SFATURI PENTRU IMPRIMARE

Puterea imprimării de a îmbunătăţi starea de spirit

Fotografiile surprind momente în timp – aflaţi cum vă puteţi imprima imaginile preferate şi decora casa cu amintiri.
O imprimantă Canon SELPHY SQUARE QX10 lângă un album de colaje plin cu imprimări mici.

Nu putem petrece timp întotdeauna cu oamenii pe care îi iubim şi, deşi e-mailul, reţelele sociale şi apelurile video au revoluţionat modul în care comunicăm la distanţe mari, acestea nu sunt pentru toată lumea. Bunicii pot avea dificultăţi cu tehnologia, copiii pot să nu aibă răbdarea necesară, în timp ce alţii pot fi prea obosiţi după mult timp petrecut în faţa ecranelor ca să mai stea şi în timpul liber privind tot la un ecran.

Fotografiile surprind momente în timp, care pot deveni şi mai semnificative dacă alegeţi să le imprimaţi. Fotografiile cu prietenii sau familia expuse pe pereţii casei vă ajută să vă simţiţi mai conectat, iar dacă alcătuiţi o colecţie de materiale imprimate într-un album foto sau de colaje veţi avea acces uşor la amintirile fericite şi, în plus, poate fi şi un cadou emoţionant.

Iată câteva sugestii despre cum vă puteţi folosi de puterea imprimării pentru a vă îmbunătăţi starea de spirit.

Un băiat ajută pe cineva să atârne pe perete o fotografie înrămată cu bunicii săi.

Un obiect palpabil oferă mult mai multă satisfacţie decât derularea imaginilor din galeria foto. Bucuraţi-vă de familie şi prieteni creând imprimări remarcabile pe care să le atârnaţi pe pereţii din casă.

Atârnaţi fotografii în locuri vizibile

Un părinte şi un copil atârnând fotografii imprimate, prinse cu agrafe pe un şnur pe un pervaz.

Decorarea propriei case cu amintiri este o metodă excelentă de a vă îmbunătăţi starea de spirit şi vă va ajuta să vă simţiţi mai aproape de persoanele iubite.

O femeie care îndepărtează partea posterioară a unei rame foto. Pe birou, în faţa ei, se află o imprimantă Canon PIXMA seria TS5350a, o fotografie şi un pachet de hârtie foto lucioasă.

Imprimanta Canon PIXMA seria TS5350a este ideală pentru proiecte de artizanat şi creaţie, iar cu imprimarea cu Wi-Fi puteţi gestiona totul de pe smartphone.

Faptul că vedeţi feţele prietenilor sau membrilor familiei vă poate face să vă simţiţi mai fericit. Până nu demult, era un lucru obişnuit ca oamenii să păstreze fotografiile cu persoanele iubite în poşete sau portofele – dacă aveau o zi proastă, se uitau la fotografie pentru a-şi îmbunătăţi dispoziţia. Fotografiile digitale salvate pe smartphone-uri pot fi alternativa modernă, însă tot mai uşor va fi să simţiţi o conexiune cu o fotografie imprimată. Atârnaţi fotografiile în locurile în care petreceţi mult timp, cum ar fi în bucătărie sau în birou, pentru a vă oferi mici stimulente ale bunei dispoziţii pe parcursul zilei.

Imprimanta Canon PIXMA seria TS5350a este o opţiune excelentă pentru imprimare zilnică. Conectaţi-o direct la smartphone şi imprimaţi fotografii 4 x 6 fără margini în doar 36 de secunde.

Transformaţi-vă imprimările într-un proiect de artizanat

Un băiat lipind fotografii imprimate într-un album de colaje cu foi maro.

SELPHY Square QX10 este ideală pentru realizarea de albume de colaje, deoarece imaginile au un verso autoadeziv şi nu necesită lipici sau bandă adezivă dificil de utilizat.

O imprimantă Canon SELPHY Square QX10 pe un album de colaje.

Puteţi personaliza cu uşurinţă imaginile cu filtre, chenare sau text suplimentar cu ajutorul aplicaţiei SELPHY Photo Layout.

Crearea unui album de colaje este un proiect distractiv care vă va menţine copiii ocupaţi ore întregi. De asemenea, îi poate ajuta să rămână conectaţi cu membrii familiei pe care nu i-au văzut de mult timp.

SELPHY Square QX10 este imprimanta perfectă pentru albume de colaje. Conectaţi-vă imprimanta prin Wi-Fi direct la smartphone şi la aplicaţia SELPHY Photo Layout şi lăsaţi-vă copiii să adauge filtre, chenare şi text pe imaginile din galeria foto înainte de a le imprima. După imprimare, puteţi dezlipi folia de pe versoul fotografiilor imprimate şi le puteţi lipi apoi direct în albumul de colaje, fără a avea nevoie de bandă adezivă sau lipici. Marginea albă este ideală pentru a adăuga note personalizate sau descrieri amuzante.

Dacă vi se pare că albumele de colaje sunt doar pentru copii, ce spuneţi despre redescoperirea bucuriei de a vă crea propriile albume foto sau despre fotografierea şi imprimarea fotografiilor zi de zi, care să vă însoţească notiţele din jurnal? Fiind fără cabluri şi portabilă, puteţi imprima de oriunde cu SELPHY Square QX10, ceea ce înseamnă că o puteţi ţine pe noptieră sau o puteţi pune în bagaj, alături de jurnalul dvs. în următoarea călătorie.

