Mini Print app
alt text goes here

Canon

Aplicaţia Mini Print

Conferiţi o notă personală fotografiilor imprimate cu Canon Zoemini şi Canon Zoemini S2.

Descărcaţi pe iOS

Descărcaţi pe Android

Daţi viaţă pozelor

Cu acces exclusiv la opţiuni creative şi interesante şi linkuri directe la toate fotografiile de pe reţelele sociale, aplicaţia Mini Print este dispozitivul perfect pentru imprimate unice, personalizate şi bune de distribuit de pe Canon Zoemini şi Canon Zoemini S2.

Capturaţi şi creaţi

Zâmbiţi, fotografiaţi şi surprindeţi momentul perfect cu aplicaţia Mini Print sau valorificaţi-vă fişierele foto şi conturile de Facebook, Instagram, Google Photo, Dropbox sau iCloud pentru a vă transforma fotografiile în suvenire interesante. Fiecare fotografie de 2 x 3” cu verso autoadeziv este imprimată cu tehnologia ZINK™ pentru poze rezistente la pete, la rupere şi la apă, gata de a fi arătate imediat şi altora.

Capture and create

Imagini perfecte

Oferiţi fotografiilor puţină personalitate cu opţiunile interesante de rearanjare ale aplicaţiei Mini Print. Încercaţi o ramă, folosiţi un filtru sau adăugaţi un doodle şi scris pentru o notă mai originală. Pentru un selfie deosebit, încercaţi efectele de cameră live şi AR pentru o fotografie imprimată bună de distribuit cu un element surpriză.

Picture-perfect

Colecţii creative

Testaţi-vă aptitudinile creative şi combinaţi pozele preferate într-un colaj cu instrumentul inteligent pentru colaje al aplicaţiei sau utilizaţi funcţia de alăturare de imagini pentru a crea un poster autocolant impresionant din patru sau nouă poze mai mici.

Creative collections

Configuraţi-o

Obţineţi un control creativ şi mai mare din aplicaţia Mini Print pentru Canon Zoemini S2. Pentru un selfie perfect sau o fotografie de grup distractivă, utilizaţi setarea temporizatorului automat şi declanşatorul de la distanţă din aplicaţie. Setaţi o întârziere de până la 3 secunde cu temporizatorul şi utilizaţi declanşatorul de la distanţă pentru a vă oferi dvs. şi prietenilor timpul necesar pentru a poza.

Tailor-made

Compatibilitate cu aplicaţia Mini Print

Această aplicaţie este pe deplin compatibilă cu Canon Zoemini şi Canon Zoemini S2 şi este disponibilă gratuit atât pentru dispozitive iOS, cât şi pentru dispozitive Android.

Dispozitivul mobil trebuie să fie conectat la Canon Zoemini sau Canon Zoemini S2 prin Bluetooth® şi este nevoie de aplicaţia Canon Mini Print, disponibilă gratuit pe App Store şi Google Play. Compatibilă cu dispozitivele mobile cu sistem de operare iOS 9.0 sau versiuni ulterioare şi cu dispozitivele Android cu sistem de operare Android 4.4 sau versiuni ulterioare.

Capturaţi, imprimaţi şi asta e tot

Transformaţi amintirile în fotografii imprimate cu o imprimantă în format de buzunar – dispozitivul ideal atunci când sunteţi în mişcare