SFATURI PENTRU IMPRIMARE

Înapoi la şcoală: 5 moduri de a vă organiza cu ajutorul imprimării

Indiferent că este vorba de etichete adezive sau semne de carte personalizate, descoperiţi cum să începeţi noul an şcolar cât mai bine, cu puţin ajutor de la gama Canon de imprimante uşor de utilizat.
O imagine realizată de sus cu mai multe cărţi de exerciţii colorate, un calendar, autocolante şi hârtie de imprimantă Canon.

Fiecare an este la fel. Vacanţa de vară pare că va ţine o veşnicie, oferindu-vă nenumărate ocazii de a face acele activităţi organizatorice neplăcute care par că rămân în permanenţă pe lista de activităţi în lunile mai ocupate – etichete cu nume pe uniforme, calendar cu orare, depozitare pentru lucrările artistice preţioase.

Însă mai există şi cantonamentele, vacanţele în străinătate şi excursiile de o zi la mare şi nici nu vă daţi seama când începe şcoala. Anul acesta poate fi diferit, după cum a descoperit mama Elisha înainte ca fata ei, India, să înceapă şcoala. Gama Canon de imprimante şi produse de hârtie uşor de folosit oferă o mulţime de soluţii, de la etichete la coli magnetice imprimabile, care vă ajută să vă organizaţi înainte de a suna clopoţelul – şi puteţi chiar să implicaţi întreaga familie.

Pe o masă se află o sacoşă textilă cu iniţialele IB, lângă fotografia unei fetiţe, un calendar şi un pachet de hârtie foto magnetică Canon.

Transformând pregătirea pentru şcoală într-o activitate distractivă pe care să o faceţi împreună, copiii se pot simţi şi mai entuziasmaţi că se întorc la şcoală.

Lucrurile de care veţi avea nevoie:

 • O imprimantă Canon care funcţionează bine cu aplicaţii şi hârtie creative. În acest articol am utilizat imprimanta Canon PIXMA din seria TS7450 şi imprimanta compactă Canon SELPHY CP1500, deoarece ambele modele oferă imprimare wireless la nivel profesional şi pot imprima în mai multe formate.
 • Aplicaţie de imprimare creativă. Aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout pentru gama SELPHY are multe formate şi opţiuni de personalizare disponibile. Pentru cei ce deţin o imprimantă PIXMA, aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor oferă o gamă imensă de şabloane foto gata de utilizat, iar aplicaţia Canon Creative Park conţine sute de modele creative.
 • Hârtie creativă pentru imprimantă. Pentru SELPHY CP1500 alegeţi dintr-o gamă de formate, cu sau fără verso adeziv. Pentru utilizatorii de imprimante PIXMA, colile Canon cu transfer termic (pentru materiale textile deschise sau închise la culoare), hârtia foto magnetică Canon şi hârtia foto mată oferă multe opţiuni creative.

1. Personalizaţi lucrurile cu coli cu transfer termic

O femeie decupează litera B de pe o coală de hârtie. În fundal, pe o masă de lemn, se văd o imprimantă Canon şi o vază cu floarea soarelui.

Imprimaţi modelele de pe calculator sau direct de pe smartphone sau tabletă, folosind aplicaţia Canon Creative Park. Accesaţi App Store sau Google Play pentru a descărca aplicaţia, apoi nu vă trebuie decât un ID Canon şi o imprimantă Canon acceptată.

O femeie ajută o fetiţă care poartă o rochie de şcoală verde să îşi pună rucsacul pe spate, în bucătăria din casă. Pe rucsac se află iniţialele IB.

Puteţi folosi colile cu transfer termic pe diferite materiale, astfel încât copiii să-şi poată alege propriile ilustraţii de aplicat pe tricouri sau sacoşe textile.

Dacă ne gândim bine, sacoşele textile, tricourile sau penarele arată cam la fel, aşa că ar fi o idee bună să adăugaţi un motiv personalizat pentru a vă ajuta copilul să-şi recunoască uşor lucrurile în îngrămădeala de la sfârşitul zilei.

Creative Park, portalul Canon gratuit de resurse creative, oferă mai multe şabloane distractive pe care le puteţi descărca şi imprima cu o imprimantă Canon PIXMA pe coli cu transfer termic A4*, care sunt disponibile pentru materiale textile deschise sau închise la culoare. Şi copiii se pot implica, alegând modelul care le reflectă cel mai bine personalitatea, eventual combinându-şi iniţialele cu un animal preferat cum ar fi o balenă sau un papagal peruş. India a ales un model cu minge de baschet şi propriile iniţiale pentru a-şi personaliza sacoşa textilă.

După ce le imprimaţi, decupaţi cu atenţie modelele cu o foarfecă şi apoi urmaţi ghidul uşor de folosit inclus cu colile cu transfer termic pentru a le aplica pe material.

Citiţi mai multe despre utilizarea colilor cu transfer termic Canon în articolul nostru despre personalizarea garderobei prin imprimarea pe materiale textile.

