IMPRIMANTE INSTANTANEE

Imprimanta cu aparat foto de dimensiuni mici care aduce fotografiile la viaţă: exprimaţi-vă cu Canon Zoemini S2

Bloggeriţa de modă Izzy Manuel foloseşte Canon Zoemini S2 pentru a-şi îmbunătăţi stilul vintage cu imprimate instantanee.
Trei Canon Zoemini S2 de culoare albă, verde şi roz auriu pe o masă, înconjurate de haine şi selfie-uri imprimate.

Când te-ai uitat ultima oară la imaginile de pe smartphone? Sunt şanse să aveţi surprize: întâlniri de care aţi uitat şi amintiri care reînvie. „Am în jur de 24.000 de fotografii în telefon”, spune bloggeriţa de modă şi stil de viaţă sustenabil Izzy Manuel, care adoră hainele vintage. „Jumătate dintre ele sunt selfie-uri. Însă cealaltă jumătate sunt amintiri pe care mi-ar plăcea să le văd mai des: mese de Crăciun sau nopţi în oraş cu prietenii de la facultate. Nu doar marile evenimente, ci şi micile lucruri fac ca viaţa să fie specială, lucru pe care l-am realizat cu toţii în timpul pandemiei de coronavirus”, adaugă ea.

În prezent, facem mai multe fotografii ca oricând, deoarece luăm smartphone-urile şi aparatele foto portabile cu noi oriunde mergem. În fiecare an se fac miliarde de fotografii, însă multe dintre acestea rămân pe carduri SD sau în galeriile telefoanelor, adunând praf digital.

O femeie care stă întinsă în pat, râzând şi uitându-se la smartphone-ul ei.

Bloggeriţa de modă vintage Izzy Manuel a folosit Canon Zoemini S2 şi Canon Zoemini pentru a-şi exprima stilul, adăugând chenare şi filtre pentru a realiza imprimate personalizate.

O femeie aşezată pe o comodă, în prim-plan imprimanta sa Canon Zoemini S2 în echilibru pe un teanc de cărţi.

„Puteţi conecta imprimanta Canon Zoemini S2 la smartphone, o puteţi aşeza pe un teanc de cărţi, spre exemplu, seta un temporizator, iar apoi puteţi vedea ce fotografiaţi cu ajutorul telefonului”, spune Izzy.

Lăsaţi deoparte dezbaterile de tip telefon vs aparat foto – acestea pot fi folosite împreună. Nu aveţi nevoie de un dispozitiv special pentru a utiliza Canon Zoemini S2 şi aplicaţia Canon Mini Print şi puteţi descărca imagini direct în aplicaţie, folosind smartphone-ul. Puteţi chiar să descărcaţi pe smartphone imagini de pe un aparat foto digital precum Canon PowerShot G7 X Mark III şi să le imprimaţi astfel din aplicaţie. Puteţi accesa şi fotografii salvate pe Facebook, Instagram, Google Foto, Dropbox sau iCloud înainte de a le imprima când nu sunteţi acasă.

Folosind imprimantele portabile Canon, Izzy ne demonstrează că putem deveni creativi, putem da o nouă viaţă imaginilor vechi şi putem realiza unele noi pe care nu ne vom sătura să le privim, ca fotografii imprimate ce merită păstrate şi preţuite.

1. Personalizaţi-vă imprimatele

O femeie care adaugă pictograme şi filtre unei imagini din aplicaţia Canon Mini Print de pe smartphone.

Folosind Bluetooth®, puteţi asocia aplicaţia Canon Mini Print cu conturile dumneavoastră de reţele sociale pentru a vă prelua fotografiile şi a le transforma utilizând filtrele, ramele şi autocolantele din aplicaţie.

O femeie care se uită la diferite pictograme şi autocolante în aplicaţia Canon Mini Print.

Pe lângă pictograme şi emoji-uri, puteţi adăuga şi text imprimatelor realizate cu Canon Zoemini S2 şi Canon Zoemini.

