IMPRIMARE CREATIVĂ

Arătaţi-vă stilul: cum să vă organizaţi spaţiul pentru a vă prezenta personalitatea

Creatoarea Susannah Arul a folosit imprimanta Canon SELPHY Square QX10 pentru a-şi aduce stilul personal la viaţă prin crearea unui decor uimitor acasă. Aici, ea îşi împărtăşeşte sfaturile, inclusiv cum să vă modificaţi decorul atunci când gusturile vi se schimbă.
O imagine de sus a unei imprimante Canon SELPHY Square QX10 pe un birou, înconjurată de mini-fotografii, materiale de papetărie, o lampă mică, o vază de flori şi o plantă.

Cu vieţi ocupate şi bugete din ce în ce mai limitate, poate fi uşor să trecem cu vederea importanţa spaţiului din jurul nostru. Fie că este vorba de o cameră de zi, unde ne petrecem majoritatea serilor, un dormitor, unde ne îndreptăm pentru a ne relaxa, sau o cameră la facultate, care reprezintă singurul loc care este cu adevărat al nostru, mediile noastre pot avea un impact mare, făcându-ne să ne simţim în siguranţă, acasă, ca noi înşine.

Designerul şi creatorul de conţinut Susannah Arul ştie foarte bine cât de important este să îţi poţi pune amprenta asupra unui spaţiu în mod rapid şi rentabil, fără a compromite stilul. „Tocmai terminasem facultatea, perioadă în care m-am mutat constant, după care m-am mutat înapoi acasă şi apoi am plecat din nou, aşa că decoram şi redecoram permanent”, explică ea.

Susannah are o diplomă în design textil de la Universitatea Nottingham Trent şi în prezent lucrează ca designer grafic. Ea creează decoraţiuni interioare şi conţinut de lifestyle pe reţelele sociale, unde videoclipurile ei TikTok au primit mai mult de 1,3 milioane de aprecieri. Cel mai recent proiect de decor interior al Susannah a fost creat folosind Canon SELPHY Square QX10. „Această imprimantă portabilă oferă oportunitatea perfectă de a conferi o notă personalizată unui spaţiu”, spune ea. „Mi-aş fi dorit să o fi avut la universitate, ca să pot crea o senzaţie familiaritate, de a fi acasă.”

Cu SELPHY Square QX10, Susannah a putut să imprime imaginile care i-au atras atenţia direct de pe smartphone prin aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout. Rezultatul? Un panou artistic cu obiective pentru anul care începe, care reflectă viaţa şi stilul ei, oferind totodată inspiraţie. Aici ea dezvăluie cum puteţi crea şi dumneavoastră ceva similar.

Exprimarea stilului propriu

O imprimantă Canon SELPHY Square QX10 verde imprimă o imagine colorată. Pe birou în jurul acesteia sunt mai multe imprimate, precum şi un suport de pixuri, flori, trei cutii colorate şi o plantă în ghiveci.

Canon SELPHY Square QX10 are dimensiuni compacte – doar 14,3 cm x 10,2 cm x 3,1 cm – şi este disponibilă în patru culori: negru, alb, roz şi verde. Astfel, nu numai că ajută la crearea unui decor interior captivant, dar imprimanta în sine este suficient de mică pentru a se potrivi în orice spaţiu şi suficient de elegantă pentru a se asorta cu fiecare schemă cromatică.

Susannah descrie decorul ei actual ca fiind eclectic, plin de culoare şi maximalist. „Există o mulţime de plante de casă, modele şi lucrări de artă imprimate, globuri disco strălucitoare şi o mulţime de piese pe care le-am confecţionat sau pictat”, spune ea. „Pentru mine a fost întotdeauna important să depun toate eforturile când decorez pentru a-mi personaliza cu adevărat camerele. Dar dacă aveţi un stil minimalist, puteţi alege ce vă place.”

„Am imprimat fotografii cu unele dintre cele mai fericite momente din anul trecut, cu care mă mândresc cel mai mult, şi le-am adunat pe un perete de galerie pentru a-mi crea o stare de spirit pozitivă”, continuă ea. Am imprimat şi fotografii «estetice» de pe Pinterest şi din galeria mea foto, cu palete de culori şi modele frumoase, pentru a mă ajuta să-mi păstrez inspiraţia creativă pentru munca mea de design. Aceasta m-a ajutat să creez o galerie de imagini care nu doar mă inspiră, ci completează totodată estetica camerei mele.”

„Când aveţi inspiraţie, puneţi-vă cât mai curând posibil ideile în practică şi adunaţi absolut orice vă face fericiţi”, recomandă Susannah creatorilor şi designerilor în devenire. „Iar când veţi îmbina totul, rezultatul va fi plin de viaţă.”

„Paletele cromatice şi stilurile vor începe să apară”, adaugă Susannah. „Apoi le puteţi aduce la viaţă cu imprimanta Canon SELPHY Square QX10.”

Redecorarea

O imagine de prim-plan a unei persoane care editează o fotografie în aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout.

După descărcare, aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout este uşor de utilizat. Puteţi personaliza aspectele şi puteţi alege din şase straturi înainte de a apăsa pe imprimare. În plus, se conectează direct la Canon SELPHY Square QX10 prin Wi-Fi, ceea ce înseamnă că nu aveţi cabluri încurcate care vă aglomerează spaţiul.

O persoană lipeşte o mini-fotografie pe un perete crem lângă un poster colorat. Pe biroul din faţa peretelui se află un Canon SELPHY Square QX10, lângă materiale de papetărie şi o plantă în ghiveci.

