

 • Fotografii şi filmări cu o soluţie hibridă

  Funcţionare consecventă şi de înaltă calitate, cu rezultate excepţionale de la aparate foto şi video care pot face totul cu un control intuitiv şi capacităţi de înregistrare şi streaming pentru a vă împărtăşi evenimentele cu întreaga lume.

 • Fiabilitate excelentă

  Canon are o reputaţie excelentă pentru produse concepute pentru performanţă fiabilă cu eficienţă ridicată de fiecare dată. Alimentaţi-vă aparatele foto şi video cu adaptorul c.a. sau pe baterie şi bucuraţi-vă de mulţi ani de funcţionare datorită durabilităţii Canon legendare.

 • Conectivitate cu control fără efort

  Beneficiaţi de un control perfect al aparatului cu un SDK open source unitar prin USB, cu sincronizare precisă.

PROCES

O soluţie pentru fiecare nevoie

Conţinutul corporativ îmbracă mai multe forme, cum ar fi imagini şi videoclipuri, şi, din ce în ce mai mult, streaming şi transmisii. Echipamentul potrivit este un aspect important, motiv pentru care dispunem de o gamă de aparate foto şi camere video pentru fiecare posibilitate şi scop.
Aparate foto, camere video şi obiective Canon pentru conţinut de înaltă calitate

Aparate foto, camere video şi obiective Canon pentru conţinut de înaltă calitate

Gama premiată de aparate foto, camere video şi obiective Canon de înaltă rezoluţie oferă o redare extrem de precisă a culorilor şi o acurateţe ridicată.


 • Alegeţi dintr-o gamă de aparate foto mirrorless şi DSLR şi camere video
 • Obiective extrem de clare şi uşoare
 • Conectivitate simplă la dispozitive externe

Fotografii, videoclipuri şi multe altele

Canon a lansat primul DSLR full frame cu înregistrare video Full HD, iar de atunci am continuat să creăm o gamă de camere video şi de cinema care acum pot filma la o rezoluţie de până la 8K.


 • Sistemul Canon EOS de obiective interschimbabile, aparate foto, camere video şi accesorii este unul dintre cele mai mari din lume
 • O gamă de aparate pentru cinematografie, videografie, streaming şi fotografie la un preţ potrivit pentru bugetul dumneavoastră
 • Folosiţi rapid şi uşor aceleaşi obiective pe aparate compatibile

Fotografii, videoclipuri şi multe altele
Fiabilitate indiferent de preţ

Fiabilitate indiferent de preţ

Suntem conştienţi de faptul că timpii de nefuncţionare costă bani, motiv pentru care aparatele foto şi camerele video Canon au o fiabilitate dovedită şi vor funcţiona în condiţii dificile.


 • Sistemul EOS are o durabilitate şi o fiabilitate legendare
 • Bateriile originale Canon sunt proiectate pentru a oferi performanţe de lungă durată
 • Servicii post-vânzare şi asistenţă excelente cu echipamente de împrumut şi servicii de service şi reparaţii rapide

Conectaţi-vă şi distribuiţi rapid

Înregistrarea unui conţinut excelent este doar prima parte a unui flux de lucru perfect; distribuirea acestuia este la fel de importantă, motiv pentru care aparatele foto şi camerele noastre video dispun de o conectivitate uimitoare, precum şi de aplicaţii şi software personalizat pentru a vă ajuta să oferiţi mai mult pe toate platformele.


 • Opţiuni Wi-Fi, USB şi Bluetooth în toată gama EOS
 • Compatibilitate extinsă cu carduri de memorie SD pentru confort şi viteză
 • Două sloturi pentru carduri de memorie pe anumite modele

Conectaţi-vă şi distribuiţi rapid

Gata să vă ajutăm afacerea

Aruncaţi o privire la numeroasele domenii, din industrie, mediul corporatist şi comerţ în care echipamentele noastre foto şi video vă pot îmbunătăţi şi spori eficienţa afacerii.

 • Turism

  Folosiţi echipamente Canon pentru un conţinut uimitor de veridic atunci când promovaţi destinaţii şi unităţi de cazare.

 • Cluburi sportive

  Oferiţi fanilor informaţii despre viaţa de zi cu zi la clubul dumneavoastră şi creşteţi nivelul de fidelitate.

 • Magazine

  Folosiţi produsele esenţiale Canon pentru a crea rapid şi uşor postări periodice pe reţelele sociale.

 • Lăcaşuri de cult

  Transmiteţi evenimente în direct către congregaţia dumneavoastră cu ajutorul camerelor şi controllerelor PTZ Canon.

De ce Canon?

Canon este unul dintre cele mai importante nume în domeniul imagisticii şi a fost aşa în ultimii 80 de ani. Cu o gamă vastă de produse şi soluţii, suntem furnizorul numărul unu de imagini digitale de consum, business-to-business şi industriale, de la aplicaţii SDK de uz comercial, guvernamental şi medical până la aparate foto, camere video şi obiective profesionale, cu un serviciu inegalabil de asistenţă şi echipamente de rezervă.

 • Aparate foto şi camere video de înaltă rezoluţie

 • O gamă excelentă de obiective

 • Soluţii software personalizate

Soluţii conexe

 • SOLUŢII DE IMAGISTICĂ

  Fotogrammetrie 3D

  Fotogrammetria 3D reprezintă procedeul de realizare a măsurătorilor din fotografii, permiţându-vă să scanaţi, să editaţi şi să reproduceţi rapid şi uşor elemente fizice.

 • SOLUŢII DE IMAGISTICĂ

  Cabină foto

  O staţie universală de prelucrare a imaginilor care oferă o modalitate rapidă şi uşoară de a surprinde un portret la o mare varietate de evenimente şi ceremonii. Pur şi simplu pozaţi, apăsaţi şi obţineţi o fotografie în doar câteva secunde.

 • SOLUŢII DE IMAGISTICĂ

  Fotografie şi videografie pentru comerţ

  Descoperiţi cum industria modei generează zilnic mii de fotografii de produs convingătoare, în care viteza de livrare face diferenţa pentru a ieşi în evidenţă pe o piaţă aglomerată.

 • SOLUŢII DE IMAGISTICĂ

  Programul Canon pentru dezvoltatori

  Cel mai recent site web Canon de asistenţă pentru dezvoltatori este dotat cu resurse utile pentru comunitatea dezvoltatorilor de software, de la soluţii de afaceri la imagistică digitală.

 • Produse conexe

  DORIŢI SĂ AFLAŢI MAI MULTE?

  Aveţi nevoie de mai multe informaţii?

  Dacă doriţi să înţelegeţi mai în detaliu soluţiile Canon pentru companii, accesaţi linkul „Vorbiţi cu Canon”, completaţi informaţiile şi veţi fi contactat de un membru al echipei noastre dedicate segmentului B2B pentru produse profesionale de imagistică.