IMPRIMARE CREATIVĂ

Duceţi-vă proiectele de creaţie la următorul nivel cu ajutorul unui panou de prezentare imprimat cu SELPHY Square QX10

Panourile de prezentare sunt o modalitate excelentă de a vă aduce ideile creative la viaţă. Aici vă arătăm cum să imprimaţi instantaneu un astfel de panou cu ajutorul imprimantei Canon SELPHY Square QX10.
O femeie imprimă o fotografie cu ajutorul unei imprimante Canon SELPHY Square QX10. Amplasat în picioare pe biroul din faţa ei este un panou de prezentare cu inspiraţie pentru ţinute.

Panourile de prezentare sunt utilizate de designeri, artişti şi practic oricine a trebuit vreodată să planifice un proiect de creaţie sau să-şi găsească inspiraţia pentru un eveniment sau o sărbătoare. În esenţă, reprezintă un colaj de idei care vă pot ajuta să vă clarificaţi viziunea creativă şi să vă aduceţi planurile la viaţă.

Oricare ar fi proiectul dvs., fie că redecoraţi o cameră, fie că pregătiţi un proiect de absolvire la design vestimentar, găsirea inspiraţiei este un pas esenţial. Vă puteţi lăsa inspirat de un vas ceramic de o nuanţă ideală de albastru pentru panoul dvs. de prezentare de design interior sau de un material textil cu model îndrăzneţ, care v-ar putea duce creaţiile la următorul nivel.

Aici vom vedea cum să realizăm un panou de prezentare, câteva idei de utilizare a acestuia şi instrumentele ideale pentru imprimarea imaginilor care să vă inspire.

Cum să creaţi un panou de prezentare care să vă inspire

O imprimantă Canon SELPHY Square QX10 care imprimă imagini pentru un panou de prezentare cu decoraţiuni interioare.

Alegeţi fotografii din galeria foto şi imprimaţi-le utilizând Canon SELPHY Square QX10, creând imagini autocolante pătrate cu chenar, ideale pentru o gamă de necesităţi creative.

O persoană care creează un panou de prezentare, cu imagini cu tematică albastră lipite pe un perete alb, în spatele unui birou.

Pentru a crea un panou de prezentare, puteţi folosi orice suprafaţă disponibilă, fie că este un perete gol, o tablă sau paginile unui album de colaje.

Poate că aveţi deja o mulţime de imagini în aparatul foto sau în telefon care pot reprezenta un punct de pornire pentru panoul dvs. de prezentare. Când ieşiţi din casă, încercaţi să fotografiaţi orice vă inspiră. Gândiţi-vă la culori şi modele şi la felul cum acestea s-ar potrivi laolaltă. Dacă plănuiţi să redecoraţi o încăpere, poate că există un accesoriu cheie care vă place în mod deosebit, cum ar fi o vază în nuanţa dvs. preferată de albastru. Folosiţi acea imagine ca punct de pornire, apoi construiţi panoul de prezentare în jurul ei, eventual cu imagini ale unor grafice pe culori, ale unor decoraţiuni plăcute sau ale altor accesorii care s-ar putea potrivi bine cu schema dvs.

De ce proiectele imprimate pot fi mai bune decât cele digitale

O persoană care dezlipeşte versoul unui autocolant imprimat cu SELPHY Square QX10.

Cu ajutorul autocolantelor Canon SELPHY Square QX10, puteţi să vă imprimaţi imaginile şi să le lipiţi direct pe panoul de prezentare.

Imaginile creează un tablou mai bun decât doar cuvintele, iar un panou de prezentare fizic – fotografii lipite pe un perete, aranjate pe un panou de plută sau lipite într-un album de colaje – oferă un impact vizual instantaneu (comparativ cu alternativa de a petrece mai multe minute de fiecare dată căutând prin biblioteca de fotografii din telefon sau calculator). Imprimanta Canon SELPHY Square QX10 este instrumentul ideal pentru a crea imprimări de înaltă calitate cu stilurile şi culorile care vă inspiră. Aceasta produce autocolante pătrate de 6,8 x 6,8 cm cu o margine pe care puteţi scrie un titlu, astfel încât să adăugaţi note sau comentarii referitoare la ideile dvs. Imprimările sunt bogate în detalii şi au o reproducere impresionantă a culorilor. Cerneala şi hârtia pentru imprimanta SELPHY Square QX10 sunt disponibile la set, fiind uşor de înlocuit atunci când este nevoie.

Extinderea şi rafinarea panoului de prezentare

O femeie care creează un panou de prezentare cu inspiraţie pentru ţinute, lipind imagini imprimate cu SELPHY Square QX10 alături de desene şi mostre de material.

Pe lângă imagini imprimate, panoul dvs. de prezentare poate include mostre de material, decupaje din reviste, frunze, flori şi multe altele.

Inspiraţia dvs. pentru design nu se limitează la fotografii. Un panou de prezentare pentru un proiect de design vestimentar poate să includă şi mostre de material, fire colorate şi nasturi sau închizători. Combinând texturile cu imprimări instantanee cu formele şi stilurile dvs. preferate, veţi putea să vă concentraţi gândirea şi să „simţiţi” cu adevărat proiectul. Gândiţi-vă cum vă afişaţi elementele pe panoul de prezentare pentru a obţine cel mai bun efect şi cum le aranjaţi astfel încât să funcţioneze laolaltă ca un întreg.