Izzy aparţine unei generaţii care a crescut cu mediul digital, însă apreciază în acelaşi timp imprimatele şi aspectul autentic al fotografiilor analogice. La nivel vizual, senzaţia retro se asociază cu dragostea ei pentru moda vintage şi sustenabilă, iar Canon Zoemini S2 este instrumentul perfect pentru obţinerea acestei combinaţii între modern şi vintage.

Disponibilă într-o varietate de culori, Canon Zoemini S2 este mică şi intuitiv de utilizat, cu trei moduri – exterior, portret şi selfie – producând fotografii cu un stil viu, de modă veche, cu opţiunea adăugării unui chenar. „Are o oglindă în faţă, cu un inel luminos în jurul obiectivului, ideal pentru selfie-uri”, spune Izzy.

Cu Canon Zoemini S2, puteţi examina, de asemenea, o vizualizare în timp real a fotografiei pentru a vă asigura că dumneavoastră şi prietenii dumneavoastră sunteţi complet focalizaţi înainte de a imprima.

Rame, autocolante, o varietate de forme şi machete – aplicaţia Canon Mini Print vă oferă multe modalităţi de a vă personaliza imaginile.

„Nu am o gândire foarte tehnică, însă aplicaţia mi s-a părut foarte uşor de utilizat”, spune Izzy. „Filtrele oferă nişte efecte foarte frumoase şi mi-a plăcut să adaug autocolante cu emoji-uri cu inimioare şi feţe zâmbitoare selfie-urilor realizate cu prietenii, pentru a reflecta într-un mod jucăuş ceea ce se petrece în fotografie. Sunt atât de drăguţe – îmi amintesc de termenul japonez kawaii.”

2. Folosiţi imprimatele pentru a vă planifica ţinutele

O femeie într-un pulover viu colorat scoate o jachetă dintr-un dulap.

Ca blogger de modă, Izzy are un dulap plin de ţinute colorate diverse pe care le foloseşte pentru şedinţele foto, pe care s-a distrat fotografiindu-le cu Canon Zoemini S2.

O femeie făcându-şi o poză în oglindă folosind Canon Zoemini S2.

Realizarea de fotografii imprimate cu diverse ţinute a fost o modalitate grozavă pentru Izzy de a crea combinaţii diferite de haine şi de a-şi prezenta stilul.

Pentru munca de blogger de modă a lui Izzy, imprimantele portabile Canon s-au dovedit a fi instrumente perfecte pentru planificarea ţinutelor. „Dacă aş avea o şedinţă foto importantă în care aş purta mai multe ţinute diferite, înainte de aceasta aş putea să-mi fac poze în toate ţinutele şi le-aş putea imprima, astfel încât să ţin minte exact ce voi purta”, spune ea. Imprimanta Canon Zoemini S2 are un temporizator automat care facilitează foarte mult acest proces şi, datorită aspectului elegant şi subţire, este un accesoriu de modă în sine, adaugă Izzy. „Efectul metalizat şi culorile sunt foarte drăguţe. Dacă aş face o şedinţă foto, l-aş ţine în mână ca recuzită!”

Indiferent ce pasiune aveţi, imprimanta cu aparat foto Canon Zoemini S2 o aduce la viaţă. „Vă puteţi fotografia grădina sau locul preferat din natură pe parcursul întregului an pentru a evidenţia schimbarea odată cu anotimpurile”, spune Izzy.

3. Afişaţi-vă fotografiile în mod creativ

O femeie aşezând imprimate pe un panou.

La fel de uşor de distribuit ca fotografiile de pe reţelele sociale, imprimatele realizate cu Canon Zoemini S2 pot fi oferite prietenilor ca suvenire care merită preţuite.

O persoană ţinând o fotografie care iese dintr-o imprimantă Canon Zoemini.