Amintiţi-vă clipa

Două tinere pozează pentru un selfie cu Canon Zoemini S2.

Evenimentele de zi cu zi, cum ar fi timpul petrecut cu prietenii, chiar merită să fie imortalizate şi preţuite. Canon Zoemini S2 este o imprimantă de buzunar pe care o puteţi lua oriunde.

A trăi clipa nu înseamnă numai a vă bucura la maximum de evenimentele plăcute trăite. Înseamnă să fiţi ancorat în prezent şi să învăţaţi să apreciaţi fiecare zi, aşa cum este. Fotografiile pot ajuta să marcaţi momentul şi să îi daţi importanţă, indiferent că sărbătoriţi o zi de naştere cu cei mai apropiaţi prieteni sau că faceţi ceva simplu cum ar fi plimbatul câinelui. O fotografie digitală a câinelui dumneavoastră se poate rătăci în conţinutul digital salvat pe smartphone sau aparatul foto, însă o fotografie imprimată pe loc va conferi semnificaţie momentului.

Canon Zoemini S2 este un aparat foto de 8 MP şi o imprimantă instantanee. Echipat cu o oglindă pentru selfie şi inel luminos integrat, vă ajută să vă asiguraţi că arătaţi perfect când imortalizaţi momente personale. Utilizând Bluetooth, puteţi conecta Canon Zoemini S2 la smartphone şi la aplicaţia Canon Mini Print. Astfel, chiar dacă uitaţi să îl luaţi cu dumneavoastră, puteţi marca momentul imprimând o imagine de îndată ce ajungeţi acasă.

Trimiteţi fotografii prin poştă

Un copil face cu mâna bunicilor săi în timpul unui apel video pe o tabletă.

Trimiterea de fotografii prin poştă este o metodă suplimentară de a ţine legătura cu cei care locuiesc departe.

O imprimantă Canon SELPHY Square QX10 lângă un smartphone.

Puteţi imprima mai multe imagini cu Canon SELPHY Square QX10 pe care să le trimiteţi prin poştă prietenilor şi rudelor.

Chiar dacă puteţi trimite fotografii instantaneu pe internet, nu înseamnă că trimiterea prin poştă a unei fotografii imprimate este mai prejos. Este posibil ca bunicii să nu fie activi pe reţelele sociale sau să nu se simtă în largul lor cu apelarea video, însă se pot bucura când primesc prin poştă fotografii imprimate cu nepoţii sau chiar un album de colaje făcut acasă. Şi nu numai bunicii. Cui nu i-ar plăcea să primească în cutia poştală fotografii cu amintiri speciale? Nici nu se compară cu deschiderea unui plic cu o factură!

Trimiteţi fotografiile realizate şi imprimate instantaneu cu Canon Zoemini S2 sau imprimaţi mai multe exemplare ale aceleiaşi fotografii – una pentru dumneavoastră şi una pentru ei – cu SELPHY Square QX10. Sau, dacă doriţi să trimiteţi ceva puţin mai mare, folosiţi imprimanta PIXMA cu hârtie foto în format standard (4 x 6) sau cu hârtie foto lucioasă în format A4.

Indiferent că imprimaţi pentru a vă aminti momentele trecute, pentru a marca momentul prezent sau pentru a rămâne conectat cu prietenii şi familia pe care poate că nu-i puteţi vizita atât cât v-aţi dori, există multe moduri în care imprimările pot avea un impact pozitiv asupra vieţii dumneavoastră.


Articol scris de Matthew Bowen

Produse conexe

 • Imprimante pentru acasă

  SELPHY SQUARE QX10

  Preţuiţi amintirile dvs. speciale ca imprimate frumos realizate, pe care le puteţi obţine oriunde, wireless.
 • Aparate foto instantanee şi imprimante de buzunar

  Canon Zoemini S2

  Duceţi selfie-urile la următorul nivel cu o imprimantă cu aparat foto de buzunar, care include oglindă, inel luminos, declanşator de la distanţă şi vizualizare în timp real.
 • Imprimante pentru acasă

  Seria PIXMA TS5350a

  Prezentaţi-vă abilităţile creative cu gestionarea flexibilă a suporturilor, aplicaţiile creative interesante şi conexiunea perfectă cu smartphone-ul oferite de seria PIXMA TS5350a
 • Articole conexe

 • IMPRIMARE CREATIVĂ

  Creaţi pe tot parcursul anului

  Descoperiţi idei pline de inspiraţie pentru SELPHY Square QX10 de la Jesus Sauvage.

 • IMPRIMARE ŞI ARTIZANAT

  Creaţi o cutie explozivă

  Lini Trinh îşi arată cutia ei „explozivă” din hârtie, realizată folosind un Canon SELPHY CP1500.

 • IMPRIMARE ŞI ARTIZANAT

  Intraţi în spiritul sărbătorilor cu decoraţiuni foto

  În cel de-al doilea proiect SELPHY Craft Club, Duygu Turgut Gokpinar îşi împărtăşeşte experienţa cu Canon SELPHY Square QX10.

 • PRINTING TIPS

  Create a personal gift

  The Canon Photo Cube helps you craft a gift full of happy memories.