IMPRIMARE CREATIVĂ

Distraţi-vă imprimând: cinci motive pentru care aveţi nevoie de o imprimantă foto compactă

Indiferent dacă sunteţi sau doar vă simţiţi tânăr, există o mulţime de moduri creative de a vă expune şi distribui fotografiile imprimate instantaneu.
O colecţie de imprimante foto Canon compacte, în diferite culori, pe un raft din lemn.

De la copii la bunici, indiferent de vârstă, în ziua de azi tuturor ne place să facem fotografii. Majoritatea dintre noi avem pe smartphone-uri mii de fotografii la care nu ne uităm niciodată, iar amintirile preţioase sunt adesea pierdute în biblioteci foto uriaşe.

Cu o imprimantă foto compactă, puteţi imprima instantaneu fotografii care vor dura o viaţă*. Mai mult, puteţi imprima oricând doriţi şi puteţi aduce momentele speciale la viaţă oriunde vă aflaţi.

Odată ce aţi imprimat imaginile preferate, puteţi să faceţi o mulţime de lucruri cu ele – de la crearea de cadouri foto personalizate pentru cei dragi până la umplerea albumelor de colaje cu idei de decorare a casei sau chiar cu amintiri preţioase din călătorii.

Iată cinci moduri de a deveni creativ cu imprimanta foto Canon compactă.

1. Cadouri şi felicitări personalizate

O imprimantă compactă Canon pe o suprafaţă albă, lângă o imagine înrămată a unui copil zâmbitor.

Canon SELPHY CP1500 este ideală pentru înregistrarea şi distribuirea momentelor importante din viaţă. Poate să imprime fotografii la calitate de laborator, în format carte poştală (KP-36IP, 100 x 148 mm), care se potrivesc perfect în rame standard, astfel încât puteţi crea cadouri personalizate cu momente memorabile pe care să le trimiteţi familiei şi prietenilor.

Mâini care ţin o tabletă afişând imaginea unui cuplu zâmbitor, cu un cod QR în colţ şi opţiunile de editare din aplicaţia SELPHY Photo Layout.

Puteţi adăuga ştampile sau filtre imaginilor dumneavoastră în aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout sau puteţi chiar genera un cod QR pe care să-l includeți în invitaţii pentru a indica locaţia evenimentului.

Fotografiile trebuie arătate şi altora şi savurate, iar imprimanta uşor de utilizat Canon SELPHY CP1500 este ideală pentru transformarea imaginilor preferate în cadouri, cărţi poştale şi autocolante.

Disponibilă în trei culori, SELPHY CP1500 are un design elegant şi modern şi un ecran LCD color de 8,9 cm cu conexiune simplă prin cod QR. Pe lângă faptul că funcţionează perfect cu smartphone-uri şi alte dispozitive Apple şi Android prin Wi-Fi, dispune de un slot SDXC pentru imprimarea imaginilor stocate pe carduri de memorie, plus un port USB-C pentru conectarea uşoară la aparate foto şi unităţi flash.

SELPHY CP1500 poate imprima cărţi poştale gata de expediat cu linii de adresă pe verso, ideale pentru a trimite celor dragi fotografii care pot fi apoi puse într-o ramă sau expuse pe frigider.

Opţiunile de autocolante mini şi în format de card de credit vă permit, de asemenea, să adăugaţi fler felicitărilor şi invitaţiilor de ziua de naştere. Puteţi să vă pozaţi copilul jucându-se cu un cadou pe care l-a primit şi puteţi să imprimaţi fotografia ca autocolant şi să o lipiţi într-o felicitare de mulţumire. Este o notă personală minunată şi va arăta destinatarului cât de bine a fost primit cadoul.

2. Modalităţi creative de a vă organiza

O tânără imprimă o coală de miniautocolante la o imprimantă compactă Canon. Lângă imprimantă se află un penar plin cu articole de papetărie.

Folosiţi imprimanta Canon SELPHY CP1500 pentru a imprima etichete cu nume personalizate pentru manualele şcolare şi dosare.

Se pot vedea două mâini care aplică cu grijă pe o sticlă de apă verde un autocolant cu o fetiţă care aleargă.