Chenarele albe pe care le puteţi adăuga cu Canon Zoemini S2 oferă fotografiilor un sentiment nostalgic, analogic, în ton cu stilul vintage al lui Izzy. Puteţi adăuga chenare în aplicaţia Canon Mini Print când folosiţi Canon Zoemini şi puteţi face acest lucru şi pe aparat cu Canon Zoemini S2, folosind butonul de pe partea din spate.

„Când eram la facultate, aveam un perete întreg acoperit cu colaje cu fotografii cu prietenii”, îşi aminteşte Izzy. Imprimanta Canon Zoemini şi Canon Zoemini S2 facilitează foarte mult această activitate, transformând fotografiile digitale în imprimate rezistente cu verso autoadeziv de 5 x 7,6 cm în doar câteva minute. Fiecare fotografie este imprimată cu tehnologia ZINK™, fiind astfel rezistentă la pete, la rupere şi la apă. Puteţi folosi şi instrumentul pentru colaje pentru a crea postere autocolante cu patru sau nouă imagini alăturate. Cu imprimantele portabile Canon puteţi fi spontan, fotografiind şi imprimând imaginile instantaneu.

Această capacitate, împreună cu portabilitatea acestora, le face accesoriile ideale la petreceri sau nunţi, ca şi când aţi avea propria cabină foto. „Puteţi să creaţi o cronologie a evenimentului în timp real sau să distribuiţi o poveste a anului dumneavoastră făcând două fotografii pe lună”, spune Izzy. Odată imprimate, puteţi aranja imaginile ca lucrări artistice sau poveşti în albume de colaje, pe pereţi sau oriunde altundeva, de la uşi de frigider la felicitări aniversare.

O persoană care pune un Canon Zoemini S2 de culoare albastră într-o geantă.

Având dimensiuni similare unui smartphone, imprimanta cu aparat foto Canon Zoemini S2 este uşor de pus în geantă sau buzunar şi de luat cu dumneavoastră oriunde mergeţi, pentru spontaneitate maximă.

O persoană care face un selfie cu Canon Zoemini S II folosind oglinda şi inelul luminos.

Oglinda şi inelul luminos din partea frontală a Canon Zoemini S2 o transformă în instrumentul ideal pentru realizarea unor selfie-uri perfecte.

Posibilitatea de a adăuga text imaginilor şi de a le imprima când nu sunteţi acasă oferă alte beneficii, după cum explică Izzy. „Este utilă şi pentru luarea de notiţe vizuale când sunt în oraş. Aş folosi-o aproape cum folosesc Pinterest, însă fără a fi nevoită să mă uit continuu la un ecran. Dacă aş trece pe lângă ceva care mă inspiră, aş putea să fac o fotografie, să ţin poza imprimată în buzunar şi apoi să mă uit la ea când sunt la cumpărături de haine vintage, astfel încât să recreez ţinuta într-un mod mai accesibil şi mai sustenabil.

„Nu vă sfiiţi niciodată să faceţi fotografii. Dacă am învăţat ceva în ultimul an şi jumătate este că trebuie să profităm de orice oportunitate pe care o avem”. Înarmaţi cu o imprimantă cu aparat foto precum Canon Zoemini S2 sau cu o combinaţie de aparat foto şi imprimantă precum smartphone-ul sau aparatul foto pentru vlogging şi cu imprimanta Canon Zoemini, puteţi transforma momentele de zi cu zi în amintiri magice care durează. Singura limită pentru fotografiile imprimate este propria imaginaţie.

Aflaţi cum să vă împărtăşiţi creativitatea şi să vă eliberaţi povestea.Articol scris de Rachel Segal Hamilton

Produse conexe

  • Imprimante pentru acasă

    Canon Zoemini 2

    Obţineţi imprimări instantanee de pe smartphone oricând, oriunde, cu imprimanta de buzunar cu baterie Zoemini 2.
  • Aparate foto instantanee şi imprimante de buzunar

    Canon Zoemini S2

    Duceţi selfie-urile la următorul nivel cu o imprimantă cu aparat foto de buzunar, care include oglindă, inel luminos, declanşator de la distanţă şi vizualizare în timp real.

Articole conexe