2. Aplicaţi autocolante pe sticle şi cutii de mâncare

O imprimantă Canon albă imprimă pe o coală de hârtie aceeaşi imagine a unei fetiţe repetată de opt ori.

Utilizaţi imprimanta Canon SELPHY CP1500 pentru a vă imprima etichetele personalizate pe hârtie autocolantă pătrată (KC-18IS, 54 x 54 mm), în format de card de credit (KC-18IF, 54 x 86 mm) sau mini (KC-18IL, 22 x 17,3 mm).

Se pot vedea două mâini care aplică cu grijă pe o sticlă de apă verde un autocolant cu o fetiţă care aleargă.

Pur şi simplu dezlipiţi hârtia suport şi aplicaţi pe cutia de mâncare sau pe sticla de apă a copilului.

Multe şcoli le cer acum copiilor să-şi aducă zilnic propria sticlă de apă. Cum însă unicornii, dinozaurii şi unele personaje de desene animate sunt în topul preferinţelor mai tuturor elevilor de şcoală primară, acestea pot fi cu uşurinţă încurcate, după cum vor descoperi Elisha şi India în curând.

Folosiţi imprimanta compactă Canon SELPHY CP1500 pentru a vă crea propriile etichete personalizate pentru sticle, cutii de mâncare şi tocuri de ochelari folosind colile de autocolante Canon SELPHY. Aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout are o opţiune Label Layout (Aspect etichetă), astfel că puteţi selecta o fotografie din galeria foto şi o puteţi personaliza cu text, ştampile şi culori. De asemenea, există şi o opţiune Mini Label (Mini-etichetă), cu care puteţi imprima opt imagini mai mici (identice sau diferite) pe o singură coală.

Cutie metalică pentru prânz? Nicio problemă – folosiţi imprimanta Canon PIXMA pentru a vă imprima etichetele pe hârtie foto magnetică Canon. Autocolantele se vor lipi de suprafaţă şi le veţi putea îndepărta când trebuie să spălaţi cutia de mâncare.

3. Rămâneţi la zi cu programele

O imagine realizată de sus cu o persoană care trece datele pentru luna septembrie într-un calendar artizanal.

Transformaţi-vă fotografiile de familie preferate în calendare personalizate, astfel încât să nu rataţi niciodată un club extraşcolar sau o întâlnire pentru joacă. Puteţi chiar crea mici magneţi utilizând hârtie foto Canon magnetică pentru a prinde orarele şi calendarele pe frigider.

O imprimantă Canon albă imprimă o imagine cu o fetiţă în uniformă de şcoală. Imaginea conţine şi un mic cod QR.

Canon SELPHY CP1500 poate imprima şi coduri QR, astfel încât puteţi adăuga linkuri către cluburi şi organizaţii pe materialele imprimate, pentru acces uşor la detaliile adreselor şi la orare.

Artă lunea, jocuri marţea, ştiinţă miercurea. Este destul de greu să ţineţi evidenţa a tot ce trebuie să-şi amintească copiii şi adolescenţii din familie pentru diversele lecţii din timpul săptămânii – fără a mai lua în calcul cluburile de după şcoală şi activităţile extracuriculare, fie că este vorba de înot, cântat, flaut sau şcoala în pădure.

Imprimaţi-le orarele şi lipiţi-le pe un panou sau pe frigider, astfel încât atât dumneavoastră, cât şi copiii să puteţi vedea dintr-o privire ce trebuie să vă amintiţi să aduceţi într-o anumită zi. S-a terminat cu fuga la secretariat pentru a lăsa o pereche de încălţăminte de fotbal uitată.

Puteţi imprima totodată calendare cu aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor, în care puteţi adăuga petreceri aniversare, întâlniri pentru joacă sau alte evenimente viitoare de familie; de asemenea, puteţi adăuga chiar şi notiţe despre cine duce sau ia copiii de la şcoală într-o anumită zi.

4. Organizaţi dosarele şi expuneţi lucrările artistice

O fetiţă care poartă o rochie de şcoală verde dezlipeşte un autocolant de pe o coală de autocolante. În fundal se văd două cărţi de exerciţii colorate.

Imprimaţi etichete pe carton sau hârtie şi adăugaţi-le pe coperta portofoliilor de lucrări artistice sau a dosarelor de cărţi de citit. Pentru cărţile de exerciţii puteţi crea şi imprima autocolante cu numele copilului, clasa sau materia.

O imprimantă Canon neagră imprimă pictura colorată a unui copil. Lângă imprimantă se vede opera de artă originală.

Puteţi imprima imagini frumoase, durabile şi bogate în detalii pentru a pune în valoare lucrările artistice ale copiilor. Dacă imprimanta dumneavoastră are scaner, le puteţi scana creaţiile artistice şi apoi imprima.

