SOLUŢII DE IMAGISTICĂ

Kit de dezvoltare software (SDK)

Intraţi în Canon Developer Programme pentru a vă rafina şi adapta fluxurile de lucru din imagistică utilizând tehnologia noastră de ultimă generaţie pentru a vă duce afacerea şi mai departe.

Kit de dezvoltare software (SDK)

Beneficiile Canon SDK

Canon a investit sume importante pentru a le oferi clienţilor calea cea mai flexibilă şi avantajoasă către fotografia de calitate superioară. Beneficiile kitului de dezvoltare software EOS Digital (EDSDK) le permit utilizatorilor să controleze aparatele foto Canon de la distanţă, de la un computer Windows sau Mac şi să utilizeze acelaşi cod pentru toate aparatele foto Canon compatibile. Pentru a profita de acceptarea mai multor platforme pe modelele selectate pentru o dezvoltare rapidă, noul Camera Control API (CCAPI) este disponibil pe mai multe platforme, permiţând utilizarea wireless în orice mediu, precum Windows, Mac, Android, iOS sau Linux.

 • alt text

  AVANTAJE

  Captură la distanţă

  Detectaţi, conectaţi şi declanşaţi aparatul.

 • alt text

  AVANTAJE

  Monitorizare în timp real

  Verificaţi expunerea şi compoziţia subiectului

 • alt text

  AVANTAJE

  Transfer de imagini

  Descărcaţi şi ştergeţi imagini, formataţi carduri

 • alt text

  AVANTAJE

  Setările camerei

  Verificaţi şi modificaţi setările aparatului, inclusiv timpul de expunere, deschiderea diafragmei şi ISO

Cum funcţionează

EDSDK şi CCAPI pot fi descrise cel mai bine ca interfeţe de programare a aplicaţiilor (API) care deschid controlul funcţionalităţii aparatului foto autorilor de software pentru a oferi soluţii companiilor pentru care aceştia lucrează sau pe care le deţin. Capacitatea de integrare a controlului aparatului foto în aplicaţiile lor software înseamnă că se poate gestiona automat controlul aparatului foto pentru a genera imagini şi a transfera date instantaneu. Această eficientizare a proceselor complete reduce costurile şi economiseşte timp.

Accesaţi portalul nostru pentru dezvoltatori

Canon Developer Programme le permite companiilor şi dezvoltatorilor terţi de toate tipurile să descarce SDK şi să se conecteze la produsele şi tehnologia Canon, precum şi să primească sprijin şi sfaturi utile.

Colaboraţi cu noi

Dezvoltatorii înregistraţi pot accesa şi descărca documentaţie detaliată, informaţii API şi pot folosi o bibliotecă specială de software, precum şi să interacţioneze cu alţi utilizatori. Aceste resurse tehnice sunt create pentru ca inginerii de software să construiască aplicaţii personalizate, cu multe funcţii, în jurul produselor noastre.

alt text

DESPRE CANON

De ce Canon?

Canon este un nume de vârf în domeniul imagisticii şi a fost aşa în ultimii peste 80 de ani. Suntem furnizor de top de soluţii de imagistică digitală de larg consum, business-to-business şi industriale. Imagistica stă în centrul activităţii noastre şi ne-am propus să ajutăm oamenii să regândească ceea ce este posibil prin fotografie şi video de calitate superioară.

In a studio, a man adjusts a studio light pointing at a handbag while a colleague seated at a desk views the image of the handbag in software on a monitor.

AVEŢI NEVOIE DE AJUTOR?

Doriţi să aflaţi mai multe despre acest produs?

Related articles