Feature Hero Module
alt text goes here

SELPHY
Imprimante foto compacte

Creaţi şi imprimaţi fotografii frumoase şi durabile de pe smartphone, aparatul foto digital, carduri SD şi altele – cu o imprimantă foto SELPHY compactă şi simplu de utilizat.*

SELPHY Square QX10

Canon SELPHY SQUARE QX10

Preţuiţi amintirile dumneavoastră speciale ca imprimate frumos realizate, pe care le puteţi obţine oriunde, wireless.

Vedeţi mai mult

Featured article1
Selphy CP1300

Canon SELPHY CP1300

Această imprimantă foto Wi-Fi este rapidă, elegantă şi portabilă, fiind ideală pentru crearea de imprimate unice de pe dispozitive inteligente, aparate foto şi alte dispozitive compatibile

Vedeţi mai mult

Featured article1
Fast lab quality

Imprimate rapide la calitate profesională

Imprimate de calitate profesională obţinute rapid direct de pe smartphone cu această mini-imprimantă foto.*

Vizionaţi clipul video

Creaţi şi imprimaţi colaje foto cu aplicaţia SELPHY Photo Layout

Imprimaţi direct de pe smartphone pe imprimanta foto portabilă prin aplicaţia Canon gratuită de montaj al imaginilor şi adăugaţi o notă creativă imprimatelor, cum ar fi ştampile, filtre, chenare, text, suprapuneri şi machete.

Aflaţi mai multe

Create and print photo collages with SELPHY Photo Layout app

Imprimaţi de pe orice dispozitiv - oriunde

Indiferent unde sunt stocate fotografiile dumneavoastră, este uşor să le imprimaţi cu SELPHY CP1300. Imprimaţi fotografii direct de pe dispozitivul inteligent, aparatul foto, carduri de memorie, stickuri USB sau un calculator. Folosiţi funcţia Party Shuffle din aplicaţia Canon PRINT pentru a crea în mod wireless colaje unice folosind imagini de pe mai multe smartphone-uri.

Aflaţi mai multe

Print from any device - anywhere

Uşor de transportat – oriunde mergeţi

SELPHY este atât de mică şi de portabilă încât o puteţi lua în vacanţe şi vizite de familie sau la petreceri, pentru ca toată lumea să poată imprima şi împărtăşi imediat amintiri frumoase.

Easy to Carry

O gamă de suporturi media SELPHY este disponibilă pentru o varietate de proiecte de imprimare. De la cărţi poştale la autocolante pătrate, ideale pentru imprimarea de pe smartphone-uri, există câte o soluţie de imprimare foto pentru fiecare.*

ID photos

Fotografii pentru acte de identitate

Realizaţi şi imprimaţi fotografii de identitate pentru uz profesional sau personal cu funcţia de imprimare a fotografiilor de identitate. Alegeţi dintre dimensiunile standard larg acceptate sau setaţi o dimensiune personalizată. Imprimaţi mai multe fotografii de identitate de aceeaşi mărime sau de mărimi diferite pe o singură coală de hârtie, pentru a economisi hârtia.

Square Prints

Imprimate pătrate

Ideale pentru decoraţii şi proiecte creative ce utilizează imagini din aplicaţiile populare pentru smartphone-uri şi aparate foto compacte.

Credit Cards

Carduri de credit

Dimensiunea specifică unui card de credit este excelentă pentru cadre mai mici şi pentru fotografii pe care le păstraţi în portofel sau în poşetă.

Mini Stickers

Miniautocolante

Utilizaţi mini-autocolante pentru decorare şi proiecte artizanale amuzante şi creative.

Dye Sub

Sublimarea cernelii

Tehnologia de sublimare a cernelii asigură materiale imprimate de calitate profesională cu o durată de până la 100 de ani dacă se păstrează într-un album. Un strat protector special garantează uscarea completă a materialelor imprimate şi rezistenţa la apă, amprente şi zgârieturi.

100 de aniSublimarea cernelii

Seturi de cerneală şi hârtie

Seturile de cerneală şi hârtie SELPHY conţin cantitatea potrivită de cerneală şi hârtie pentru numărul de fotografii pe care doriţi să le produceţi, aşa încât le puteţi înlocui pe amândouă odată, într-un singur pas simplu.**

SELPHY Square QX10

SELPHY CP1300 şi SELPHY CP1000

Optimizarea imaginilor

Pentru rezultate optime cu SELPHY CP1300, utilizaţi funcţia Optimizare automată a imaginilor pentru a îmbunătăţi automat calitatea imprimării. Funcţia de optimizare a imaginii detectează şi corectează imperfecţiunile imaginilor, reglând luminozitatea şi culoarea feţei odată cu reducerea interferenţelor nedorite, oferind imprimatelor un plus de claritate şi strălucire.

Optimizare imagine gri

Image optimize

Toate imprimantele din gamă

Inspiră-te

#FreeYourStory

Fiţi îndrăzneţ. Fiţi expresiv. Fiţi original. Arătaţi-ne viaţa prin obiectivul dumneavoastră. Prin fotografii, imprimate sau filme, dorim să vă vedem perspectiva unică asupra lumii, aşa cum aţi surprins-o.

Aflaţi mai multe

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Asistenţă pentru imprimanta dvs. SELPHY

Descărcaţi drivere, software şi manuale şi accesaţi resurse online de asistenţă tehnică şi depanare.

Asistenţă pentru imprimanta dvs. SELPHY

Support Selphy

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.

Înscrieţi-vă acum

*Consultaţi pagina de produs a respectivului model pentru toate funcţiile disponibile.

**Imprimarea pe suporturi seria KC necesită caseta de hârtie în format card de credit, vândută separat.

iPad, iPhone, iPod şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA şi alte ţări. AirPrint™ şi sigla AirPrint sunt mărci comerciale ale Apple Inc.

Android™, Google Cloud Print™ şi Picasa™ sunt mărci comerciale înregistrate ale Google Inc.

Windows® şi sigla Windows sunt mărci comerciale ale grupului de companii Microsoft