Puteţi imprima pe hârtie autocolantă pătrată (KC-18IS, 54 x 54 mm), în format de card de credit (KC-18IF, 54 x 86 mm) sau mini (KC-18IL, 22 x 17,3 mm), astfel încât să vă puteţi adăuga fotografiile imprimate instantaneu pe cutii de mâncare sau sticle de apă.

Celor mai mulţi dintre noi ne-ar plăcea să fim mai organizaţi, dar nu suntem siguri cum să o facem. Părinţii ocupaţi nu numai că au propriile programe agitate de respectat, ci şi pe cele ale copiilor. Canon SELPHY CP1500 este instrumentul perfect care ajută familiile să preia controlul.

Această imprimantă compactă, elegantă şi aspectuoasă imprimă cărţi poştale în doar 41 de secunde, precum şi autocolante în mai multe dimensiuni. În cel mai scurt timp, veţi avea etichete cu numele pentru manualele şcolare şi articolele de papetărie, precum şi etichete pentru recipientele din bucătărie şi planificatorul familiei.

Puteţi chiar să imprimaţi fotografii pentru acte de identitate, să creaţi semne de carte personalizate şi să trimiteţi linkuri folosind imprimarea de coduri QR prin aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout.

3. Creare simplă de albume de colaje

Mâini lipesc fotografii într-un jurnal de călătorie deschis, înconjurat de fotografii, bandă adezivă şi articole de colecţie.

Canon SELPHY Square QX10 imprimă în doar 43 de secunde fotografii autoadezive de înaltă calitate pe hârtie suport – perfecte pentru crearea de jurnale de călătorie.

Paginile deschise ale unui album cu imagini cu pisici lângă o imprimantă compactă Canon.

Daţi viaţă albumului de colaje cu descrieri, desene şi alte suvenire.

De ce să nu faceţi un album de colaje pentru un eveniment special, o vacanţă sau chiar cu primul dumneavoastră animal de companie jucându-se? Poate fi o activitate extrem de plină de satisfacţii, plăcută pentru toate vârstele.

Cu dimensiuni de buzunar şi gata de utilizare, Canon SELPHY Square QX10 imprimă fotografii pătrate de 68 x 68 mm, cu o margine pe care puteţi adăuga propriile titluri scrise de mână. Este disponibilă în patru culori elegante şi utilizează un cartuş care poate fi introdus direct şi nu face mizerie, livrat cu hârtie autocolantă (XS-20L).

Conectarea la aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout vă permite să fiţi şi mai creativ cu imaginile dumneavoastră, cu opţiuni de a adăuga filtre, chenare, suprapuneri şi multe altele.

4. Daţi un aer nou spaţiului dumneavoastră

O mână ţine o imprimantă foto compactă Canon Zoemini 2 cu două autocolante foto rotunde care ies din ea.

Puneţi-vă amprenta asupra spaţiului dumneavoastră cu Canon Zoemini 2 de buzunar. Hârtia de autocolante rotunde predecupate Canon ZINK TM de 3,3 cm vă permite să transformaţi selfie-urile preferate în autocolante rotunde pentru oglinzi şi panouri de prezentare.

Mâini care prind mini-fotografii imprimate pe un panou de prezentare.

Dacă staţi într-un cămin studenţesc, mini-fotografiile imprimate sunt un mod plăcut şi rentabil de a adăuga personalitate unei camere adesea anoste.

Indiferent dacă sunteţi un adolescent care locuieşte cu părinţii, un student la universitate sau mândrul proprietar al primei dumneavoastră case, este întotdeauna distractiv să vă personalizaţi spaţiul.

Imprimanta portabilă Canon Zoemini 2 este suficient de mică pentru a fi pusă într-un buzunar de rezervă şi funcţionează cu o baterie reîncărcabilă internă. Nu există mizerie şi nici pierderi datorită tehnologiei ZINK (Zero INK – zero cerneală), aşa că nu aveţi nevoie decât de hârtie, care este disponibilă în pachete de 20 sau 50 de coli.

