Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

Realizaţi fotografia, adăugaţi stil, imprimaţi – fiţi creativ cu gama Canon Zoemini

Eliberaţi-vă creativitatea când sunteţi în deplasare cu un aparat foto instantaneu şi imprimantă de buzunar

Instantaneele bune de distribuit nu sunt doar pentru like-uri. Cu Canon Zoemini, Canon Zoemini S sau Canon Zoemini C, puteţi captura*, conferi stil şi imprima oriunde vă aflaţi, gata să faceţi schimb, să distribuiţi şi să vă arătaţi simţul creativ.

Noul dvs. prieten

Ţineţi acest dispozitiv de buzunar aproape – stilul său subţire vă permite să-l puneţi în geantă sau buzunar, astfel încât să fiţi pregătit pentru orice.

Alegeţi dintr-un set de culori la modă pentru a asorta imprimanta de buzunar cu stilul dvs. personal – păstraţi o notă elegantă cu un Canon Zoemini sau Canon Zoemini S roz auriu, alb sau negru sau fiţi îndrăzneţ, alegând un model Canon Zoemini C galben bondar, verde mentă, albastru marin sau roz Bubble Gum.

3 different colours of Canon Zoemini S and Canon Zoemini C on a table.

Odată ce aveţi accesoriul perfect, este timpul să profitaţi la maximum de noul dvs. stil de viaţă Canon Zoemini – citiţi ideile de mai jos pentru a vă stârni inspiraţia.

1. Fotografiaţi

2 young women - one taking a photo with Canon Zoemini S, one taking a selfie in a bathtub filled with colourful balls.

Realizaţi fotografia perfectă de fiecare dată cu oglinda pentru selfie de pe Canon Zoemini S şi Canon Zoemini C. Pozaţi cu atitudine, strâmbaţi-vă sau aduceţi un prieten în cadru pentru o fotografie spontană încadrată perfect. Aveţi nevoie să modificaţi iluminarea? Activaţi inelul luminos al aparatului Canon Zoemini S pentru un selfie bun de distribuit.

Pentru o fotografie de grup fabuloasă, încercaţi funcţia de declanşare de la distanţă a aplicaţiei Canon Mini Print cu Canon Zoemini S. Aşezaţi-vă în poziţie şi imprimaţi rezultatele pentru ca toţi prietenii să le vadă.

2. Accentuaţi atitudinea

A picture of 4 young people jumping in the air with speech bubbles and other AR text added.

Utilizaţi aplicaţia Canon Mini Print** cu modelele Canon Zoemini şi Canon Zoemini S pentru a conferi instantaneelor dvs. puţin mai multă atitudine. Încercaţi diferite încadrări şi filtre pentru un rezultat stilizat sau adăugaţi efecte AR distractive, doodle-uri sau scris pentru o fotografie care vă va aduce un zâmbet pe faţă.

3. Păstraţi instantaneul

2 girls sticking printed pictures on a board.

Cu o dimensiune de buzunar perfectă, Canon Zoemini S şi Canon Zoemini C sunt întotdeauna la îndemână pentru un instantaneu special. Retrăiţi momentul cu o fotografie de 2 x 3” cu verso autoadeziv, ideală pentru a fi pusă în poşetă sau portofel sau lipită în jurnalul dvs.

Transformaţi-vă imprimanta cu aparat foto instantaneu în partenerul de călătorie preferat. Realizaţi fotografii ale locurilor şi punctelor de atracţie preferate şi lipiţi-le, alături de alte suvenire, pentru a crea un album de călătorie colorat. Însemnaţi-vă şi amintiri şi notiţe, astfel încât să aveţi o mini-capsulă a timpului la care să vă uitaţi în viitor şi pe care să o arătaţi prietenilor.

Organizaţi o petrecere de ziua de naştere? Încercaţi să creaţi un panou de amintiri şi să provocaţi toţi invitaţii să facă fotografii pe care să le imprime. Fiecare amintire poate fi lipită pentru ca toată lumea să o admire şi apoi luată acasă la sfârşitul zilei de către sărbătorit(ă).

4. Stilizaţi

Guitar case with a picture of 4 young people stuck to it.

Daţi lucrurilor dvs. o notă personală cu instantanee autocolante. Dezlipiţi versoul adeziv al celor mai bune selfie-uri şi fotografii de grup pentru a vă decora pereţii dormitorului, pentru a adăuga stil oglinzii sau pentru a conferi personalitate laptopului, genţii şi telefonului.

