A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

Imprimare artizanală

Este timpul să fiţi creativ: şase lucruri pe care le puteţi realiza singur Crăciunul acesta, folosind imprimanta.

Mulţi dintre noi asociem încă din copilărie perioada sărbătorilor cu creaţiile artizanale de hârtie şi, indiferent de vârstă, cadourile şi podoabele de Crăciun făcute în casă constituie o modalitate distractivă şi relaxantă de a ne petrece timpul cu cei dragi, în timp ce realizăm cadouri cu adevărat personale pentru familie şi prieteni. Lucrul manual reprezintă, de asemenea, o modalitate relaxantă de a petrece timp cu noi înşine, atunci când agitaţia pregătirilor de Crăciun devine prea intensă.

Indiferent dacă petreceţi timp în sânul familiei sau preferaţi o perioadă de creativitate solitară, serviciul online gratuit Creative Park oferit de Canon dispune de o gamă largă de şabloane pe care le puteţi imprima şi asambla cu uşurinţă, pentru a crea diverse elemente, de la cutii pentru cadouri până la calendare de Crăciun şi jucării pentru copii. Aveţi nevoie doar de o imprimantă, de nişte hârtie şi de câteva instrumente simple pentru lucrul manual cu hârtie (vedeţi mai jos). Aşadar, aduceţi biscuiţii proaspăt scoşi din cuptor şi luaţi o pauză de la lumea înconjurătoare: este timpul să vă apucaţi de creaţii artizanale!

Aveţi nevoie de următoarele:

1. Realizaţi-vă singur podoabele de Crăciun

Two homemade cardboard snowman decorations, one with a blue scarf and one with red.

Împodobiţi sălile cu steluţe, clopoţei, şosete sau figurine Moş Crăciun – secţiunea Casă şi stil de viaţă de pe site-ul Creative Park oferă o amplă selecţie de podoabe de Crăciun de tip do-it-yourself care sunt uşor de imprimat, decupat şi asamblat. Aceşti adorabili oameni de zăpadă vor arăta la fel de festiv în bradul de Crăciun ca şi pe şemineu. Trebuie doar să imprimaţi acest şablon şi să urmaţi instrucţiunile ilustrate.

Sfat pentru confecţionare: înainte de a lipi, pliaţi şi plisaţi de-a lungul liniilor de pliere şi adăugaţi curbe unde este nevoie.

2. Număraţi zilele rămase până la Crăciun cu un calendar făcut în casă

A homemade advent calendar shaped like a Christmas house.

Există zeci de calendare de Crăciun în magazine, dar niciunul nu este atât de personal precum cel pe care îl creaţi dvs. înşivă. Indiferent dacă doriţi să-i răsfăţaţi pe cei dragi sau să duceţi jocul Secret Santa (Moş Crăciun secret) la un nou nivel la serviciu, beneficiarul va fi impresionat să primească un calendar realizat manual unic, plin cu dulciuri.

Sfat pentru confecţionare: ţineţi evidenţa tuturor părţilor scriind cu creionul numărul fiecărei părţi pe spatele acesteia.

3. Oferiţi daruri personalizate realizând cutii pentru cadouri

Articole conexe
Christmas card printing

IMPRIMARE ŞI CREAŢII ARTIZANALE

Imprimarea de felicitări de Crăciun

Creaţi-vă propriul decor pentru şedinţa foto de sărbători şi imprimaţi felicitări de Crăciun personalizate.

How to shoot festive pet portraits

PORTRETELE ANIMALELOR DE COMPANIE

Cum să realizaţi portrete festive ale animalelor de companie

Descoperiţi cum să profitaţi la maximum de fotografia animalelor de companie şi să realizaţi portrete festive de Crăciun cu aceste sfaturi de top.

Lena Petrova's top 10 Christmas photography tips

FOTOGRAFIA DE FAMILIE

Cele mai bune 10 sfaturi pentru fotografiile de Crăciun, de la Lena Petrova

Surprindeţi spiritul Crăciunului urmând cele 10 sfaturi ale acestui fotograf de familie pentru realizarea de portrete distractive şi naturale.

Three homemade decorative gift boxes in different shapes.

Cutiile realizate manual se creează distractiv şi uşor, fac cadourile dvs. să devină foarte speciale şi sunt totodată mult mai ieftine decât articolele de papetărie de sezon. Pe site-ul Creative Park puteţi găsi cutii de cadouri în formă de brazi de Crăciun şi steluţe sau cutii de cadouri elegante cu aspect de sărbători, precum şi o mulţime de cutii amuzante şi decorative care pot fi folosite pe tot parcursul anului. Puteţi chiar să vă imprimaţi propriile etichete pentru cadouri sau să atrageţi toate privirile cu o felicitare de Crăciun pop-up realizată manual.

Sfat pentru confecţionare: asiguraţi-vă că lipiţi părţile în ordinea indicată de numere.

4. Creaţi-vă propriile activităţi distractive cu jocuri făcute în casă

A homemade block puzzle depicting Santa on his sleigh being drawn by two reindeer in a winter scene.

Cu atâta timp liber în perioada sărbătorilor, este plăcut să aveţi o activitate care să reunească familia. Pe site-ul Creative Park puteţi găsi şabloane pentru o varietate de jocuri care pot fi asamblate manual şi pe care le puteţi juca apoi împreună cu familia. Pe lângă acest puzzle tematic de Crăciun, există puzzle-uri cu cuburi pentru cei mici, puzzle-uri geometrice pentru copiii mai mari şi jocuri precum bingo sau ruletă, care pot fi jucate de întreaga familie.

Sfat pentru confecţionare: utilizaţi o pensetă pentru apucarea şi ataşarea părţilor de mici dimensiuni.

5. Împodobiţi camera copiilor cu carusele de Crăciun realizate manual

A variety of homemade Christmas decorations including Santa, a reindeer, and a mobile with a twirling Christmas tree and snowflakes.

Jucăriile bebeluşilor nu trebuie neapărat cumpărate din magazin. Acest drăguţ carusel cu brad de Crăciun şi fulgi de zăpadă care se rotesc este o modalitate creativă şi personală de a aduce Crăciunul în camera bebeluşilor dvs. şi ai celor dragi, iar pe Creative Park puteţi găsi şi carusele cu alte teme, inclusiv elefanţi, păsări, baloane cu aer cald şi spaţiul cosmic.

Sfat pentru confecţionare: apăsaţi de-a lungul liniilor de pliere cu o riglă sau un obiect ascuţit, cum ar fi un pix vechi fără pastă, pentru a obţine o pliere mai precisă şi mai uşoară.

6. Realizaţi manual jucării pentru micii exploratori

A papercraft model stegosaurus.

Indiferent dacă micuţii dvs. sunt fascinaţi de dinozauri, mamifere mari, păsări, avioane sau trenuri, Creative Park are suficiente figurine de jucărie care să capteze cu adevărat interesul unui copil curios. Puteţi imprima şi asambla jucăriile dvs. înşivă, puteţi face din aceasta o activitate de sărbători împreună cu copiii sau puteţi imprima o serie de şabloane pe care să le oferiţi cadou unui copil creativ, împreună cu un set de instrumente pentru lucrul manual, cum ar fi lipici şi foarfecă.

Sfat pentru confecţionare: utilizaţi o scobitoare la aplicarea lipiciului. Lipiciul aplicat în strat fin asigură o finisare mai aspectuoasă.

Articol scris de Kathrine Anker

Produse conexe

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate Sfaturile şi tehnicile