IMPRIMARE

Eliberaţi-vă potenţialul creativ cu aplicaţiile şi software-ul de imprimare Canon

Canon oferă o gamă de soluţii de imprimare – pentru realizarea de albume, imprimare în scopuri administrative, promovarea afacerii şi multe altele. Aflaţi care este cea mai potrivită pentru următorul dumneavoastră proiect.
Un laptop stă deschis pe un birou cu software-ul Canon Easy-PhotoPrint pe ecran, hârtie Canon în stânga şi o imprimantă Canon în dreapta.

Imprimarea vă poate ajuta să realizaţi foarte multe, de la exprimarea creativităţii în moduri noi şi interesante la gestionarea sarcinilor administrative nerezolvate. Canon oferă o gamă de aplicaţii şi software de imprimare, fiecare ajutându-vă să obţineţi cele mai bune rezultate de la imprimanta Canon, indiferent dacă este vorba despre documente de lucru importante, artă sau creaţii din hârtie sau despre imprimarea unor fotografii unice.

Dar nu fiecare aplicaţie este potrivită pentru orice scop sau compatibilă cu fiecare imprimantă, deci cum ştiţi pe care să o folosiţi? Pentru a vă ajuta să decideţi ce aplicaţie Canon este cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră, am alcătuit acest ghid util, pentru a vă prezenta o serie de activităţi de imprimare şi aplicaţiile şi software-ul care vă pot ajuta să le faceţi mai rapide, mai uşoare şi mai creative.

Imprimare perfectă a fotografiilor: Canon PRINT

O tabletă cu aplicaţia Canon PRINT deschisă stă pe o imprimantă Canon cu o fotografie care iese, alte fotografii fiind împrăştiate lângă ea pe birou.

Aplicaţia Canon PRINT nu este doar pentru imprimare wireless – poate fi utilizată şi pentru copiere şi scanare. Scanările pot fi trimise direct pe smartphone pentru a le folosi sau da mai departe după cum doriţi.

Imprimante compatibile: modelele Canon PIXMA şi MAXIFY

Dispozitive compatibile: iOS şi Android

Cel mai bun mod de a prezenta o fotografie incredibilă este să o imprimaţi la o calitate pe măsură. În plus, imprimarea de slabă calitate poate anula toate eforturile şi creativitatea pe care le-aţi investit în fotografii, aşa că este important să obţineţi rezultate perfecte atunci când vă transformaţi colecţia de fotografii într-un portofoliu fizic. Când imprimaţi fotografii de pe smartphone, aplicaţia Canon PRINT este instrumentul perfect pentru a transforma imaginile digitale în lucrări artistice frumoase. Puteţi chiar să utilizaţi aplicaţia pentru a verifica starea imprimantei şi nivelurile de cerneală şi pentru a vă asigura că imprimările ies perfect de fiecare dată.

Apucaţi-vă de confecţionat: Canon Creative Park

O mână ţine un smartphone cu aplicaţia Creative Park deschisă lângă o selecţie de hârtii şi şabloane pentru artizanat.

Canon Creative Park este soluţia ideală pentru toate persoanele cărora le place să confecţioneze diverse lucruri. Indiferent dacă realizaţi decoraţiuni pentru o petrecere aniversară, faceţi felicitări de Crăciun sau căutaţi o activitate de familie într-o zi ploioasă, aplicaţia are o mulţime de modele din care să alegeţi.

Imprimante compatibile: modelele Canon cu jet de cerneală acceptate

Dispozitive compatibile: iOS şi Android

Când vine vorba de artizanat, singura limită reală este imaginaţia dumneavoastră, dar ajută să aveţi la dispoziţie o gamă largă de resurse pentru idei şi pentru a imprima şabloane sau modele. Aplicaţia Canon Creative Park este un centru pentru toţi cei pasionaţi de creaţii din hârtie, fie că fac asta individual sau împreună cu familia. Oferind navigare şi căutare uşoare, aceasta dispune de mai mult de 4.000 de şabloane şi modele gratuite, de la felicitări până la modele de origami. Chiar mai bine, puteţi edita şi personaliza modelele şi le puteţi imprima instantaneu de pe imprimanta Canon.

Promovarea companiei: Canon PosterArtist

Un afiş pentru o afacere numită Maria's Cakes este prins pe un perete, cu sigla companiei în centru şi fotografii cu prăjituri în jur.