Ca proiect distractiv şi creativ, realizaţi un colaj sau un panou de atmosferă cu imagini ale dvs. şi ale prietenilor dvs. sau adăugaţi câteva poze cu momente preferate pe un şir de luminiţe decorative pentru un aspect care iese în evidenţă.

5. Etichetaţi

Young woman sitting and holding Canon Zoemini S and a girl holding Canon Zoemini C and a colourful doughnut.

Transformaţi etichete simple în etichete cu nume unice pentru cadouri de Crăciun sau de ziua de naştere. Adunaţi cele mai bune fotografii ale prietenilor şi ataşaţi-le la cadouri pentru o etichetă memorabilă, cu stil. Pentru ocazii speciale, folosiţi instantanee excentrice şi selfie-uri bune de distribuit pentru decorarea şi realizarea propriilor felicitări sau lipiţi fotografii personalizate pentru a crea invitaţii personalizate.

De asemenea, mini-fotografiile instantanee vă pot ajuta să vă organizaţi. Sortaţi-vă pantofii şi puneţi bijuteriile sau hainele pentru alte anotimpuri în cutii. Pentru a vă ajuta să vă amintiţi ce se află în fiecare cutie, pur şi simplu faceţi o fotografie a conţinutului şi lipiţi-o la exterior. Rezolvat!

6. Exprimaţi-vă prin fotografii

Person holding a smartphone with a picture and another one printing pictures on Canon Zoemini.

Aveţi ceva de spus? Fotografiaţi şi imprimaţi instantaneu o fotografie simpatică pentru un bilet personalizat, pentru a spune cuiva mulţumesc sau pentru a vă împărtăşi dragostea! Nu trebuie decât să configuraţi imprimarea la 2 x 2” şi să realizaţi un portret cu aparatul Canon Zoemini S sau Canon Zoemini C. Lăsaţi-vă mesajul cu un bilet atent, un doodle sau scris în partea de jos.

7. Obţineţi aspectul dorit

A girl taking a selfie with Canon Zoemini C in her room.

Îmbunătăţiţi-vă stilul cu un lookbook personal. Realizaţi un selfie atunci când arătaţi perfect şi lipiţi-l pe şifonier, astfel încât să ştiţi întotdeauna ce să purtaţi. Experimentaţi şi cu părul dvs. – încercaţi o coafură şic, bucle mari în stil vintage sau o împletitură complexă şi realizaţi un instantaneu al rezultatului, perfect pentru sugestii viitoare. De asemenea, puteţi face schimb şi oferi fotografiile dvs. prietenilor pentru o a doua părere, atât de importantă!

8. Exprimaţi-vă dorinţele

Vedeţi ceva ce vă place? Fotografiaţi acei pantofi drăguţi şi creaţi-vă propria listă de dorinţe, gata de a fi consultată de dvs. şi prietenii dvs. ori de câte ori este timpul unui mic cadou sau de a fi dată celor dragi dacă vreţi să le daţi nişte sugestii înainte de ziua dvs. de naştere!

*Canon Zoemini S şi Canon Zoemini C au un aparat foto încorporat

**Limite de responsabilitate: dispozitivul mobil trebuie să fie conectat la Canon Zoemini sau Canon Zoemini S prin Bluetooth® şi este nevoie de aplicaţia Canon Mini Print, disponibilă gratuit pe App Store şi Google Play. Compatibilă cu dispozitivele mobile cu sistem de operare iOS 9.0 sau versiuni ulterioare şi cu dispozitivele Android cu sistem de operare Android 4.4 sau versiuni ulterioare.

Articol scris de Claire Price

Articole conexe
Zoemini S2 print story

APARATE FOTO INSTANTANEE

Surprindeţi ritmul cu Canon Zoemini S2

Transformaţi momentele în amintiri cu mini-imprimanta foto portabilă 2 în 1 Canon.

Express your style with print

IMPRIMANTE INSTANTANEE

Exprimaţi-vă stilul cu ajutorul imprimatelor

Aflaţi cum bloggeriţa de modă Izzy Manuel foloseşte Canon Zoemini S2 pentru a da viaţă imaginilor sale.

A person writing in a scrapbook, the pages filled with photos and stickers.

IMPRIMARE CREATIVĂ

Exprimaţi-vă personalitatea prin ţinerea unui jurnal creativ

Ţinerea unui jurnal poate fi un mod de a vă exprima creativitatea, precum şi de a vă stimula sănătatea mintală.

Produse conexe

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate Sfaturile şi tehnicile