Colaborări creative cu SELPHY Square QX10

O persoană care ţine în mână imprimanta Canon SELPHY Square QX10 în timp ce aceasta imprimă o siglă pentru un proiect.

De asemenea, panourile de prezentare pot fi o modalitate excelentă de a vă transmite ideile atunci când lucraţi la un proiect de afaceri; toate imaginile combinate laolaltă pot reda uneori mesajul dvs. mai bine decât cuvintele.

Dacă lucraţi la o idee împreună cu alţi oameni, puteţi dori să vă împărtăşiţi gândurile. Poate că plănuiţi să creaţi designul unei noi sigle şi trebuie să vă hotărâţi asupra unei scheme cromatice, asupra graficii şi fonturilor sau poate vreţi doar să discutaţi câteva teme pentru o festivitate. Imprimanta Canon SELPHY Square QX10 este mică, portabilă şi wireless, aşa că o puteţi lua cu dvs. oriunde şi puteţi imprima oriunde vă aflaţi dvs. şi prietenii sau colaboratorii dvs. Nu trebuie să vă faceţi griji nici din pricina firelor sau cablurilor, deoarece imprimanta SELPHY Square QX10 se încarcă uşor prin USB şi poate imprima până la 20 de fotografii la o singură încărcare. Dacă altcineva are o imagine pe care ar dori să o adauge la proiect, v-o poate trimite online şi o puteţi imprima instantaneu.

Mai multe opţiuni de aspect din care să alegeţi

O femeie care ţine o imprimantă Canon SELPHY Square QX10 lângă smartphone. Pe ecranul ei se află imaginea pe care urmează să o imprime.

Imprimanta Canon SELPHY Square QX10 este ideală pentru crearea de panouri de prezentare de toate tipurile, deoarece puteţi imprima imaginile direct de pe smartphone, adăugând etichete, pictograme şi text în aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout.

Aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout vă permite să vă personalizaţi imprimările cu ştampile, filtre, chenare, text şi suprapuneri. Aplicaţia, care poate fi descărcată gratuit din App Store pentru dispozitivele iOS sau din Google Play pentru dispozitivele Android, oferă multiple opţiuni de aspect. Puteţi amesteca imagini cu diferite rapoarte de aspect pentru a crea un colaj sau puteţi împărţi hârtia în mod egal, în două, patru sau opt fotografii pe pagină.

Panouri de prezentare pentru distracţie şi motivaţie

Un panou de prezentare cu tematică de călătorii în Maroc, afişând o grilă de imagini şi bilete, lângă o imprimantă Canon SELPHY Square QX10.

De ce să nu vă jucaţi cu imprimanta Canon SELPHY Square QX10 şi să creaţi un panou de prezentare doar pentru amuzament? Acesta se poate concentra pe culoarea dvs. preferată, o destinaţie de vacanţă sau preparate culinare.

Panourile de prezentare pot fi utilizate într-o mulţime de moduri distractive. Anticiparea unei vacanţe într-un loc pe care nu l-aţi mai vizitat niciodată poate fi deseori la fel de captivantă precum călătoria în sine. Puteţi strânge imagini cu atracţiile pe care aţi vrea să le vedeţi sau cu preparatele culinare pe care speraţi să le încercaţi. Orice element care rezumă o idee sau un sentiment general, cum ar fi modelul geometric de pe o placă ceramică marocană sau imaginile cu elemente arhitecturale maure bogat ornamentate, vă ajută să creaţi sentimentul evocat de un loc anume.

Panouri de prezentare cu o imprimantă PIXMA

Puteţi să vă includeţi imprimările pe panouri de prezentare chiar dacă nu deţineţi o imprimantă Canon SELPHY Square QX10. Modelele de imprimante Canon PIXMA TS, precum PIXMA seria TS5350a, seria TS6350 şi seria TS8350, pot imprima fotografii pătrate utilizând aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor şi hârtie pătrată, cum ar fi hârtia foto lucioasă superioară Canon II, care este disponibilă în formatele de 13 x 13 cm şi 8,9 x 8,9 cm. Sau puteţi încerca să imprimaţi pe hârtie fotografică magnetică de la Canon şi să creaţi un panou de prezentare cu idei de design de bucătărie pe frigider. Conectaţi-vă pur şi simplu dispozitivul inteligent prin AirPrint (iOS) sau Mopria (Android) pentru a imprima fotografii direct de pe telefon.

Oricare ar fi următorul dvs. proiect de creaţie, alcătuirea unui panou de prezentare este modul perfect de a vă strânge ideile şi de a vă regla fin viziunea; faceţi o încercare şi lăsaţi-vă purtat într-o călătorie plină de inspiraţie.

Articol scris de Andrea Ball

Produse conexe

 • Imprimante pentru acasă

  SELPHY SQUARE QX10

  Preţuiţi amintirile dvs. speciale ca imprimate frumos realizate, pe care le puteţi obţine oriunde, wireless.
 • Imprimante pentru acasă

  Seria PIXMA TS5350a

  Prezentaţi-vă abilităţile creative cu gestionarea flexibilă a suporturilor, aplicaţiile creative interesante şi conexiunea perfectă cu smartphone-ul oferite de seria PIXMA TS5350a
 • Imprimante cu jet de cerneală

  Magnetic Photo Paper MG-101

  Adăugaţi un plus de creativitate şi interactivitate fotografiilor imprimate cu hârtia foto magnetică Canon MG-101.
 • Articole conexe