Indiferent de domeniul de activitate al companiei dumneavoastră, vreţi să vă detaşaţi de concurenţă. Canon PosterArtist vă oferă acces la sute de şabloane proiectate profesional pe care le puteţi edita cu propriile cuvinte şi imagini.

Imprimante compatibile: modelele Canon MegaTank, MAXIFY şi PIXMA

Dispozitive compatibile: calculatoare macOS şi Windows

În timp ce aplicaţia Canon Easy-PhotoPrint Editor vă poate ajuta să ţineţi sub control sarcinile administrative mai mici, pentru a vă promova afacerea sau pe dumneavoastră veţi dori să utilizaţi Canon PosterArtist. Aplicaţia web vă oferă acces la mii de fotografii din stoc şi idei de design pentru a vă ajuta să ieşiţi în evidenţă.

Imprimaţi afişe, bannere şi fluturaşi pentru a atrage atenţia noilor clienţi sau panouri pentru a vă prezenta cele mai recente oferte. Folosiţi instrumentele de editare intuitive pentru a personaliza şabloanele şi a crea modele care vă reflectă afacerea şi personalitatea. Puteţi chiar genera coduri QR – ideale pentru a oferi potenţialilor clienţi o modalitate uşoară de a afla mai multe despre serviciile dumneavoastră.

Colaje, albume şi calendare: Canon Easy-PhotoPrint Editor

O femeie care ţine o pagină dintr-un calendar în faţa unei imprimante Canon, cu Canon Easy-PhotoPrint Editor deschis pe un laptop lângă ea.

Software-ul Canon Easy-PhotoPrint Editor a fost conceput ţinând cont de întreaga familie. Cu opţiunea Calendar puteţi să vă creaţi propriul calendar, să expuneţi fotografii de familie pe tot parcursul anului sau să oferiţi cuiva drag un cadou personalizat.

Imprimante compatibile: modelele Canon PIXMA şi de format mare acceptate

Dispozitive compatibile: iOS şi Android; calculatoare macOS şi Windows

Puneţi-vă toate amintirile cu cei dragi într-un singur loc, creând un colaj sau un album foto folosind Canon Easy-PhotoPrint Editor pe dispozitive inteligente şi calculatoare.

Cu editorul său de aspect şi gama de şabloane, puteţi utiliza Easy-PhotoPrint Editor pentru a crea colaje imprimabile sau pentru a imprima autocolante pe care să le lipiţi direct în albumul de colaje sau pe spatele husei telefonului. De asemenea, puteţi folosi aplicaţia pentru a crea calendare cu fotografiile preferate.

Aplicaţia îşi merită numele: Easy-PhotoPrint Editor este simplu şi comod de utilizat, astfel că vă puteţi concentra pe crearea şi imprimarea amintirilor dragi.

Eliminarea sarcinilor administrative: Canon Easy-PhotoPrint Editor

O captură de ecran din aplicaţia Canon Easy-PhotoPrint Editor, care afişează opţiuni pentru şabloane, inclusiv cărţi de vizită, fotografii pentru acte de identitate, albume şi colaje.

Canon Easy-PhotoPrint Editor oferă diferite opţiuni pentru a vă ajuta să vă aduceţi proiectele la viaţă, de la cărţi de vizită şi fotografii pentru acte de identitate la albume şi colaje.

O femeie foloseşte aplicaţia Canon Easy-PhotoPrint Editor pe telefon, stând aşezată pe o canapea lângă un copil zâmbitor.

Puteţi alege imagini şi documente direct de pe dispozitivul dumneavoastră, dintr-un serviciu de stocare în cloud sau din conturile de pe reţelele sociale, după care le puteţi edita, personaliza şi imprima.

Dacă aveţi o listă plină de sarcini, aplicaţia Canon Easy-PhotoPrint Editor vă poate ajuta să economisiţi timp şi efort prin accelerarea imprimării în scopuri administrative cu gama sa de şabloane. Dacă tocmai aţi înfiinţat o companie, utilizaţi şablonul pentru cărţi de vizită pentru a vă ajuta să vă promovaţi numele sau şablonul pentru acte de identitate cu fotografie pentru a crea ecusoanele personalului. Vă aranjaţi spaţiul de depozitare? Puteţi folosi şi şabloanele de etichete pentru discuri din Easy-PhotoPrint Editor pentru a vă ajuta să vă organizaţi suporturile fizice.