De ce să nu imprimaţi imaginile preferate şi să le prindeţi pe o sfoară pe pereţii dormitorului sau camerei de zi? Nimic nu se compară cu fotografiile cu familia şi prietenii dacă doriţi să vă înconjuraţi cu lucruri care vă fac să zâmbiţi.

Hârtia foto specializată Canon ZINK are o folie pe verso ce poate fi dezlipită (şi reciclată), astfel că vă puteţi lipi fotografiile într-un jurnal, un album de colaje sau pe un panou de prezentare. Este, de asemenea, un mod distractiv de a personaliza cărţile studenţilor sau carcasa telefonului mobil.

5. Fotografii imprimate instantaneu bune de oferit

Două persoane, surprinse din spate, îşi fac un selfie cu un aparat foto cu imprimantă mini Canon.

Canon Zoemini S2 are aceeaşi conectivitate Bluetooth ca şi Canon Zoemini 2, permiţându-vă să imprimaţi fotografii direct de pe smartphone – o opţiune utilă pentru a le oferi pe loc altor persoane.

Mâini care ţin un telefon în timp ce adaugă autocolante la o imagine în aplicaţia Canon Mini PRINT.

Conferiţi o notă personală fotografiilor utilizând ramele şi autocolantele distractive din aplicaţia Canon Mini Print.

Dacă ieşiţi cu prietenii, plecaţi în weekend sau mergeţi la o petrecere sau un festival, Canon Zoemini S2 este partenerul perfect. Compactă şi uşoară, dispunând de aceeaşi tehnologie ZINK cu baterie şi de acelaşi format de hârtie de 5 x 7,5 cm ca şi Canon Zoemini 2, aceasta adaugă un aparat foto digital încorporat, cu oglindă şi inel luminos pentru selfie-uri perfecte, pe care le puteţi imprima în mai puţin de un minut.

Aceasta înseamnă că puteţi oferi fotografii fizice oamenilor pe care îi întâlniţi sau pe care nu îi vedeţi foarte des (un nou prieten la un festival, poate, sau un ghid de călătorie serviabil cu care tocmai aţi făcut o excursie), oferindu-le ceva de luat acasă ca amintire.

În plus, aplicaţia Canon Mini Print vă permite să vă personalizaţi imaginile cu filtre, efecte speciale, desene şi text. Putând fi descărcată gratuit de pe App Store şi Google Play, aplicaţia poate fi folosită şi pentru a imprima imagini de pe Facebook, Instagram, Google Foto, DropboxTM şi iCloud.

În cele din urmă, imprimantele Canon compacte sunt extrem de versatile şi fac posibilă realizarea a diverse tipuri de proiecte, indiferent de etapa din viaţă în care vă aflaţi. Imprimarea poate fi minunat de distractivă pe măsură ce descoperiţi modalităţi creative de a vă folosi fotografiile.

*Dacă sunt păstrate într-un album. Pe baza testării accelerate, la o temperatură de 23° C/ 73,4° F şi o umiditate de 50%.

Dropbox este marcă comercială a Dropbox, Inc.

Articol scris de Matthew Richards

Produse conexe

 • Imprimante pentru acasă

  SELPHY CP1500

  Creaţi fotografii viu colorate şi foarte rezistente în doar câteva secunde cu această imprimantă foto compactă uşor de utilizat.
 • Imprimante pentru acasă

  SELPHY CP1300

  Elegantă şi portabilă, pentru imprimări wireless şi fotografii pentru acte de identitate frumoase, de pe dispozitive inteligente şi aparate foto compatibile.
 • Imprimante pentru acasă

  SELPHY SQUARE QX10

  Preţuiţi amintirile dvs. speciale ca imprimate frumos realizate, pe care le puteţi obţine oriunde, wireless.
 • Imprimante pentru acasă

  Canon Zoemini 2

  Obţineţi imprimări instantanee de pe smartphone oricând, oriunde, cu imprimanta de buzunar cu baterie Zoemini 2.
 • Aparate foto instantanee şi imprimante de buzunar

  Canon Zoemini S2

  Duceţi selfie-urile la următorul nivel cu o imprimantă cu aparat foto de buzunar, care include oglindă, inel luminos, declanşator de la distanţă şi vizualizare în timp real.
 • Articole conexe