Canon SELPHY CP1000

SELPHY CP1000

Obţineţi instantaneu materiale imprimate de calitate profesională oriunde, oricând. Imprimantă foto mică, elegantă şi portabilă, cu opţiunea de a alege din patru finisaje de imprimare şi funcţie uşor de utilizat de imprimare duală a fotografiilor pentru acte de identitate.

SELPHY CP1000 Extra

Beneficii

  • Imprimantă foto portabilă şi compactă, ideală pentru acasă sau în călătorii
  • Imprimare rapidă şi uşoară de pe cameră, dispozitivul USB sau cardurile de memorie
  • Amintiri care durează cu materiale imprimate durabile, de calitate profesională
  • Puteţi selecta finisaje cu hârtia fotografică standard
  • Realizaţi fotografii pentru acte de identitate conform standardelor larg acceptate

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon SELPHY CP1000

Imprimantă foto portabilă ultra-compactă


Imprimanta foto ultracompactă şi uşor de transportat SELPHY CP1000 vă oferă imprimare foto rapidă, fiabilă, de calitate profesională oriunde aveţi nevoie.

Uşor de utilizat


Oricine poate imprima cu designul cu utilizare simplă, care include un ecran LCD pivotant de 6,8 cm (2,7”) pentru vizionare uşoară şi meniuri intuitive cu instrucţiuni pe ecran pentru navigare simplă. Salvaţi cu uşurinţă setările de imprimare preferate pentru rezultate consecvente.

Imprimare de calitate profesională


Imprimaţi fotografii de calitate profesională şi cu durată lungă de viaţă în mai puţin de 1 minut. Tehnologia de sublimare a cernelii oferă un nivel superb de profunzime şi gradare a culorilor, fără dezavantajul timpului de aşteptare.

Amintiri care durează


Un strat protector special protejează fiecare material imprimat împotriva stropilor, petelor şi decolorării pe o durată de până la 100 de ani la păstrarea într-un album. Puteţi chiar să aplicaţi unul dintre cele 3 finisaje semilucioase pentru a împiedica apariţia amprentelor şi a crea o senzaţie asemănătoare fotografiilor developate în laboratoarele tradiţionale, fără să fiţi nevoit să schimbaţi consumabilele.

Fără surprize


Modelul SELPHY CP1000 oferă imprimare cu costuri reduse, de o calitate excepţională şi în condiţii excelente de confort. În plus, deţineţi controlul complet al unui număr definit de imprimări din fiecare pachet de consumabile. Bucuraţi-vă de costuri şi mai mici cu pachetele de suporturi mai mari.

Imprimaţi în felul dvs.


Pentru imprimate rapide, conectaţi camera compatibilă PictBridge direct la imprimantă. Pentru mai multă flexibilitate, puteţi imprima şi de pe o gamă de carduri de memorie sau unităţi flash USB .

Imprimarea fotografiilor de identitate


Pentru utilizarea în afaceri sau la domiciliu, funcţia de imprimare a fotografiilor pentru acte de identitate cu ghidaj pentru încadrarea facială vă permite să creaţi şi să imprimaţi rapid şi uşor fotografii de identitate într-o gamă largă de dimensiuni acceptate. Imprimarea duală a fotografiilor pentru acte de identitate vă permite să imprimaţi 2 dimensiuni diferite de fotografii de identitate pe o singură foaie de hârtie, în timp ce ghidajele de tăiere imprimate fac posibilă decuparea precisă.

Diverse formate de imprimare


Imprimanta oferă numeroase moduri de a vă împărtăşi amintirile, în format de carte poştală, format pătrat¹ sau carte de credit¹ – toate într-un timp foarte scurt.

Îmbunătăţiţi-vă fotografiile


Optimizarea automată a imaginilor, cu detectarea feţei şi a scenei, asigură obţinerea unor rezultate deosebite. Aceasta corectează în mod inteligent imperfecţiunile imaginilor, odată cu reducerea interferenţelor nedorite, oferind imprimatelor un plus de claritate şi strălucire.

Imprimarea din mers


Imprimaţi atunci când călătoriţi, afară sau în interior, cu acumulatorul opţional NB-CP2L, care se ataşează uşor pe partea din spate a imprimantei. Cu o singură încărcare, puteţi obţine peste 36 de imprimate în format de carte poştală.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon SELPHY CP1000, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Fast, lab quality prints

Imprimare rapidă, de calitate profesională

Large, easy-to-view tilt-up LCD

LCD mare şi ajustabil care facilitează vizualizarea

Compatible with SD and CF cards

Compatibilitate cu carduri SD şi CF

Select from glossy or 3 semi-gloss finishes

Alegeţi finisajele lucioase sau unul dintre cele 3 finisaje semilucioase

Convenient printing from USB stick

Imprimare comodă de pe stick USB

Dual ID photo printing with extended size options

Imprimare duală a fotografiilor pentru acte de identitate cu o gamă extinsă de opţiuni pentru dimensiuni

Intelligent correction

Corectare inteligentă

Long-lasting Canon quality

Calitate Canon durabilă

Print on the go

Imprimare din mers

Print only the best part of your image

Imprimaţi doar cea mai bună parte a imaginii

  • Imprimantă foto compactă SELPHY CP1000

  • Casetă pentru hârtie (format de carte poştală)

  • Adaptor de alimentare compact CA-CP200

  • Cablu c.a.

  • Kit cu manualul de utilizare