Simplificarea fluxului de lucru: Canon Easy-Layout Editor

O captură de ecran din Canon Easy-Layout Editor, cu o casetă în partea stângă pentru plasarea de fişiere şi opţiuni, inclusiv Collect and print (Colectare şi imprimare), Free Layout (Machetare liberă) şi Tiling (Alăturare)/Poster în partea dreaptă.

Canon Easy-Layout Editor oferă o modalitate rapidă şi uşoară de a aduna diferite tipuri de documente într-un singur loc, ajutându-vă să combinaţi fişiere, cum ar fi PDF-uri şi imagini, pe o singură pagină.

O captură de ecran din Canon Easy-Layout Editor, afişând o imagine a unui câine împărţită în patru în opţiunea Alăturare/Poster.

Canon Easy-Layout Editor dispune şi de o opţiune comodă Tiling (Alăturare)/Poster, care vă permite să împărţiţi o imagine în mai multe coli şi să o imprimaţi ca o singură imagine mare.

Imprimante compatibile: modelele Canon cu jet de cerneală

Dispozitive compatibile: calculatoare Windows

Indiferent dacă doriţi să creaţi materiale pentru o prezentare importantă la serviciu sau aveţi doar nevoie să vă organizaţi corespunzător documentaţia fizică, software-ul Canon Easy-Layout Editor pentru calculatoare Windows vă ajută să aranjaţi rapid şi uşor PDF-uri, documente Word, imagini şi pagini web, astfel încât să nu fie nevoie să imprimaţi din mai multe aplicaţii.

Permiţându-vă să colaţionaţi şi să organizaţi o serie de tipuri de fişiere şi documente, Easy-Layout Editor vă ajută să economisiţi hârtie şi timp, punând tot ce este important într-un singur loc.

Distracţie cu minifotografii: Canon SELPHY Photo Layout

Un telefon pe care este deschisă aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout pe un birou lângă o imprimantă portabilă Canon SELPHY Square QX10 şi un breloc de telefon din mărgele.

Rapidă, intuitivă şi uşor de utilizat, aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout completează perfect imprimantele Canon SELPHY, precum SELPHY Square QX10. Imprimaţi fotografiile de pe smartphone direct din aplicaţie, permiţând optimizarea imaginilor pe parcurs pentru rezultate perfect echilibrate.

Un ecran din aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout, cu o fotografie a unui câine în partea dreaptă şi opţiuni pentru diferite finisaje de imprimare în partea stângă.

Aplicaţia include o gamă de finisaje şi straturi, astfel încât să vă puteţi personaliza imaginile pentru a obţine aspectul dorit.

Imprimante compatibile: Canon SELPHY CP1500, SELPHY CP1300 şi SELPHY Square QX10

Dispozitive compatibile: iOS şi Android

Dacă utilizaţi una dintre imprimantele Canon SELPHY, aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout pentru iOS şi Android este ideală pentru a vă edita şi distra cu fotografiile. Aceasta vă oferă numeroase şabloane din care să alegeţi, ajutându-vă să aranjaţi şi să imprimaţi o singură imagine sau mai multe în cadrul unei singure operaţii – există chiar şi un aspect de marcaj vertical, astfel încât să vă puteţi crea propriile marcaje1.

Aplicaţia vă ajută, de asemenea, să vă personalizaţi imaginile cu text, chenare şi ştampile pentru a vă face fotografiile cu adevărat unice. Puteţi alege finisajul imprimărilor pentru a adapta aspectul produsului final şi puteţi imprima autocolante pentru albume de colaje sau pentru a vă personaliza dispozitivele.

Cu aplicaţia SELPHY Photo Layout puteţi totodată să adăugaţi coduri QR1, care pot fi utilizate pentru a direcţiona către o pagină web, albume online sau videoclipuri. Acest lucru este ideal atunci când oferiţi imagini prietenilor şi familiei, deoarece îi puteţi surprinde cu o întreagă colecţie de amintiri preferate. După cum vă aşteptaţi, aplicaţia SELPHY Photo Layout este intuitivă şi oferă o modalitate rapidă şi uşoară de a imprima direct de pe smartphone pe o imprimantă SELPHY.

Adăugarea unei note personale: Canon Mini Print

O pereche de mâini ţin un smartphone şi o imprimantă Canon Zoemini 2, folosind aplicaţia Canon Mini Print pentru a crea un colaj.