Canon SELPHY Square QX10 este o modalitate excelentă de a experimenta şi de a vă găsi stilul, pe care îl puteţi modifica pe măsură ce gusturile şi interesele vi se schimbă. „Nu respect cu adevărat niciun stil de design interior, reguli sau Feng Shui”, spune Susannah. „Mă înconjor pur şi simplu de lucruri care îmi plac şi care îmi aduc bucurie.”

Pe măsură ce vă faceţi amintiri noi şi aveţi idei noi, cu Canon SELPHY Square QX10 este uşor să schimbaţi imaginile folosite în funcţie de starea de spirit sau de perioada anului. Aţi putea începe cu pozitivitate şi inspiraţie, ca Susannah, şi trece poate la o senzaţie estivală plină de energie, urmată de contemplare caldă, nostalgică, pe măsură ce lunile de iarnă se apropie. Bateria internă din Canon SELPHY Square QX10 este capabilă să producă până la 20 de imprimări la o singură încărcare, astfel încât crearea propriului decor cu Canon SELPHY Square QX10 este o modalitate rapidă şi rentabilă de a vă schimba spaţiul, fără sesiuni lungi de cumpărături şi investiţii financiare prea mari.

„Îmi place că imprimanta este atât de simplu de utilizat, iar în momentul în care vă simţiţi inspiraţi, puteţi să vă puneţi imediat în practică ideile şi puteţi crea orice doriţi”, spune Susannah.

Aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout oferă, de asemenea, numeroase modalităţi de a vă personaliza creaţiile, precum ştampile, chenare, text, suprapuneri şi machete. Iar cu SELPHY Square QX10, puteţi imprima fotografii cu margini pe care se poate scrie un titlu pentru un aspect special pe care îl veţi preţui. „Am folosit textul pentru a scrie pe imagini şi a identifica amintiri fericite şi ştampile pentru a adăuga mici doodle-uri pe imagini. De asemenea, am scris data pe câteva”, spune Susannah.

Împărtăşirea călătoriei

Un perete acoperit de postere artistice, mini-fotografii cu oameni care se simt bine şi cărţi poştale care inspiră.

Inspiraţia poate veni în orice moment, aşa că rămâneţi deschişi la noi influenţe creative, sfătuieşte Susannah. „Indiferent dacă salvaţi imagini pe care le vedeţi pe reţelele sociale, o carte poştală cu o imagine frumoasă peste care aţi dat întâmplător sau o paletă de culori care vă inspiră”, spune ea.

Împreună, imprimanta Canon SELPHY Square QX10 şi aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout oferă mult potenţial pentru conţinutul social, ceea ce a fost excelent pentru proiectul lui Susannah. „Cred că imprimanta este instrumentul perfect pentru a aduce reţelele sociale la viaţă”, spune ea. În loc să aduni imagini care inspiră pe un panou virtual, poţi crea unul real. Apoi îmi pot împărtăşi inspiraţia cu urmăritorii mei, iar colajele frumoase pe care le-am creat în camera mea o fac să arate perfect în orice moment.”

Fiecare imprimantă SELPHY Square QX10 este livrată cu un pachet de hârtie foto pătrată Canon XS-20L cu verso adeziv, care vă permite să ataşaţi cu uşurinţă imagini pe pereţi, laptopuri sau agende şi să le îndepărtaţi la fel de simplu atunci când doriţi o schimbare sau vă vin noi idei pe care vreţi să le arătaţi şi urmăritorilor dumneavoastră, cum a făcut Susannah în videoclipul ei TikTok. „Faptul că sunt autocolante uşurează şi mai mult munca şi vă permite să afişaţi imediat fotografiile”, se entuziasmează ea.

Rezultatul final

O oglindă roz acoperită cu mini-fotografii stă sprijinită de un perete crem acoperit şi acesta cu imprimate, precum şi cu mai multe postere viu colorate.

„Ca designer, mereu colectez mici lucruri care mă inspiră, iar acest proiect a fost oportunitatea perfectă pentru mine de a le aduna, imprima şi afişa pe toate într-un singur loc”, spune Susannah.

O imprimantă Canon SELPHY Square QX10 verde se află pe birou în faţa unei lămpi şi unei oglinzi. Peretele de deasupra e acoperit cu postere şi imagini imprimate colorate.

Canon SELPHY Square QX10 imprimă imagini vii de 68 x 68 mm pe hârtie foto de înaltă calitate, cu un strat de protecţie rezistent la apă şi margini pe care se poate scrie un titlu.

„Piesa finală arată deja ca o parte a mobilierului – culorile şi imprimatele şi designul «maximalist» îmi completează perfect camera. Îmi place că funcţionează ca panou cu obiective şi ca o piesă artistică decorativă”, spune Susannah. „Am ales un spaţiu pe care ştiam că îl voi folosi în fiecare zi. Peretele de galerie este lângă biroul meu – locul în care lucrez ca designer şi creator de conţinut pentru reţelele sociale şi, de asemenea, unde mă pregătesc dimineaţa. Imaginile se extind pe perete şi în jurul oglinzii măsuţei de toaletă – aşa că, dacă nu mă simt prea încrezătoare sau motivată, voi vedea imagini din anul anterior care surprind momentele de care sunt cel mai mândră. În fiecare zi, când stau la birou, indiferent de ceea ce fac, voi fi inspirată.”

Panoul cu obiective distractiv şi elegant creat de Susannah se potriveşte frumos cu decorul ei existent şi o inspiră nu numai pe ea, ci şi pe urmăritorii ei. Şi, indiferent dacă sunteţi un designer profesionist sau cineva la început de drum care caută o modalitate uşoară de a-şi explora latura artistică, cu opţiunea de a face schimbări pe măsură ce vă vin idei noi, Canon SELPHY Square QX10 oferă o modalitate excelentă de a vă exprima şi a vă prezenta imediat creativitatea.

Kat Halstead

Produse conexe

Articole conexe