De obicei, copiii vin de la şcoală încărcaţi cu o mulţime de creaţii artistice artizanale. Probabil că vă doriţi să le depozitaţi în cutii în pod – autocolante cu numele copilului sau cu un portret simpatic al acestuia, cu vârsta sau anul, vor fi utile în vederea organizării, astfel încât să le găsiţi din nou când copiii sunt mai mari şi vă tentează o călătorie pe tărâmul amintirilor.

Înainte de a pune totul la păstrare în siguranţă, nu ar fi o idee bună să fotografiaţi creaţiile artistice preferate şi să le imprimaţi folosind gama de hârtie foto Canon, aşa cum a făcut Elisha, transformându-le în fotografii durabile de înaltă calitate? (Dacă imprimanta dumneavoastră are scaner, le puteţi scana creaţiile artistice şi apoi imprima.) Le puteţi monta în rame şi atârna în camerele copiilor sau aţi putea să le folosiţi pentru a crea un cadou nemaipomenit pentru bunici.

Puteţi chiar să imprimaţi câteva pe hârtie magnetică Canon pentru a le expune pe frigider, astfel încât să nu vă faceţi griji că originalul se va murdări, rupe sau uza. Deoarece fiecare coală de hârtie are doar 10 x 15 cm, veţi putea expune destul de multe lucrări artistice simultan.

5. Imprimaţi semne de carte

O imagine realizată de sus cu cărţi de exerciţii colorate, coli de autocolante şi o imprimantă Canon care imprimă fotografia unei fetiţe în uniformă de şcoală.

Imprimantele Canon SELPHY pot fi utilizate din mers cu orice dispozitiv inteligent, aşa că puteţi realiza rapid şi uşor etichete oriunde vă aflaţi, oricând aveţi puţin timp liber şi le puteţi adăuga ulterior pe articole.

Tinerii pot utiliza aplicaţia SELPHY Photo Layout pentru a-şi crea şi imprima propriile semne de carte, astfel încât să nu uite la ce pagină au rămas în manualul pe care îl citesc.

Selectaţi opţiunea Bookmark Layout (Aspect semn de carte) şi hârtie în format de carte poştală (100 x 148 mm), apoi alegeţi dacă doriţi ca imaginile alese – indiferent că sunt cu animalele preferate sau minifotografii de vacanţă – să fie aliniate în partea de sus sau de jos a semnului de carte.

Utilizatorii de imprimante PIXMA pot găsi semne de carte gata create, cu diverse feluri de animale, pe site-ul Creative Park. Există chiar şi opţiuni drăguţe în formă de casă.

Atât cu imprimanta SELPHY, cât şi cu imprimanta PIXMA, nu trebuie decât să imprimaţi şi să decupaţi.

Opţiunea Bookmark Layout (Aspect semn de carte) din aplicaţia SELPHY Photo Layout este utilă şi pentru imprimarea fotografiilor de identificare pentru autobuz sau permise de bibliotecă.

Cu o imprimantă şi hârtie Canon, aceste activităţi nu trebuie să fie dificile. Alegeţi un proiect şi transformaţi-l într-o activitate artizanală distractivă şi creativă la care poate participa întreaga familie într-o după-amiază ploioasă.


* Compatibilitate coli cu transfer termic pentru materiale deschise la culoare LF-101: PRO-100/PRO-100S, seria TS (cu excepţia seriei TS31xx/seriei TS20x), seria TR (cu excepţia seriei TR45xx), seria MG77xx/seria MG75xx/seria MG68xx/seria MG67xx/seria MG57xx/seria MG56xx/seria MG36xx, seria iX68xx

Compatibilitate cu coli cu transfer termic pentru materiale închise la culoare DF-101: PRO-100/PRO-100S, seria TS (cu excepţia seriei TS31xx/seriei TS20x), seria TR (cu excepţia seriei TR45xx), seria G (cu excepţia seriei GM40xx/seriei GM20xx), seria MG77xx/seria MG75xx/seria MG67xx, seria iP87xx/seria /iX68xxArticol scris de Rachel Segal Hamilton

Produse conexe

 • Imprimante pentru acasă

  SELPHY CP1500

  Creaţi fotografii viu colorate şi foarte rezistente în doar câteva secunde cu această imprimantă foto compactă uşor de utilizat.
 • Imprimante pentru acasă

  SELPHY SQUARE QX10

  Preţuiţi amintirile dvs. speciale ca imprimate frumos realizate, pe care le puteţi obţine oriunde, wireless.
 • Imprimante pentru acasă

  PIXMA TS7450 Series

  Un multifuncţional elegant pentru pasionaţii de tehnologie, cu diferite tipuri de imprimare creativă, plus tehnologie ADF pentru a simplifica procesul de copiere şi scanare a mai multor coli diferite.
 • Imprimante cu jet de cerneală

  Magnetic Photo Paper MG-101

  Adăugaţi un plus de creativitate şi interactivitate fotografiilor imprimate cu hârtia foto magnetică Canon MG-101.
 • Articole conexe