Aplicaţia Canon Mini Print vă ajută să profitaţi pe deplin de portabilitatea Canon Zoemini 2 sau Canon Zoemini S2. Editaţi rapid imagini în mişcare, indiferent dacă le-aţi fotografiat pe smartphone sau pe Canon Zoemini S2, şi imprimaţi-le direct din aplicaţie pentru a le face cadou prietenilor şi familiei.

Imprimante compatibile: modelele Canon Zoemini

Dispozitive compatibile: iOS şi Android

Dacă aveţi orice model din gama Canon Zoemini, aţi putea dori să vă personalizaţi instantaneele. Folosind aplicaţia Canon Mini Print, vă puteţi exprima creativitatea adăugând autocolante de sezon, rame, filtre şi text imaginilor cu familia, prietenii şi aventurile dumneavoastră – retuşuri finale ideale înainte de a imprima fotografiile autocolante. Pentru pasionaţii de albume de colaje, aplicaţia Canon Mini Print vă dă totodată ocazia să vă exprimaţi individualitatea şi să daţi viaţă pozelor cu doodle-uri şi note.

Aplicaţia Mini Print se conectează perfect la galeria foto şi poate fi conectată şi la conturile de pe reţelele sociale şi de stocare în cloud, permiţându-vă să editaţi, să personalizaţi şi să imprimaţi şi fotografiile de pe smartphone şi aparatul foto. Aplicaţia poate fi folosită şi pentru a face fotografii folosind efecte în timp real şi realitate augmentată – pentru selfie-uri la fel de unice ca şi dumneavoastră.


Articol scris de Peter Wolinski şi Claire Gillo


macOS este marcă comercială a Apple Inc., înregistrată în Statele Unite şi în alte ţări şi regiuni.

 1. Funcţia nu este disponibilă pentru toate imprimantele. Consultaţi tabelul cu compatibilitatea funcţiilor.

Produse conexe

 • Imprimante pentru acasă

  PIXMA TS7450a Series

  Un multifuncţional elegant pentru pasionaţii de tehnologie, cu diferite tipuri de imprimare creativă, plus tehnologie ADF pentru a simplifica procesul de copiere şi scanare a mai multor coli diferite.
 • PIXMA G640

  Imprimante pentru acasă

  PIXMA G640

  Primul multifuncţional din gama PIXMA G cu şase rezervoare reîncărcabile de cerneală pe bază de coloranţi, PIXMA G640 îmbină imprimarea la calitate foto fără egal cu posibilitatea de a produce volume mari la costuri extrem de scăzute.
 • Imprimante pentru acasă

  SELPHY CP1500

  Creaţi fotografii viu colorate şi foarte rezistente în doar câteva secunde cu această imprimantă foto compactă uşor de utilizat.
 • Imprimante pentru acasă

  SELPHY SQUARE QX10

  Preţuiţi amintirile dvs. speciale ca imprimate frumos realizate, pe care le puteţi obţine oriunde, wireless.
 • Aparate foto instantanee şi imprimante de buzunar

  Canon Zoemini S2

  Duceţi selfie-urile la următorul nivel cu o imprimantă cu aparat foto de buzunar, care include oglindă, inel luminos, declanşator de la distanţă şi vizualizare în timp real.
 • Imprimante pentru acasă

  Canon Zoemini 2

  Obţineţi imprimări instantanee de pe smartphone oricând, oriunde, cu imprimanta de buzunar cu baterie Zoemini 2.

Articole conexe

 • IMPRIMARE

  Cele mai bune imprimante Canon pentru fotografii

  Indiferent dacă doriţi să vă expuneţi fotografiile într-o ramă, într-un album sau pe un autocolant, găsiţi cea mai potrivită imprimantă pentru nevoile dumneavoastră creative.

 • IMPRIMARE ŞI ARTIZANAT

  Tipurile de hârtie explicate

  Exploraţi diferitele tipuri de hârtie Canon cu acest ghid util de achiziţie.

 • IMPRIMARE

  Cele mai bune imprimante pentru artizanat

  De la proiecte de familie la un finisaj profesional, Canon are imprimanta perfectă pentru dumneavoastră.

 • IMPRIMARE CREATIVĂ

  Imprimaţi liste, planuri şi obiective

  Fiţi creativ cu o imprimantă Canon PIXMA şi rămâneţi organizat şi conectat la momentul prezent pe tot parcursul anului.