Feature Hero Module
alt text goes here

SELPHY
Imprimante foto compacte

Creaţi şi imprimaţi fotografii frumoase şi durabile de pe smartphone, aparatul foto digital, carduri SD şi altele – cu o imprimantă foto compactă SELPHY simplu de utilizat.

SELPHY Square QX10

Canon SELPHY SQUARE QX10

Preţuiţi amintirile dvs. speciale ca imprimate frumos realizate, pe care le puteţi obţine oriunde, wireless.

Featured article1

Imprimante

Fast lab quality

Imprimate rapide la calitate profesională

Funcţiile demonstrate sunt disponibile şi pe alte imprimante SELPHY cu funcţie Wi-Fi şi în aplicaţia Canon PRINT.

Vizionaţi clipul video

Imprimare de pe dispozitive inteligente

Dacă doriţi cea mai bună imprimantă foto pentru smartphone din gama SELPHY, alegeţi SELPHY CP1300. Oferă imprimare wireless rapidă şi uşoară de pe smartphone-uri şi tablete Android şi iOS fie în mod direct, fie folosind aplicaţia Canon PRINT.

Smart Device Printing

O gamă de suporturi media SELPHY este disponibilă pentru o varietate de proiecte de imprimare. De la cărţi poştale la autocolante pătrate, ideale pentru imprimarea de pe smartphone-uri, există câte o soluţie de imprimare foto pentru fiecare.

ID photos

Fotografii pentru acte de identitate

Realizaţi şi imprimaţi fotografii de identitate pentru uz profesional sau personal cu funcţia de imprimare a fotografiilor de identitate. Alegeţi dintre dimensiunile standard larg acceptate sau setaţi o dimensiune personalizată. Imprimaţi mai multe fotografii de identitate de aceeaşi mărime sau de mărimi diferite pe o singură coală de hârtie, pentru a economisi hârtia.

Square Prints

Imprimate pătrate

Ideale pentru decoraţii şi proiecte creative ce utilizează imagini din aplicaţiile populare pentru smartphone-uri şi aparate foto compacte.

Credit Cards

Carduri de credit

Dimensiunea specifică unui card de credit este excelentă pentru cadre mai mici şi pentru fotografii pe care le păstraţi în portofel sau în poşetă.

Mini Stickers

Miniautocolante

Utilizaţi mini-autocolante pentru decorare şi proiecte artizanale amuzante şi creative.

Seturi de cerneală şi hârtie

Seturile de cerneală şi hârtie SELPHY conţin cantitatea potrivită de cerneală şi hârtie pentru numărul de fotografii pe care doriţi să le realizaţi, putându-le astfel înlocui odată pe amândouă. Imprimarea pe suporturi media seria KC necesită caseta de hârtie în format de card de credit, vândută separat.

Costuri convenabile şi fixe per imprimare

Pixel to Print

De la pixel la imprimare

SELPHY permite realizarea de imprimate în diverse formate, combinarea mai multor fotografii pe o singură pagină cu funcţia Imprimare machetă (Layout Print) sau crearea de colaje minunate cu efecte de culoare datorită opţiunii Aspect aleatoriu (Shuffle Layout). Pentru rezultate optime, utilizaţi funcţia Optimizare automată a imaginilor pentru a îmbunătăţi automat calitatea imprimării.

Optimizarea imaginilor

Funcţia de optimizare a imaginii detectează şi corectează imperfecţiunile imaginilor, reglând luminozitatea şi culoarea feţei odată cu reducerea interferenţelor nedorite, oferind imprimatelor un plus de claritate şi strălucire.

Optimizare imagine gri

Image optimize
Dye Sub

Sublimarea cernelii

Tehnologia de sublimare a cernelii asigură materiale imprimate de calitate profesională cu o durată de până la 100 de ani dacă se păstrează într-un album. Un strat protector special garantează uscarea completă a materialelor imprimate şi rezistenţa la apă, amprente şi zgârieturi.

100 de aniSublimarea cernelii

Imprimaţi de pe orice dispozitiv - oriunde

Indiferent unde sunt stocate fotografiile dvs., este uşor să le imprimaţi cu SELPHY. Imprimaţi fotografii direct de pe dispozitivul inteligent, aparatul foto, carduri de memorie, stickuri USB sau un calculator. Folosiţi funcţia Party Shuffle din aplicaţia Canon PRINT pentru a crea în mod wireless colaje unice folosind imagini de pe mai multe smartphone-uri.

Print Anywhere

Uşor de transportat – oriunde mergeţi

SELPHY este atât de mică şi de portabilă încât o puteţi lua în vacanţe şi vizite de familie sau la petreceri, pentru ca toată lumea să poată imprima şi împărtăşi imediat amintiri frumoase.

Easy to Carry

Asistenţă

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.

Înscrieţi-vă acum

iPad, iPhone, iPod şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA şi alte ţări. AirPrint™ şi sigla AirPrint sunt mărci comerciale ale Apple Inc.

Android™, Google Cloud Print™ şi Picasa™ sunt mărci comerciale înregistrate ale Google Inc.

Windows® şi sigla Windows sunt mărci comerciale ale grupului de companii Microsoft