Two hands holding a phone with a picture of a family with stamps applied in SELPHY Photo Layout app. Another hand is visible in the top right corner pointing at the phone.

APLICAŢIA SELPHY PHOTO LAYOUT

Personalizaţi şi imprimaţi colaje foto direct de pe smartphone pe imprimanta foto compactă.

APLICAŢIA SELPHY PHOTO LAYOUT

Daţi viaţă fotografiilor în stil propriu

SELPHY Photo Layout este o modalitate rapidă şi simplă de a crea şi imprima fotografii, autocolante şi semne de carte frumoase, personalizate, direct de pe telefon. Alegeţi dintr-o gamă vastă de aspecte şi finisări.

Avantaje

De la simplificarea configurării la deschiderea unei lumi pline de posibilităţi de imprimare creativă, aplicaţia SELPHY Photo Layout este plină de funcţii utile.

Imprimaţi direct din aplicaţie1

Aplicaţia SELPHY Photo Layout este o singură soluţie pentru crearea de imprimate personalizate. Editaţi aspectele şi finisările, apoi imprimaţi direct din aplicaţie.

White SELPHY Square QX10 printing a picture of a white house with blue wooden window shutters. A hand is holding the edge of the photo. Phone is next to it showing the same picture. Some other printed pictures are scattered on the table.
A person holding a phone with stamps available on SELPHY Photo Layout app showing on it. One hand is tapping on the screen. In the background we can see white SELPHY Square QX10 on a table.

Posibilităţi creative nelimitate

Cu o gamă vastă de aspecte, ştampile şi margini şi abilitatea de a alege finisarea fotografiilor1, dumneavoastră sunteţi directorul de creaţie.

Imprimare de coduri QR

Extindeţi limitele materialelor dumneavoastră imprimate cu un cod QR şi creaţi un link pe care cei care le privesc pot să-l scaneze pentru a fi direcţionaţi imediat la un album online, un videoclip sau o pagină web.1

A tablet with a picture of a couple in SELPHY Photo Layout app with a QR code in the bottom right of the picture. SELPHY CP1500 in pink in the background with the same picture printed out.

Descărcare gratuită

Aplicaţia SELPHY Photo Layout poate fi descărcată gratuit de pe Apple App Store pentru dispozitive iOS sau de pe Google Play pentru dispozitive Android.

Informaţii privind compatibilitatea

În prezent, aplicaţia este compatibilă cu modelele SELPHY CP1200, SELPHY CP910, SELPHY CP900, SELPHY CP1300, SELPHY Square QX10 şi SELPHY CP1500.

Verificaţi compatibilitatea dispozitivului mobil în magazinul de aplicaţii relevant.

Limbi

Disponibilă în limbile engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, portugheză, rusă, turcă, ucraineană, japoneză, coreeană, chineză simplificată, chineză tradiţională.

Modele compatibile \ Funcţii

SELPHY CP1500

SELPHY Square QX10

Modele anterioare cu compatibilitate Wi-Fi2

Configurarea conexiunii Wi-Fi prin cod QR

Imprimaţi direct din aplicaţie

Alegeţi aspectul

Adăugaţi strat cu modele cu/fără culoare

Adăugaţi margine

Adăugaţi ramă

Adăugaţi ştampile

Adăugaţi text

Imprimaţi cod QR cu URL

Selectaţi Finisare imprimare din aplicaţie

Imprimare simultană (trimiteţi toate imaginile la imprimare)

Selectaţi Pornire/Oprire Optimizarea imaginilor din aplicaţie

Ghid de configurare imprimantă în aplicaţie

Ghid la manualul imprimantei online

Actualizare de firmware pentru imprimantă prin aplicaţie

  1. Funcţia nu este disponibilă pentru toate imprimantele. Consultaţi tabelul cu compatibilitatea funcţiilor.
  2. Imprimaţi prin aplicaţia Canon PRINT Inkjet/SELPHY

Produse conexe

Articole conexe

S-ar putea să vă intereseze şi